Mešká mi to už 2 mesiace, testy sú negatívne

andelik02
13. máj 2021

Dobrý deň,

Chcem vás poprosiť o radu ... mam 17 rokov a mešká mi ti uz druhy mesiac, s priateľom sme sa rozišli, ale robila som si asi 4 testy no všetky negativ. Stále len biely, riedky výtok no bolesti žiadne.... cyklus mam síce nepravidelný niekedy mi zvykne meškať aj týždeň dokonca sa stalo ze 1 mesiac mi vynechalo... no v 14tich rokoch som bola na prehliadku a všetko bolo v poriadku ...

Za každú radu vam vopred ďakujem.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kitycat
13. máj 2021

A kedy ste mali ten sex? Pred tymi dvomi mesiacmi?

andelik02
autor
13. máj 2021

@cocolino234 mama... keďže nemám 18 doktorka ma vyšetrí len so sprievodom rodiča... no a ja sa s nou bojím o takých veciach rozprávať

andelik02
autor
13. máj 2021

@kitycat no vlastne áno... ale test mam stále negatívny

kkovacovak
13. máj 2021

@andelik02 ja by som zavolala určite dr a povedala o čo ide. Jedna vec je teória ale druhá vec je prax. Myslím že dr by mohol situáciu pochopiť ak je normálny. Ja som chodila k dr sama. V živote by som tam nešla s mamou. Neviem či sa pravidlá nejako menili. Minulý mesiac som bola u dr a v čakárni bola matka s mladou dcérou a dcéra šla dovnútra bez mami. Každopádne nemusíš mame hovoriť o tom že máš podozrenie že by si mohla byť tehotná. Povedz že ti mešká dlho menštruácia alebo že máš nejaké bolesti a choď k dr. Nič iné sa podľa mňa vymyslieť nedá. Ak je aj po dvoch mesiacoch test negativny tak je veeeelmi malá pravdepodobnosť že by to bolo tehotenstvo.

andelik02
autor
13. máj 2021

@kkovacovak no co ja som bola tak so mnou dnu musela ísť aj mama lebo inak ma vraj vyšetriť nemohla

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evaachesa
13. máj 2021

Kľudne to môže byť zo stresu, prípadne nebola si chorá? Mne raz meškal 5 mesiacov. Endokrinologička sa vyjadrila že sa to občas stáva, môže to byť hormónmi alebo zvýšeným stresom.

kkovacovak
13. máj 2021

@andelik02 nebolo to kvôli tomu že si išla prvýkrát? Lebo osobne som nepočula že by to dr vyžadovali. Treba tam skúsiť zavolať s dohodnúť sa. Skús si trvať na svojom že potrebuješ vyšetriť a hotovo

littlebubble
13. máj 2021

@andelik02 Dobrý blud.Bežne ma lekár vyšetril aj bez sprievodu.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miadi
14. máj 2021

Testy su vacsinou velmi presne. Tak skor nie si tehotna . Jes dobre?bulimicky nemaju menzes aj rok ..objednaj sa ku gynekologicke.Mozno mas nejaky problem a tam sa zisti co. Mami sa neboj.

dmk_1
14. máj 2021

@andelik02 v 14 rokoch som musela aj ja ist s mamou, ale po 15tke, pred 18 som uz chodila sama, mamu netrebalo. Zavolaj, objednaj sa a chod bez mamy. Moze to byt, ze sa ti cyklus este stale snazi ustalit, mne dlho predlho trvalo, kym si nasiel svoj rytmus, moze to byt aj iny problem, ale tehotna, to si nemyslim, test by ukazal.

izabela181
14. máj 2021

@andelik02 skús zavolať na gynekológiu a normálne sa opýtaj že či je potrebné aby išla s tebou mama. Ja som bola na gynde prvýkrát v 15tich a pravidelne som chodila každý rok ale teda ani raz so mnou nebola mama a ani to nikto odo mna nechcel 😊

nairia
14. máj 2021

ja som chodila na gyndu od 17tich a to moja mama roky nevedela, ze uz to mam davno za sebou taketo pravidelne prehliadky a nikto odomna sprievod nepytal... ak to tvoj dr vyzaduje, skus inde pripadne sa popytaj kamosiek, ci chodia, ku komu a ci musia mat mamu so sebou a nahlas sa tam... ak by si bola tehu, teraz uz by si to vedela urcite a test by to po tolkom case ukazal.

simca06022011
14. máj 2021

@andelik02 no divne... Ja som.teda nikdy s mamou ku gynekológovi nešla 😂 ale toto naozaj musíš riešiť tam, výtok nie je normálny aj ekd nie sú bolesti. Nikto ti nič iné neporadí...

aniko2
14. máj 2021

Je rozdiel či detský alebo ženský gynekológ. Ja som to mala tak, že do 15r som chodila k detskému a áno, tam musela byť prítomná aj mama ale 15+ ťa už vyšetruje normálny ženský gynekológ, nemusíš tam mať mamu.

mina17
14. máj 2021

ja som chodila k doktorovi z mamou ale pri vypytovaní a vyšetrení bola mama pri sestričke.... ale môže to byť všeličo ja som okolo 17 rokov tiež mala taký problém že 2 mesiace nič a potom som mala v kuse 45 dní kým mi nedali iniekciu na ďalší cyklus 14 dní tak sa zistili že mám problem z krvou .... ale môže to byť Všetko nemusíš byť tehotná napr ak si mala covid tiež to môže byť z toho ale išla by som k doktorovi čo ak je to niečo vážne? od 15 by si mala chodiť na pravidelné kontroly aby keď po 5 rokoch prídeš nebolo už neskoro. ..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre