icon

Meškajúca menštruácia a negatívny test

3. júl 2021

Mozem poprosit o radu? 17.6 18.6 a 22.6 sme mali s manzelom nechraneny styk,19.6 som mala mat ovulaciu.dnes som mala dostat menstruaciu ale neprisla.MS mam pravidelnu,28 dnovy cyklus.od vcera mam silne bolesti krizov,podbruska,doslova cely spodok ma boli ze ledva chodim.prsia pobolievaju ale aj bradavky,take stipanietest som si vcera robila,ale bol negativny(nemohla som uz vydrzat).mam este pockat par dni ci sa MS nedostavi a potom opat otestovat?taketo priznaky MS som nikdy nemala,ani priznaky tehotenstva(pri oboch predch.tehotenstvach bolo vsetko bezpriznakove az pokym nevynechala menstruacia).dakujem za rady

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
autor
3. júl 2021

@bambulienka25 ? pisem sem prvy x

luci_ba
3. júl 2021

počkaj ešte 2-3 dni potom testni,držím palce

nika3136
3. júl 2021

Aky test si si robila? Skus nejaky kvalitnejsi do prudu mocu alebo rovno digitalny Clearblue

autor
3. júl 2021

@nika3136 bol to praveze digitalny clearblue test,dlho vyhodnocoval vysledok,ale nakoniec bol negativny.pri oboch predch.tehotenstvach som ho tiez pouzila.nikdy som nemala taketo stavy ani pred MS ani ked som otehotnela,preto ma to celkom vystrasilo,lebo sa citim akoby som zajtra isla rodit a babatko mi tlacilo dole🤦‍♀️🤷‍♀️😃lebo ledva chodim ako ma vsetko boli

jullienka
5. júl 2021

Ja by som ešte trošku počkala a určite by som si spravila neskôr test.... Ja som si robila test asi 4 dní po meškani a bol negatívny potom som sa nejak nato vykaslala🤣 a keď mi meškali 9 dní spravila som si a bol pozitívny išla som ku gynekológovi a ten mi povedal ze som v 6 týždni 🤣 takže prekvapko kedze som čakala ze som v nižsom týždni keďže prvý test mi vyšiel negatívny 😄 tak už pri prvom som bola tehotná len nevyšiel