Meškajúca menštruácia a negatívne testy
Ahojte. Potrebujem pomoc. Meska mi menstruacia 8 dni. Nesnažíme sa o dieťa ani nic podobne. Máme vždy chránený sex, partner ma kondom ale neurobí sa vo mne ani s kondómom. Dávame si pozor. Je pravda, že som mala nejaké stresy ale 8 dni je moc. Po 4 dňoch meškania som si robila test, negatívny. Včera (teda 7 den meškania) dva testy a obidva negatív. Boli to teda tie testy z DMky Pepino.
Neviete mi poradiť? Mam sa bat? Vedia byt tieto testy nespoľahlivé keď sú také lacné? Uz teraz pozorujem na svojom tele každú zmenu. Mam divnú stolicu, pocit nevoľnosti ale nie na rano, vždy ku večeru. Taký pocit stiahnuteho žalúdka.
ovulaciu urcil lekar ze vies tak presne kolko meska menstruacia? lebo ak si cca 20dpo tak to uz by ziaden test v pripade tehotenstva negatívny nebol. mozno menstruacia este vibec nemeska len si mala posunutu ovulaciu
Asi nevieš, kedy si mala ovuláciu. Mohla sa teoreticky posunúť a test ešte nevie zachytiť tehotenstvo. Istá si nemôžeš byť na 100% nikdy. Ani keď je test negatívny, lebo ak sa posunie ovulácia, tak sa posunie aj čas, kedy by test tehotenstvo zachytil. A ak nevieš kedy bola, tak nevieš či u môžu byť dve čiarky
Nie si tehotna, zavolaj na gyndu a pichne ti vyvolavacku
ovulaciu urcil lekar ze vies tak presne kolko meska menstruacia? lebo ak si cca 20dpo tak to uz by ziaden test v pripade tehotenstva negatívny nebol. mozno menstruacia este vibec nemeska len si mala posunutu ovulaciu
@anonym_80f2e5 len podľa aplikácie. A vždy mi to podľa nej vychádzalo
@hahajasom to je rovnako presne ako hodit si mincou. vypovedna hodnota ziadna
@anonym_4e66c3 vaši doktori bežne po tak krátkej dobe pichajú vyvolávačku? Zbytočnú chémiu do seba pchať ak sa na pravdepodobne posunula ovulácia a ms príde neskôr.
@hahajasom ak iba podla appky tak si nemôžeš byť istá. Je ale malá šanca (takmer vylúčené) že si naozaj 22dpo a test to ešte nezachytí.
@anonym_4e66c3 vaši doktori bežne po tak krátkej dobe pichajú vyvolávačku? Zbytočnú chémiu do seba pchať ak sa na pravdepodobne posunula ovulácia a ms príde neskôr.
@hahajasom ak iba podla appky tak si nemôžeš byť istá. Je ale malá šanca (takmer vylúčené) že si naozaj 22dpo a test to ešte nezachytí.
@anonym_608b89 takže stále môžem byt tehotna? ale ja mam už aj taký pocit, že už idem mať menštruáciu, ale je to len výtok. Naozaj už neviem čo mam robiť.
@anonym_608b89 takže stále môžem byt tehotna? ale ja mam už aj taký pocit, že už idem mať menštruáciu, ale je to len výtok. Naozaj už neviem čo mam robiť.
@hahajasom áno môžeš. Ja som mala pravidelné cykly a z ničoho nič sa mi posunula ovulácia o 20 dní. Ale sledovala som si ju, nepanikárila som. Vedela som, že tehotenstvo tým pádom test zachytí o 20 dní neskôr
@hahajasom áno môžeš. Ja som mala pravidelné cykly a z ničoho nič sa mi posunula ovulácia o 20 dní. Ale sledovala som si ju, nepanikárila som. Vedela som, že tehotenstvo tým pádom test zachytí o 20 dní neskôr
@anonym_608b89 teraz ste ma vystrašili..teraz neviem či mam cakat kým príde alebo čo mam robiť
Tak ja som tiez mala ovulaciu posunutu kazde tehotenstvo a aj testy negativne 2 tyzdne a tehotna som bola, no my sme sa nechranili. Vy ste ani ,,naplno" nesli a aj ochranu ste mali. Podla mna uz si aj vystresovana a preto sa citis zle. Nemyslim si ze si tehotna ale nikdy nehovor nikdy. Objednaj sa k dr
@anonym_608b89 teraz ste ma vystrašili..teraz neviem či mam cakat kým príde alebo čo mam robiť
@hahajasom z toho akým štýlom sa chránite je veľmi malá šanca na tehotenstvo. Neboj sa. Ale aby si vedela do budúcna, že ovulácia nebýva iba kedy ukazuje appka, ale hocikedy. Čiže ak nevieš kedy býva, tak nevieš, kedy to už test zaručene potvrdí alebo vyvráti. Preto je sa dobré vždy chrániť a nie spoliehať že “veď už som po ovulácii”
@anonym_608b89 ked sa zajtra objedna na gynekologiu, termin jej daju mozno o tyzden. Po 14 dnoch meskania je uz akurat cas riesit to s lekarom. A ako kazdu inu liecbu, aj vyvolavacku moze pacientka odmietnut. A rovnako kym dostane termin moze aj mezes prist.
@hahajasom z toho akým štýlom sa chránite je veľmi malá šanca na tehotenstvo. Neboj sa. Ale aby si vedela do budúcna, že ovulácia nebýva iba kedy ukazuje appka, ale hocikedy. Čiže ak nevieš kedy býva, tak nevieš, kedy to už test zaručene potvrdí alebo vyvráti. Preto je sa dobré vždy chrániť a nie spoliehať že “veď už som po ovulácii”
@anonym_608b89 my sa praveze chrániče vždy vždy. Ja sa na toto ani nespolieham, že som po alebo tak. Môže byt že sa mi ovulacia posunula. Nesledujem si ovulaciu ani ovulacnymi testami ani ničím, čiže jedine sa spolieham na tu appku. Už len teraz musím dufat že ju dostanem no…
Kľudne to môžeš mať zo stresu
Tehotna nebudes, chranis sa viac nez dost iba co ta tu baby zbytocne stresuju
@anonym_608b89 ked sa zajtra objedna na gynekologiu, termin jej daju mozno o tyzden. Po 14 dnoch meskania je uz akurat cas riesit to s lekarom. A ako kazdu inu liecbu, aj vyvolavacku moze pacientka odmietnut. A rovnako kym dostane termin moze aj mezes prist.
@viestta má sa poradiť s lekárom a neísť si dať hneď pichnuť vyvolávačku. To som napísala.
Ak si si robila testy s odstupom dni a vysli negativne a ak sa k tomu aj chranite, pravdepodobne tehotna nebudes, ale moze za to iny faktor. Kludne ten stres. Mne uz viackrat zo stresu meskal menzes, raz aj dva tyzdne. Stres, choroba, nedostatocna vyziva, moc sportu.. taketo veci sa mi odrazaju na cykle.
Ak nemas ine tazkosti, tak by som pockala este tak tyzden, mozno znovu v priebehu toho tyzdna urobila test a ak by menzes nedosiel ani po tom tyzdni a testy by boli negativne, sla by som k lekarovi.
@anonym_608b89 tak hadam nikto nepride za lekarom s tym, ze Pan doktor, pichnite mi Agolutin.
@viestta ale to jej tu radia. Aby si šla na gyndu dať pichnúť vyvolávačku. Pomaly vždy keď v diskusii niekomu mešká ms týždeň tak už radia baby dať pichnúť vyvolávačku. Moja pichá až pomaly po mesiaci meškania. Keby mi pichá po 2t meškania tak som u nej 4x do roka na vyvolávačke a zbytočne si dávam do tela chémiu.
@viestta ale to jej tu radia. Aby si šla na gyndu dať pichnúť vyvolávačku. Pomaly vždy keď v diskusii niekomu mešká ms týždeň tak už radia baby dať pichnúť vyvolávačku. Moja pichá až pomaly po mesiaci meškania. Keby mi pichá po 2t meškania tak som u nej 4x do roka na vyvolávačke a zbytočne si dávam do tela chémiu.
@anonym_608b89 kazdy ma pravo sa rozhodnut, ci sa da alebo neda liecit, kedy pojde alebo nepojde k lekarovi. Predpokladam, ze tie ktore radia to alebo ono to robia v dobrej voli pomoct, nie uskodit
@anonym_608b89 kazdy ma pravo sa rozhodnut, ci sa da alebo neda liecit, kedy pojde alebo nepojde k lekarovi. Predpokladam, ze tie ktore radia to alebo ono to robia v dobrej voli pomoct, nie uskodit
@viestta píšem, že sa nemôže rozhodnúť?
Môže to byť z choroby, zo stresu, myom, cysta, niečo hormonálne, vekom perimenopauza
Môže to byť z choroby, zo stresu, myom, cysta, niečo hormonálne, vekom perimenopauza
@stellarstar chorobu myslite niečo vážnejšie, alebo aj len obyčajná chrípka, viróza?
@stellarstar chorobu myslite niečo vážnejšie, alebo aj len obyčajná chrípka, viróza?
@hahajasom presne viroza, chrípka, zápal
Tehotna nebudes, ale ked nedojdu tak k lekarovi. Mne to zachranilo vajecnik. Isla som hned a bola to cysta. Ms prisla potom iba ako spinenie a dalej uz nasadili lieky do operacie, aby neprisla.
Pepino testy mi ukázali vždy dobre a dokonca ešte lacnejší test mi ukázal správne.Skor by som minimálne zavolala lekárovi a poradila sa

@hahajasom Stačí, že si mala posunutú ovuláciu a tým pádom aj menštruácia príde neskôr. Ak by si bola tehotná tak test by to už mal ukázať