Meškajúca menštruácia a negatívny tehotenský test. Som tehotná?
Ahojte. Stalo sa niekomu ze menzes meskal 8 dni, test mal negativny a aj napriek tomu bola tehotna? Tehotna byt mozem/nemusim… Mali sme nechraneny sex… Ale je pravda ze som zacala brat biologicku liecbu.
chyba info akym sposobom bola potvrdena ovulacia ked vies tak presne ze menstuacia meska 8 dni tak predpokladam ze lekarom a v tom pripade sa o tehotenstvo nejedna lebo pri takomto meskani by uz test bol pozitivny

@viki95 áno, môžeš. Ale takým štýlom, že by sa posunula ovulácia, teraz by si bola napríklad 10 dní po ovulácii a preto by to test ešte nezachytil. Ak si mala ovuláciu približne 22 dní nazad (že ti reálne ms mešká vzhľadom na ovuláciu) tak by už test bol pozitívny. S najväčšou pravdepodobnosťou, nie istotou. Tie, čo tvrdia, že in test zachytil tehotenstvo až po týždni- dvoch meškania zvyčajne nevedia, že sa im posunula ovulácia.
A hej, ja som bola tiez tento pripad ako spomínaš ty, lenže som si sledovala ovuláciu a tak som neriešila termín ms podľa kalendára alebo iba dni od ovulácie. To je spoľahlivejšie.