Mešká mi mrcha a cítim kopček pod bruškom
Dobry vecer vie mi niekto poradit ...? Mrcha mi meska 15 dni , bolesti jemne sem tam som citila ale nic strastne ...som unavena a zaspavam poobede ..to predtym nikdy nebolo. Testy som robila negativne ...na gynekologiu som volala ...na dovolenke su ...bola som dnes na sone u mojho normalneho lekara a ten mi povedal ze vidi nejaku gulicku alebo nieco v maternici ....lekar anglicky nevedel 100 % a zase nemecky niesom 100% tak som z toho debil . Objednal ma na krv a to bude az na druhy tyzden 🙁🙁🙁🙁 a na gyndu az zaciatkom sep. Vie mi niektora z vas povedat ci je vobec mozne citit v ohambi citit taky mensi kopcek ? Ak by som bola vtom tam by to bolo v 6 tyzdni . Naby som nezabudla 20juna som mala nieco s mamzelom a asi vtedy to mohlo byt ...no17 som bola na gynde na prehliadke a ziadne cisty alebo miomi tam neboli ...tak neviem co citim ..mohlo mi nieco vyrast za y tyzdnov alebo to je mimi ?
@kkovacovak chory ten svet ...neda sa lebo Covid 👍👍👍 a moj lekar ...tak to bol akysi turek pozeral pozeral nieco v maternici videl malicke Ale nevedel povedat ,co ....nechapem som aj ja z toho trosku prelaknuta ... uvidim ake budu vysledky z krvy a potom budem vediet ... takze moze nieco vyrast z nicoho nic ..hm 🙄🙄🙄🙄 nieco bude ...musim k lekarke mate pravdu
@iva882210 myslím že keby videl niečo znepokojivé tak by ťa niekam poslal alebo to riešil inak. Mohol myslieť že vidí gestačný vak a preto bral krv na zistenie hcg. A tým kopčekom myslíš to čo mal vidieť na tom sone? Alebo to cítiš podkožne v tej oblasti a to čo on videl je úplne iná vec?
15 dní ti meška a testy más negativne? to by si uz na teste mala kolajnice keby si tehotna... skús si kupiť nejaky kvalitnejsi test, zrejme si v zahranicí, skus clearblue ultravcasný (nie digi)
či si tehotná, to netuší asi teraz nik. ale kopček pod bruškom môže byť čokoľvek. od stolice cez rôzne cysty až po pruh..
@iva882210 a čo sa ti nedá, "lebo covid"? aký chorý svet? v ktorej krajine žiješ? ja som chodila donedávna a ešte aj v auguste pôjdem na rôzne vyšetrenia. od gastra, cez hepato, gyndu, až po kardiologiu. naozaj nerozumiem, kde v diere niektoré žijete, že vás lekár nepošle na vyšetrenie, ak máte zdravotný problém. ale na druhú stranu chápem, niektorí sú fakt magori. sestra má podobnú skúsenosť. zavrela klapačku a bolo vyriešené. ak máš na figu lekára, musíš sa sama žiadať, aby ťa poslal niekam... alebo si nájdi iného. takého, ktorý sa snaží nič nezanedbať. lebo to, že ľudia nemajú vyšetrenie, lebo covid, je hlúposť. áno, bolo to. január-marec. aj to akútne prípady normálne "riešili", tete takto odhalili napríklad rakovinu :( ale nie teraz. je august. to ako dlho tam máš tú hrčku, hádam nie 5 mesiacov? to by si sa už nepýtala takú hlúposť, či ide o tehotenstvo alebo nie, že?
@panelacikova mate pravdu .... na otazku v ktorej diere som poviem len tolko ... Irak 😁 .... nie je to tu jednoduche ... ale ak nieco bude letim domov . Pracovne som tu este do oktobra 😒
@iva882210 fuha, pardon, myslela som, že je reč o SK, lebo osobne mám pocit, že už tu pekne fungujú veci ako majú :( tak držím palce.... ale fakt to môže byť stolica 😀
@panelacikova hmm neviem celu noc som mala ukrutne bolesti v krizoch ako keby som mala dostat a nic len vytok mam na gatiach ..hmm

@iva882210 tehotenstvom to asi nebude. To by si pravdepodobne takto necítila. Skús spraviť test ešte o pár dní. Čo sa týka iných "objektov" ktoré môžeš mať vnútri tak ano, môžu vyrásť z ničoho nič. Skôr sa ku gynekológovi nedá ísť? K nejakému zastupujúcemu lekárovi? Už len kvôli tej meškajúcej menštruácii by som išla