icon

Meškajúca menštruácia a slabá čiarka: Je to biochemické tehotenstvo?

natasqa00
10. feb 2025

Ahojte, ano ja viem.je tu milión diskusii na túto tému...3 dni po sebe mam.taketo testy, čiarka vôbec nesilnie, posledná je robená pred chvíľou, ešte je to mokré preto možno vyzerá silnejsia
Len ide o to, že čiarka vôbec netmavne...4 dni mi už mešká. Pôjde o biochemické ? Po 4 dňoch by už mala byť tmavá, či?

Meškajúca menštruácia a slabá čiarka: Je to biochemické tehotenstvo?
simca115
10. feb 2025

@natasqa00 ja si myslím že čiarka je tmavšia úplne dole .. podľa mňa by to malo byt v poriadku

adeladulova
10. feb 2025

Nestresuj sa zbytočne. Toto sa nedá ovplyvniť. Ono zase to tmavnutie deň po dni nebýva také zreteľne. A ak by bolo biochemické tak by sa rozbiehal MS, držím palce, bud trpezlivá aj keď sa to ľahko povie. Ver a dufaj a nestresuj

selena_luna
10. feb 2025

Testy slabnu pomaly a v tychto uvodnych fazach tehotenstva je vsetko velmi krehke. Tvoje otazky nezodpovie nikto, len cas. Otestuj sa opat o 2-3 dni tou istou znackou a potom opat o 2-3 dni. Uvidis ci silnie. Je to na pohlad nekonecne cakanie, ale tak to proste je
Drz sa.

natasqa00
autor
10. feb 2025

@selena_luna Ja už práveže deti mám, a ďalšie sme vôbec neplanovali, len pred týmito 2 som parkrat potratila, biochemické...A pri ďalších som si musela pichať fraxiparine celé tehotenstvo, aby sa to udržalo, takže teraz ja vôbec ani neviem co chcem, uvidíme ako to dopadne

selena_luna
10. feb 2025

@natasqa00 no ved drz sa akokolvek chces aby to dopadlo. ♡ pri bio by sa ti mal spustit menzes. Na 4 den meskania som mala obdobne ciarky, zalezi ci si mala skoru alebo neskoru ovulaciu. Mozes ist este na krvne testy ako samoplatca.

sisska96
10. feb 2025

Tak už nechceš viac deti tak chodte na sterilizáciu a nebudeš stresovať a robiť si testy doradu

natasqa00
autor
10. feb 2025

@sisska96 neplanovali = nechcem ? Ci kde som napísala ze nechcem ? Na takéto názory nejsom absolútne zvedavá, pýtala som sa na niečo iné, okej?

calathea97
10. feb 2025

Ahoj, ja si myslím, že je to v pohode. Úplne ti rozumiem, ja som si tiež myslela, že úplne tmavá druhá palička je skôr, ale nie. Pošlem ti ako to bolo u mňa. Testovala som sa od 10dpo, keď bol na teste skoro úplne neviditeľný duh. Testovala som každý deň rovnakou značkou, v rovnaký čas a tiež som niekedy mala pocit, že netmavnú. Uvidíš bude to v pohode, držím palce 🍀😊