icon

Mešká vám menštruácia? Kedy urobiť tehotenský test?

martinaamalia
17. mar 2024

Žienky viem ze mnohé z vas mi tu napíšu ze ci si neviem počkať spraviť ráno alebo načo sa pýtam na názor.
Ale vážne pomohli ste mi tu už raz keď som otehotnela prvý krát a teraz malý ma 1rok a menštruácia mešká.
Mala som doma jeden test a hovorím si určite to je plány poplach a na večer tam nič nevide aj keby.
No mne sa tam niečo marí poprosím vás o názor.

Vid.foto
Nieže by som sa netušila len po tom co som si odrodila mam rešpekt k tomu a netajím ze sa aj bojím toho malého vekovej rozdielu keby teda niečo na tom pravdy bolo.
MZ mešká 3 dní

Mešká vám menštruácia? Kedy urobiť tehotenský test?Mešká vám menštruácia? Kedy urobiť tehotenský test?
sejbipi
17. mar 2024

Tiež niečo vidím. Skús ešte zajtra z ranného moču, alebo pozajtra

martinaamalia
autor
17. mar 2024

@sejbipi skúsim ďakujem za názor. 🙂

sejbipi
17. mar 2024

@martinaamalia daj potom info ako si dopadla. Držím palce 😊

bucko555
17. mar 2024

Nejaký náznak tam je držím palce

martinaamalia
autor
17. mar 2024
martinaamalia
autor
17. mar 2024

@bucko555 toto je troska odstáť test, ďakujem. Normálne som rozklepana. 🙂

bianka33
17. mar 2024

@martinaamalia gratulujem 🙂 deti sa spolu parádne vyhrajú

martinaamalia
autor
17. mar 2024

@bianka33 no hádam to tak bude. 🙂

aj47456
17. mar 2024

Väčšinou si tu fotia baby snehobiele testy s filtrami, ale toto je celkom pekná čiarka na úvod. Držím palce, nech to dobre dopadne. 🙂

martinaamalia
autor
17. mar 2024

@aj47456 čiže sa vám zdá ze je to tam no ďakujeme aj keď z malov dušičkov

sejbipi
17. mar 2024

@martinaamalia odstáty je krásne pozitívny 😊

nevenka
17. mar 2024

@martinaamalia ja mam medzi 2 prvymi detmi rozdiel 21 mesiacov a medzi dalsimi dvoma presne 2 roky. Je to narocne, ale da sa to zvladnut a deti su partaci.

martinaamalia
autor
18. mar 2024

@nevenka ďakujem za podporu 🥰

martinaamalia
autor
18. mar 2024

Toto je z ranného moču.
Tak už to vidím zreteľne aj ja.
Tak už len za k tomu postaviť ako sa patrí🙂

saska.j
18. mar 2024

@martinaamalia gratulujem to dáte

szuchta
18. mar 2024

Gratulujem. Jasné, že to zvládnete, však bývajú aj menšie vekové rozdiely medzi detičkami. Alebo čo majú hovoriť potom tí, čo majú dvojičky, trojičky. Každý vekový rozdiel je podľa mňa náročný v niečom inom. Len sa tešte z nového prírastku, to ostatné sa časom vyrieši všetko 🙂

banderaska29
18. mar 2024

je to tam 🙂 gratulujem moc 🙂

martinaamalia
autor
18. mar 2024

@szuchta takéto slová som potrebovala.
Ja chápem ze sú aj menšie rozdiely len pôrod som nemala príjemný a celkovo sa človek bude musieť úplne inak zariadiť
Teším sa teda,pôjdem si to potvrdiť a už sa len predpripravit na nový prírastok hádam donoseny v zdravý do konca.

bianka33
18. mar 2024

@martinaamalia ja len ešte dodám na povzbudenie, že prvý pôrod bol tiež u mňa katastrofa, nevedela som si predstaviť, že toto ešte niekedy dobrovoľne podstúpim. No druhý pôrod bol výborný. Ľahký a takmer bez bolestí. Doteraz nechápem 🙂 a už mám za sebou aj tretí a aj ten bol pekný.

banderaska29
18. mar 2024

@martinaamalia ja som mala dve deti po sebe rok aj trištvrte a poviem Ti že druhy porod bol rychlejši a lahši. takže neboj sa, hlava hore, zvládneš to 🙂

martinaamalia
autor
19. mar 2024

@banderaska29
@bianka33
Moj pôrod bol cisársky celkovo pôrod bol dobrý aj po ale mala som ťažkosti pri uspati (pridusenie) mam s toho zle pocity. A viem ze ak druhé dieťa budem musieť rodiť cisárskym pre rodinné anamnéza.
Môžem rodiť klasický ale doktorky nechcú riskovať.
Čiže keď sa bude chytiť k tomu neviem ci nezastrajkujem keďže dodnes mam s toho travmu.
Bola som pri vedomí a robili sa somnou zle veci proste.
Tak nie ze sa neteším teším veľmi len sa bojím. A ešte som naplánovala tehotenstvo.
Ďakujem za podporu, samozrejme som rada ze nemusím schovávať kocik ze sa zase využije ak to dotiahneme do konca. 😉

bianka33
19. mar 2024

@martinaamalia fíha, tak to si neviem predstaviť, verím, že tento krát to budeš mať lepšie, držím prsty ✊