icon

Meškajúca menštruácia a negatívne testy

1. apr 2023

Ahojte dievčatá, mešká mi MS už 6 dní, tehotenské testy sú negatívné. Začala som sa pred zhruba 2 mesiacmi zdravšie stravovať na štýl kalorickeho deficitu. Môže to byť dôvod? Reakcia organizmu? Poradili by ste mi tie čo si niečim podobným prešli?
Ďalej ako je to s ovulkou? S manželom mávame sex len mimo plodných dní, funguje nám to už roky, máme 1 dieťa. No kym nedostanem MS, nebude ovulka? Dosť ma toto všetko teraz trápi.
Ďakujem

zmrzlinka2021
1. apr 2023

Koľko dní pred ovulkou ešte máte sex?

autor
1. apr 2023

@zmrzlinka2021 týždeň. Poznám svoj cyklus , klapal ako hodinky. Manžel chodi na týždňovky, tak väčšinou sme sa dokázali plodným dnom vyhnúť. Ale zvyčajne tých 7 dni pred ovulkou bol posledný sex. Potom po co ja viem, 3-4 dni 🙂

zmrzlinka2021
1. apr 2023

A ako dlho takto fungujete?

autor
1. apr 2023

@zmrzlinka2021 5-6 rokov 🙂 2x som chcene otehotnela 🙂 darí sa nám to takto 🙂 ale teraz som trošku vyvedená zo systému 🙂

sense
1. apr 2023

Pokial nie si na extrémnej diéte tak deficit nemá na to vplyv. Za meškaním môže čokoľvek, prechladnutie. Lieky, stres, zápal, posunutá ovulácia. Ak ti ms nepríde ani o ďalší týždeň skoč za lekárom

autor
1. apr 2023

@sense ďakujem

autor
3. apr 2023

@sense stále nič 🥲 dnes som si robila další tehu test a nič. Asi sa zajtra objednam na vyšetrenie.