icon

Meškajúca menštruácia a Covid

zuzka1620
5. jan 2021

Ahojte, idem si po radu...možno...nevedela som sa rozhodnúť, kam s príspevkom😊Dúfam, že ma neznesiete...😁Menzes mi mešká 23 dní, čiže posledná bola od 10.11.2020, cyklus mávam 33 dní. Od 16.12. som bola pozitívne testovaná na Covid, priebeh bez komplikácií 1 deň zimnica a nádcha pár dní, strata čuchu, nič vážnejšie. Asi 4 až 5 dní mám stále potrebu chodiť na WC na malú a mam pocit sucha v ústach. Mala som mravčenie v prsiach a bolela ma ľavá strana podbrušku ako pred MS, 2 dni návaly tepla, dnes zas naopak, bola som uzimená. Test negatívny dnes ráno a menzes v nedohľadne, ani sa mi nezdá, žeby mal prísť...Móže to byť coronou??Či hľadať za tým niečo iné?🤔

Strana
z3
danihelka
Autor odpoveď zmazal
danihelka
28. dec 2021

@zuzana_l79 mam 42 rokov aj mne sa to zdá zvláštne aby som už išla do prechodu

danihelka
28. dec 2021

@nikola992 presne toto si myslím aj ja, podráždená som, aj cítim občasné návaly, ale to mam od kedy mam štítnu žľazu. Ona ma poslal na krvné testy ale už mi ponúkal lieky na memopauzu. Samozrejme som ich nekúpila pokiaľ to nemám na 100% potvrdene. Ďakujem za radu 😄

zuzana_l79
28. dec 2021

@danihelka tak to sme rovesnicky, som teda zvedava ako dopadnu tie krvne testy. Inak mne naposledy celkom pomohlo pitie toho alchemilkoveho caju, meskajuca menštruácia po pár dnoch prisla, tak mozno nie je na skodu tiez skúsiť. Drzim palce...

danihelka
29. dec 2021

@zuzana_l79 áno pijem aj alchemilkvý čaj 🙂

angelinja
8. jan 2022

@danihelka ahoj prosom ta ako si dopadla?jaj ci este si nikde nebola?ja mam 35 rokov a som rok po kovide a od leta co sa deje s menzesom som na nervy...uz tiez si myslim ze som v prechode..ale moja sestranica ma o tri roky menej ako ja a ta mala tiez kovid pred rokom a uz pol roka nema kramy...tiez simysli ze je v prechode vraj..najskor sme mysleli leob ona schudla ze nema koli tomu ze je chuda ale ked aj na sebe vidim ze mam problemy s menezsom tak som azcla nadtym rozmyslat a nasla som kopu clankov kde maju zeny problemy teda po ockovani a le aj kovide , ja osm neni ockovana ale hovorim ten kovdi som mala...

danihelka
13. jan 2022

@angelinja Ahoj, tak dnes som volala za výsledky a v prechode niesom, bude to tím covidom ale už 35deň mi meškajú, že mám čakať

angelinja
13. jan 2022

@danihelka prosim ta mozes mi napisat vlastne ty si bola u gynekologicky a brala ti krv?a ktory den
@danihelka cyklu si bola?

zuzana_l79
13. jan 2022

@danihelka super, tak to su dobre spravy. Ja som bola dnes u gynekologicky, tiez som jej hovorila, ze to uz bude pomaly rok od prekonania covidu a stále mam problem s cyklom, buduci tyzden idem tiez na tie krvne testy, tak som zvedava..tiez sa este necítim na to ist do prechodu🙈. Vraj s tym covidom a aj s ockovanim ma vela zien problemy, ze dost casto sa s tym stretava.

danihelka
14. jan 2022

@angelinja ja 37 den žiaden cyklus nemám.

danihelka
14. jan 2022

@zuzana_l79 držím palce aj mne gynekológ povedal, že mám čakať aj rok kľudne. Bohvie aké je svinstvo v tom viruse

zuzana_l79
14. jan 2022

@danihelka ja som tesne po prekonani covidu nemala menzes 62'dni... a potom som zase 22 dni vkuse krvacala

danihelka
15. jan 2022

@zuzana_l79 ježiši no mam sa načo tešiť 😱

angelinja
17. jan 2022

@zuzana_l79 zauujimalo by ma cisa s tym stretavala aj pri ockovani na tetanus alebo ine doteraz ockujuce sa choroby...lebo toto je ich odpoved, vraj zena bola v strese ked isla na ockovanie...:DDD alebo kazda choroba ovplyvni cyklus, prekonala osm zltacku A, kazdorocne ako mlada anginy dlhotrvajuce, mam geneticku chorobu , mala osm boreliozu a mohla by osm pokracovat ANI JEDNA CHOROBA, pricom Zltacka A neni prechadzka ruzovou zahradou , kedy je v podsate zapal pecene a pol roka sa drzi prisna dieta pri ktorej som schudla 10 kg...a cuduj sa svetee nic mi neovyplyvnilo menzes.ale kovid a vakcina ovpylvnuje a vraj eto je normalne...podla nich

zuzana_l79
18. jan 2022

@angelinja no ja som nastastie nejake vaznejsie choroby ani nemala v poslednych rokoch, ale s takymito vykyvmi som sa este za cely svoj zivot nestretla. Mna nastastie lekarka nepresviedcala teoriou, ze je to stresom sposobenym chorobou alebo ockovanim, prave naopak mi dala za pravdu, ze sa s tym stretava casto, ze zeny po covide a ockovani maju tieto problemy. No uvidime ..este koncom tyzdna idem na tie hormonalne testy, tak ktovie co tie este prinesu🙈

beatamarkova
4. mar 2022

dobry den,no Ja som bola pozitivna na covid 4.2. menzes som mala dostat 22.2., dnes je 4.3. a nic, tehotna nie som, ten negativny, inak mam aj vek uz 49 rokov, po tom co mi manzel zomrel som 3 roky nemala nikoho, teraz mam partnera 3 mesiac,pouzivame ochranu,cize tehotenstvo som vylucila, ovulaciu som mala mat prave pocas covidu, uz som na prasknutie, pocit divnej bolesti v podbrusku ako pred kazdou MS mam uz kazdy den a nic 🙈

marse
8. apr 2022

mne tiež menštruácia meškala po covide, a ked prisla bola silnejšia nech obvykle.

beatamarkova
8. apr 2022

@marse ano, 6 dní mi to trvalo a zase mešká, no Ja už som v tom veku, kedy to bude pomaly vynechávať

jeennyv
17. apr 2022

Baby kovid som mala na prelome februara a marca, ms akurat tyzden pred kovidom a potom som nabehla na kovid…od kovidu ms nic teraz maml len posledny tyzden spinenie ale priznaky ms, bolesti podbruska taku nevolnost mam naladova, podrazdena, ved poznate, tehotna niesom…uz sa mi ms konecne upravovala lebo som schudla necielene 15 kil a to mi rozhadzalo cyklus a teraz znova…nsjhorsie su tie nalady pocity a ms nikde..k dr idem, no co s tym robite D

Strana
z3