icon

Mešká vám menštruácia? Kedy navštíviť lekára?

29. jan 2025

Ahojte baby, už 12 dní mi mešká menštruácia. Tehotná si myslim že niesom, test som si nerobila s manželom si dávame pozor takže nebol dôvod. Mala som teraz v škole skúškové obdobie, môže to byť zo stresu? Kedy je najlepšie ísť k doktorovy? Mám ešte počkať? Ďakujem za každú odpoveď 🙂

viestta
29. jan 2025

Najprv si sprav test, podla toho sa zariadis. S negativnym testom sa chodi k lekarovi po 2 tyzdnoch meskania

anavixy
29. jan 2025

Tehotna si myslim, ze nie som… s manzelom si davame pozor… nebol dovod… akoze vazne? Vacsi dovod, nez meskajuci menzes nie je. Co je jednoduchsie nez urobit si test? A potom pripadne polemizovat. 🤷🏻‍♀️ K lekarovi po 2t meskania.

januska12323
29. jan 2025

Môžeš byť tehotná tak isto ako zo stresu môže meškať, testom nič nepokazíš. Tých dávame si pozor behá po svete viac ako dosť.

liv1
29. jan 2025

Jaaj kolko deti beha po svete od rodicov, ktori si davali pozor 😂. Podla mna miliony

jaskolka
29. jan 2025

Prečo si si nerobila test? To je prvé,vo robiť pri meškajúcej menštruácii. To ,že ty si myslíš,že nemôžeš byť tehotná,lebo si dávate pozor, neznamená,,že naozaj nie si tehotná
Pravdaže,nie každé meškanie je tehotenstvo,ale naozaj si najprv urob test a potom podľa výsledku ďalšie kroky.

ns994
29. jan 2025

Test by som si urcite urobila. Aby sa bud potvrdilo alebo vylucilo pripadne tehotenstvo. Pises, ze myslim, ze nie som a davame pozor. To je take no. Radsej by som si urobila. Pre istotu.
No a meškať ms moze samozrejme z rôznych pricin. Stres, vaha, hormony, tehu, lieky...
Urob test a objednaj sa k dr. Bud s negativnym nech riesite, ze ms meska a tehu nie si alebo s pozit a budete riesit tehu 🤷‍♀️

crazy_cat_lady
29. jan 2025

moze byt, ze ti meska aj zo stresu. ale najprv by som si spravila test, aby som si bola na 100% ista a potom by som ked tak kontaktovala lekara

autor
29. jan 2025

Tak dnes som si kúpila test a tehotná niesom…. Takže asi ten stres 🙂