Meškajúca menštruácia a negatívny tehotenský test. Som tehotná?
Ahojte. Stalo sa niekomu ze menzes meskal 8 dni, test mal negativny a aj napriek tomu bola tehotna? Tehotna byt mozem/nemusim… Mali sme nechraneny sex… Ale je pravda ze som zacala brat biologicku liecbu.
chyba info akym sposobom bola potvrdena ovulacia ked vies tak presne ze menstuacia meska 8 dni tak predpokladam ze lekarom a v tom pripade sa o tehotenstvo nejedna lebo pri takomto meskani by uz test bol pozitivny
ja nieco podobne prave mam, 37. den cyklu, myslela som si, ze ovulujem na 15. den (hlien, nalady, bolest), ale pravdepodobne idem ovulovat az teraz (zas tie iste priznaky mam), takze asi sa mi cely cyklus este vyrazne predlzi 😕 testy negativne, ms nikde

@viki95 áno, môžeš. Ale takým štýlom, že by sa posunula ovulácia, teraz by si bola napríklad 10 dní po ovulácii a preto by to test ešte nezachytil. Ak si mala ovuláciu približne 22 dní nazad (že ti reálne ms mešká vzhľadom na ovuláciu) tak by už test bol pozitívny. S najväčšou pravdepodobnosťou, nie istotou. Tie, čo tvrdia, že in test zachytil tehotenstvo až po týždni- dvoch meškania zvyčajne nevedia, že sa im posunula ovulácia.
A hej, ja som bola tiez tento pripad ako spomínaš ty, lenže som si sledovala ovuláciu a tak som neriešila termín ms podľa kalendára alebo iba dni od ovulácie. To je spoľahlivejšie.