Mešká mi menzes, mám teplotu a picahjú ma vaječníky
Ahojte baby .meska mi menzes zvysenu teplotu mam na 37obcas pichanie vajecnikov test nega som tehotna?🙂
@obsadenemeno
@obsadenemeno
@obsadenemeno
@obsadenemeno
@obsadenemeno
@obsadenemeno
@obsadenemeno
@obsadenemeno
@obsadenemeno no moc bysom sa negrajerila stym lebo mi prides akoby si zjedla vsetku mudrost sveta ja sa nepytam preto aby mi to niekto sto percentne poradil ale opytat sa mozem ....a ak sa ta to netyka tak sa neozyvaj dakujem
@lila56 prosim ta necitaj ju a netrap sa s nou... Ma depku ... Moc moc gratulujem viem ake to je snazit sa a nevefiet sa dockat... Twraz nozky do tepkucka a vela odpocivat maninka
@obsadenemeno waaaawwwww... No to lebo mam doma toho super chlapa co vsetko zabezpeci... A skvele deti, ktore mi dopraju cas pre seba... No prosye uzasny zivot co ti povien...
@obsadenemeno ak chces nieco vediet pytaj sa na moju adresu a nie druhych ty mas kolko ak nevies pisat stym clovekom ktory ti vadi .....
@nelinka2009 bohuzial (alebo bohudik) nemam taky problem, aby som to musela riesit na koniku....ked som otehotnela, urobila som si test aj bez pytania na koni. Nakupovat chodime s chlapom spolu alebo kazdy sam a nehadame sa pri tom. Na plienky a sunar som si poziciavat nemusela. A moja mala sa kamarati s kym chce a ja z toho dramu nerobim, lebo viem, ze sa jej kamaratstva este stokrat pomenia. A party pre celu triedu tiez nerobim.
Sorry, ze moj zivot je taky nudny a pokojny.
Esteze ideme na dovolenku o dva tyzdne.
@lila56 ona,si tu vsetky takto cekuje nie len teba neboj... ,😁😂 ja som extrovert mna pozornody inych tesiiii 😁😂
@nelinka2009 jreeej dakujem pekne ja sa netrapim ale ked je niekto az v takej depke tak dost ho lutujem
@lila56 dik, nechcem vediet nic, a keby aj ano, tak neviem, ci by si vedela odpoved.... 😉
@obsadenemeno no to preto mas cas na mk vidis... Ale tu oslavu skus... Nebudes mat tolko casu... Popripade este jedno tehu..m
@obsadenemeno no co som zistila tak sisa pytala na moj vek a myslim ze natuto otazku bysom ti odpovedala aj keby som spala tak troska rozmyslaj netrap sa kludne sa venuj rodinke prajem ti krasny zivot ...
@nelinka2009 nebola som tu 3-4 dni minimalne....a dnes kuknem a ty si vsade.... v kazdej jednej teme....
@obsadenemeno za chvilku nam to tu admin stopne 😁😂 ti zalozim temu pohadajme sa na mk a ty budes osobne pozvana bude tam vitane osocovanie, ponizovanie, urazanie, moralizovanie a poucanie ostatnych... Tuto spravu ber ako vip pozvanku pre teba a tvoje kamosky.
@obsadenemeno joooj povedz konkretne coti vadi no aco ze je v kazdej teme?asi chce poradit nemyslis?
👍
@lila56 cize 15, mala som pravdu...
@nelinka2009 nemoralizuj, pani perfektna...v kazdej teme si myslis, ze si najmudrejsia a mas najspravnejsie nazory....moralizovanie, to je tvoja parketa.... a poucanie....ja len provokujem a ty sadnes na lep v kazdej teme....
ved keby som ti nepisala, tak sa tu unudis.... 😵
@nelinka2009 este raz dakujem za podporu a cas a aj zato ze si mi odpisala a budem sa sanovat....😉
@lila56 nie, chce moralizovat.... 😉
@obsadenemeno vo sa do mna obuvas?nevadi ti ze tu niesi vitana?
No niekto sa vie ale poriadne nudit hmhm nezavidim...
@lila56 je to verejne forum, moze tu napisat kazdy...a ty svojimi reakciami len potvrdzujes svoju nevyspelost (kazdopadne mentalnu).... no, chod si vylozit nozky a relaxuj, ako ti tu uz bolo poradene....ved ak si tehotna, nemas sa co rozculovat. Hlavne nie na prispevkoch cudzej zeny na anonymnom fore.....
Vam uz hrabe. Mali by ste dievcata viac casu travit v realite a nie na tejto miestami az uchylne zavyslymi zenami na virtualnom svete. Spehujete sa, sarkasticky sa podpichujete. Ja mam pocit ze tuna uz ani utriet decku zadok sa neda bez toho aby sa tu zenske neradili aky je najlepsi toaletny a akym smerom a akou rychlostou to robit. Neobliekaju dieta podla toho co ony chcu ale podla toho co elitne expertky "mamicky z MK" uznaju za absolutne vhodne.(toto bolo vseobecne)
A vy konkretne-kazda z vas ma krasny zivot a pripada mi, ze nic ine ako z temy do temy takmer kazdy den nerobite. Takmer v kazdej kde sa stretnete sa natahujete vecne. To sa nehanbite? Nie je tato stranka o niecom inom? Ze vy mate tolko casu na internet ked mate doma deti a jedna druhej vykrikujete ako malo casu mate. Je mi do smiechu fakt 😂
Ale nemyslim to zle samozrejme.
Autorka ty si urob testik o par dni este a daj vediet ako si dopadla, drzim palce a v pripadnom tehu uzivaj a oddychuj ❤
@obsadenemeno jasne lebo si doktor ze mu vies potvrdit na sto percent aka som tak ako som sa dizvedela ze co sa take pyta?co ma 15?teba to nemusi trapit pytam sa konkretnej osoby a nie teba tak ta poprosim neobuvaj sa do mna ak nevies byt priatelna...
@lila56 nerozumiem reci tvojho kmena.... 😲
@obsadenemeno tak potom ani nerozumies tomu naco tato diskusia je a hlavne ocom nevadi ja sa nehnevam aj taky ludia byvaju co nechapu....
@obsadenemeno ty vela veciam nerozumirs a ani ti to nechyba... Neboj bude dobre.. Bru nocku... 😘😘😘 jo a dakujem
@lila56 teme rozumiem, nerozumiem tvojmu predchadzajucemu prispevku.....
@lila56 ale zas zlaticko na druhej strane musis uznat, ze ma aj malinko pravdu, lebo vidis, sama si napisala, ze nie je gynekolog a to presne nie sme ziadna, tu sa len tak skor povzbudzujeme a radime si v malickostiach ake mame priznaky a tak, ale ziadna ti nepovie ze ano isto si v tom lebo ti to meska. Plus testik negativny, ale pocula som aj o pripadoch kedy testik vyhodnotil negativ a bola tehu. Ja som mala zapal vajecnika, bolel ma, prsia ma bokeli akoby som mala dostat a MS mi meskala 10 dni a tehotna som nebola. Fakt pockaj ten testik a zbehni k lekarovi, drzim palceky silnoo nech to dopadne ako si prajes ❤
@obsadenemeno tak neodpisuj ak nerozumies dobru nocku...
@nelinka2009 ale rozumiem....mozno viac, ako by sa ti pacilo....👏

@obsadenemeno ale prosim ta... No tak nevedela, opytala sa... Ved nikoho nenutila odpovedat... Zaloz temu s tvojim problemom... Rada poriesim... Nech tu vsetkym nekazis naladu...