Meškajúca menštruácia a takýto tehotenský test
Ahojte mávam 28 DC nikdy nemešká. Prvý deň ked meškal som msla test negatívny dnes je to 5 deň meškania a vyšiel takto. Aký je váš nazor na to? S priateľom sa snažíme 7 mesiacov.

@zzuuzziikkee vyzera to nadejne🙂) skus kazdy den testnut, ci silnie🙂 drzim palce
plánujem testovať ešte v pondelok a kúpiť si iný test 🙂
@zzuuzziikkee vyzera ze tam je taka slaba 😉 drzim palce nech silnie
@zzuuzziikkee nekupuj iný test ale rovnaký.
Lebo na inom teste môže byť iná intenzita farbiva a potom budeš stresovať ze nesilnie.
Na porovnanie sa používa rovnaká značka testu.
@hennyinnsbruck máš pravdu 🙂
@zzuuzziikkee ✊
@zzuuzziikkee je tam slabá 2. čiarka 🙂 o 2 dni si sprav ten istý test na porovnanie či silnie čiarka 🙂
@zzuuzziikkee blahoželám 😍 ste tehotná
@zzuuzziikkee Ja som mala takú ešte deň pre meškaním a potom už len silnela. Gratulujem ❤
Takýto som mala aj ja deň pred meškaním a už sme 32tt 🙂))) držím palce!!!!
Ďakujem vám krásne za odpovede 🙂
@zzuuzziikkee gratulujem 😊👍
Dobrý deň chcela by som sa spýtať, je normálne, ak som normálne dostala 4.6.19 mensez, lenže 5.6.2019 mi odišlo okolo pod večer. Ale zasa 6.6. 2019 mi prišlo nasp5ť. Lenže také slabé to bolo. A už asi týždeň mam sa cítim taka, nafúknuta ako keby, zapchu mam sem tam a hnačku., ďalej, má strašne boli brucho, kŕče mam., a menesez ani nechápem teraz.. Či je to v poriadku alebo nie. Ďakujem vedel by mi niekto pomôcť alebo poradiť.
dievčatá ja som začala krvácať :( nechápem to :( k lekárke som objednáná na 18.6 teraz fakt neviem čo mám robiť ?
@zzuuzziikkee ved jej zavolaj a opis svoju situáciu, nech rozhodne, či počkať do 18, alebo máš prísť
@zzuuzziikkee a mala si už 2. čiarku silnú? Lebo keď nie a začala si krvácať, tak to kľudne mohlo byt biochemické a telo sa s tým samo vysporiada
@zzuuzziikkee držím palce aby sa udržalo, ozvi sa ✊✊
@zzuuzziikkee držím palce aby všetko dobre dopadlo 🙂
Drzim palce!
@mravvcek
@hennyinnsbruck
@diaalex včera ma museli operovať a zistili mi, že mám endometriozu
@zzuuzziikkee ďakujem vám
@zzuuzziikkee počúvaj všetko je aj v hlave, ako sa tomu postavis... Mne ju zistili tiež, 4 stupeň a ešte sterilita 1 stupňa.. Mam dve deti, ktoré sú pocate prirodzene..
@zzuuzziikkee 😥

tak slaba čiarka tam je, na to netreba mať nejaký nazor 🙂 za par dní bude silnejšia 🙂