icon

Meškajúca menštruácia a špinenie

nink9988
11. jún 2025

Ahojte, zakaždým som mala špinenie deň pred menštruáciu ale teraz sa mi to stalo 2dni pred ňu ako som mala dostať. Lenže som vôbec nedostala. Nemám ani bolesti ako by som ich mala mať. Teraz nenájdem špinenie. S partnerom sa zatiaľ nesnažíme o dieťa ale nepoužívame ochranu.

vanilkovazmrzka
11. jún 2025

Asi ta to prekvapi, ale existuju take veci, ktore sa volaju tehotensky test, staci ocikat a dostanes odpoved.

vler
11. jún 2025

Asi ta to prekvapi c.2, ale ak nepouzivate ochranu, mozes byt tehotna

nink9988
autor
11. jún 2025
@vanilkovazmrzka

Asi ta to prekvapi, ale existuju take veci, ktore sa volaju tehotensky test, staci ocikat a dostanes odpoved.

@vanilkovazmrzka viem že je tehotenský test ale nechcem si ho ešte robiť keďže mi meškajú 2dni

nink9988
autor
11. jún 2025
@vler

Asi ta to prekvapi c.2, ale ak nepouzivate ochranu, mozes byt tehotna

@vler predstav si že viem

simsalabim
11. jún 2025
@nink9988

@vler predstav si že viem

@nink9988 a aka je vlastne otazka?

nink9988
autor
11. jún 2025
@simsalabim

@nink9988 a aka je vlastne otazka?

@simsalabim prečítaj si hore

nika_val
11. jún 2025
@nink9988

@simsalabim prečítaj si hore

@nink9988 tiež nevidím otázku ale tak asi ťa zaujíma či má niektorá podobnú skúsenosť..
Ja mám.. presne 2 dni pred očakávanou ms špinenie, potom tesne večer 1 deň pred očakávanou ms špinenie..
Už som si myslela že sa rozbieha ms ale neprišla a test bol už pekne pozitívny v deň očakávanej 🙂

nink9988
autor
11. jún 2025
@nika_val

@nink9988 tiež nevidím otázku ale tak asi ťa zaujíma či má niektorá podobnú skúsenosť..
Ja mám.. presne 2 dni pred očakávanou ms špinenie, potom tesne večer 1 deň pred očakávanou ms špinenie..
Už som si myslela že sa rozbieha ms ale neprišla a test bol už pekne pozitívny v deň očakávanej 🙂

@nika_val áno chcela som vedieť či to takto niektorá z vás mala a bola tehotná. Neviem prečo to neukazuje. Áno?lebo ja keď som si raz takto robila test tak má to sklamalo lebo len 1čiarka a potom som o pár dni dostala ms

nika_val
11. jún 2025
@nink9988

@nika_val áno chcela som vedieť či to takto niektorá z vás mala a bola tehotná. Neviem prečo to neukazuje. Áno?lebo ja keď som si raz takto robila test tak má to sklamalo lebo len 1čiarka a potom som o pár dni dostala ms

@nink9988 tak nie je to isté že to bude práve tehotenstvo..
Tiež som mala tak že mi meškala ms 5 dní, urobila som si test a nič.
V tomto je ženské telo taká záhada, jedna to tak má a druhá to môže mať úplne rovnako ale bude to znamenať niečo iné..
Držím palce aby keď si budeš robiť test tak bol výsledok taký ako ho chceš 😊

nika_val
11. jún 2025

Mala som to tak ako som písala vyššie
2 dni pred ms bledohnedé špienie, potom ďalší deň nič ale až úplne večer zase špinenie (bledohnedé ale už aj málinko s ružovým).. brala som to automaticky že to už sa rozbieha ms
Ale v deň očakávanej ms, ja ani neviem prečo ma to napadlo ráno zobrať si test so sebou na wc.. spravila som si ho bolo to tam
To bol nejaký tajný ďalší žensky zmysel asi pretože ešte deň pred tým som večer pred spaním vravela partnerovi že už mám svoje dni.. 😁