icon

Mešká mi menzes, mám biely výtok a pichá ma vo vaječníku

nedarisa
11. dec 2013

Ahojte baby mam takyto problem.skoro dva tyzdne mi meska ms.pobolieva ma podbrusko a dnes mam biely vytok a strasne ma picha v lavom vajecniku.a este k tomu ked som bola na wc mala som tam nieco ako ruzovy vytok.neviem ci prichadza ms alebo co sa deje.test som si nerobila nemavam pravidelnu ms, tak cakam.Mali ste niektora nieco podobne?dakujem

adeala
11. dec 2013

@nedarisa Mala. Celkom asi 5x a z toho 4x nič, raz tehu. 😉 Takže.. sprav si test. 😉

nedarisa
autor
11. dec 2013

Boze bola by som prestastna, Len sa nechcem tesim a byt zas sklamana.dakujem

zuzicek88
12. dec 2013

@nedarisa poznam ten pocit cakania...a potom sklamania

tonjadabik2
12. dec 2013

mne meska 4 den..tiez som mala biely vytok a pichanie..stale cakam na ms ktora nechodi a nechodi.. 🙂

saskiaaa
12. dec 2013

Moje prve priznaky 🙂 biely vytok bolest a pichanie 🙂

tonjadabik2
12. dec 2013

@nedarisa tak ako som pisala biely vytok a pichanie..a vysledok dnes: 2 ciarky na teste!!! 😀 cakame babetko

nedarisa
autor
12. dec 2013

@tonjadabik2 tak to je super z celeho srdca ti gratulujem a tisko zavidim, ale v dobrom🙂)
ja stale cakam na ms trosicku ruzoveho na papiery ked som na malej, ale inak nic a dnes ma tak strasne pichalo vo vajecniku, ze som myslela, ze uz dorazi mrcha a ona stale nikde...len keby neprisla...

nedarisa
autor
13. dec 2013

dnes prisla mrcha a s nou dalsie sklamanie...

mbabika
13. dec 2013

@nedarisa ahoj aj ja mam take priznaky ako ty, ale ja este cakam, a zajtra rano robim test, mrzi ma to ale neboj vynde to a budeme este aj spolu tehulkovat.

moschino1986
19. feb 2014

Ja mám tiež biely výtok 2testy negatívne.>🙂 10dní mi.meška.