Mešká mi menzes, mám teplotu a picahjú ma vaječníky
Ahojte baby .meska mi menzes zvysenu teplotu mam na 37obcas pichanie vajecnikov test nega som tehotna?🙂
@vedvieskto 😁😂😁😂😁😂😂😂😂😁😁😁
A myslis ze neskor mi test ukaze 2ciarky?
Tiez si myslim... utekala by som rychlo na gyndu,lebo nikdy nevies co sa moze este stat

@lila56 ten istý test určite nie, počkaj 3-5 dní a sprav si zas....pichanie je som psychosomatika ako prejav tehotnosti
No problem je vtom ze ma dovcu doktor
@ada309 ja by som utekala, ale inde...
Ak ti test ukáže I tak niesi
@lila56 ale na to doktora nepotrebuješ, počkaj 2-3 dni, sprav si test zas
A tvoj gynekológ by mal mat zastupovanie, keď ma dovolenku
Ale je tam sanca na tehu?
@lila56 pozri gynekologa na dialku som este nerobila a neviem ani vestit... Sanca je vzdy... No kefy si si robila ten test? Aspon ti to uz meska?
@nelinka2009 akam inde bysi utekala?
@nelinka2009 ano meska mi 4dni
@nelinka2009 a dnes som si robila test
Boze moj! Ked zazivam slovenske zdravotnictvo uz par rokov na vlastnej kozi, utekala by som este v den kedy sme si dovolili vobec porozmyslat nad dietatom ze by sme mohli🙄 no co ti ten lekar po tyzdni meskania povie? Nic validne. Bud tam nieco uvidi alebo este nie. Objedna ta o 4 tyzdne minimalne a si vyhrala teda. Stresovat uz teraz...
@lila56 prosim ta napis sem tak o 5 dni vysledok dalsieho testu dik
@nelinka2009 nechapem idem na nervy?

@lila56 nie nejdes na nervy ale co riesis uz ked ti test vysiel negativne? Pre klud srdca si ho sprav opat o par dni. Dovtedy sa tvar ze tehotna nie si, ani nad tym nepremyslaj. Aj tak si kopec tehot.symptomov kazda len domysla.
@marinana vy tu vážne niektoré suplujete gynekológov.... už vám chýba iba pečiatka a recepty...😀
A ja mam pocit, ze cela tato diskusia bola opat zalozena s umyslom len sa pobavit...
To kolko este takychto rovnakych a stupidnych tem tu bude zalozenych??
Fakt neverim,ze niekto moze byt taky naivny a veri,ze mu niekto virtualne potvrdi abo vyvrati tehotenstvo...
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
@deti95060810 tak ako povedať asi dievčine ze keď jej mešká mrcha 4 dni a test je negatívny, že to môže byť tehotenstvo ale skôr nie, nie je moc skill gynekológa, ale zdravá úvaha
@deti95060810 milá pani ja gynekologička som 🙂
@lila56 a ak ide o krček maternice stačí ak do vaginy strčíš ukazovák až budeš cítiť krčok je to taký hrbcek často sa prirovnáva k zaludi mužského penisu, a ak je tvrdý a uzavretý že tam nebudeš cítiť otvor tak si tehu ,ďalej ak bude bližšie k vagíne tak si tehotna a ak je ďaleko a mäkký asi ako pery tak nie, v tehu má byt tvrdý asi ako špička nosa

Keď vyšiel test nega ale teba pichá, tak asi budeš