Meškajúca menštruácia a negatívne testy
Ahojte dievčatá, mešká mi MS už 6 dní, tehotenské testy sú negatívné. Začala som sa pred zhruba 2 mesiacmi zdravšie stravovať na štýl kalorickeho deficitu. Môže to byť dôvod? Reakcia organizmu? Poradili by ste mi tie čo si niečim podobným prešli?
Ďalej ako je to s ovulkou? S manželom mávame sex len mimo plodných dní, funguje nám to už roky, máme 1 dieťa. No kym nedostanem MS, nebude ovulka? Dosť ma toto všetko teraz trápi.
Ďakujem
@zmrzlinka2021 týždeň. Poznám svoj cyklus , klapal ako hodinky. Manžel chodi na týždňovky, tak väčšinou sme sa dokázali plodným dnom vyhnúť. Ale zvyčajne tých 7 dni pred ovulkou bol posledný sex. Potom po co ja viem, 3-4 dni 🙂
A ako dlho takto fungujete?
@zmrzlinka2021 5-6 rokov 🙂 2x som chcene otehotnela 🙂 darí sa nám to takto 🙂 ale teraz som trošku vyvedená zo systému 🙂
Pokial nie si na extrémnej diéte tak deficit nemá na to vplyv. Za meškaním môže čokoľvek, prechladnutie. Lieky, stres, zápal, posunutá ovulácia. Ak ti ms nepríde ani o ďalší týždeň skoč za lekárom
@sense ďakujem
@sense stále nič 🥲 dnes som si robila další tehu test a nič. Asi sa zajtra objednam na vyšetrenie.

Koľko dní pred ovulkou ešte máte sex?