Meškajúca menštruácia a negatívny tehu test
Ahojte, poslednú MS som mala 24.11, tehu testy negat. , Doktor 5.1. Na utz nevidel nič....a MS stále nikde...vravel, že keď nepríde do ďalšej kontroly(25.1) dá mi vyvolávacku... Aký je váš názor na to? Prípadne si dať urobiť testy z krvi a odmietnuť vyvolávacku? Ďakujem!
Čo ja viem tak ak by si aj bola tehotná a pichol by ti vyvolávacku, tehotenstvu to neublíži. Samozrejme by som sa na to ešte opýtala doktora. Ms ti môže meškať aj z iného dôvodu ako je tehotenstvo 🙂
tehotenstvo nie je predsa jediny dovod meskajucej ms, tych dovodov je kvantum, mozno mas len hormonalnu nerovnovahu, ale urcite po takej dobe to tehotenstvo nebude
Mne menštruacia meškala dva týždne testy negativne a nakoniec včera konečne som to dostala ..takže smer dr. Keby si bola tehu test by už ukázal
Ahoj, keby si bola tehotná test by už 100% ukázal, mne meškala ms 2 dni a mala som dve čiarky ako koľajnice ... určite chod na vyvolávačku, ak chceš otehotnieť ms a celkovo cyklus musí fungovat, bez fungujúceho cyklu neotehotnes... najskôr v prvom rade je vždy tvoje zdravie 😉 keď bude tebe všetko fungovat bábätko príde 🤞
Ak by si bola tehu, test by bol uz davno pozitivny, uz by si bola v 8tt. Skor bude problem asi inde.
HCG z krvi ti pre tvoj pokoj mohol spravit, ale to si vies dat vysetrit aj ako samoplatca
Ďakujem baby, ja som to mala aj pred prvým tehu úplne rozflakane tie cykly, niektorý 60 niektorý až 80 dní, roky som brala aj antikoncepciu na úpravu hormónov(vysoká hladina mužských hormónov), no teraz po pôrode neberiem žiadne lieky... Tak teda uvidím, čo povie dr.. ďakujem,❤️🙏

Pozri ja som mala poslednú ms 29.11 presne na Silvestra som mala už pozitívny test . Keby si bola tehotná myslím že po takom meškani by už dr niečo uvidel a test by bol pozitívny..ja by som sa priklonila k vyvolavacke buď ti spustí ms a kebyže si aj tehu nepoškodí bábätku , držím palce 😊