icon

Meškajúca menštruácia a takýto tehotenský test

zzuuzziikkee
31. máj 2019

Ahojte mávam 28 DC nikdy nemešká. Prvý deň ked meškal som msla test negatívny dnes je to 5 deň meškania a vyšiel takto. Aký je váš nazor na to? S priateľom sa snažíme 7 mesiacov.

Meškajúca menštruácia a takýto tehotenský test
klarissa25
31. máj 2019

tak slaba čiarka tam je, na to netreba mať nejaký nazor 🙂 za par dní bude silnejšia 🙂

nevludna
31. máj 2019

@zzuuzziikkee vyzera to nadejne🙂) skus kazdy den testnut, ci silnie🙂 drzim palce

zzuuzziikkee
autor
31. máj 2019

plánujem testovať ešte v pondelok a kúpiť si iný test 🙂

lenulka_14
31. máj 2019

@zzuuzziikkee vyzera ze tam je taka slaba 😉 drzim palce nech silnie

hennyinnsbruck
31. máj 2019

@zzuuzziikkee nekupuj iný test ale rovnaký.
Lebo na inom teste môže byť iná intenzita farbiva a potom budeš stresovať ze nesilnie.

Na porovnanie sa používa rovnaká značka testu.

zzuuzziikkee
autor
31. máj 2019

@hennyinnsbruck máš pravdu 🙂

hennyinnsbruck
31. máj 2019
diaalex
31. máj 2019

@zzuuzziikkee je tam slabá 2. čiarka 🙂 o 2 dni si sprav ten istý test na porovnanie či silnie čiarka 🙂

mata.g
31. máj 2019

@zzuuzziikkee blahoželám 😍 ste tehotná

slavuska1506
31. máj 2019

@zzuuzziikkee Ja som mala takú ešte deň pre meškaním a potom už len silnela. Gratulujem ❤

ladybug138
31. máj 2019

Takýto som mala aj ja deň pred meškaním a už sme 32tt 🙂))) držím palce!!!!

zzuuzziikkee
autor
31. máj 2019

Ďakujem vám krásne za odpovede 🙂

danielazak
31. máj 2019

@zzuuzziikkee gratulujem 😊👍

lola4566
7. jún 2019

Dobrý deň chcela by som sa spýtať, je normálne, ak som normálne dostala 4.6.19 mensez, lenže 5.6.2019 mi odišlo okolo pod večer. Ale zasa 6.6. 2019 mi prišlo nasp5ť. Lenže také slabé to bolo. A už asi týždeň mam sa cítim taka, nafúknuta ako keby, zapchu mam sem tam a hnačku., ďalej, má strašne boli brucho, kŕče mam., a menesez ani nechápem teraz.. Či je to v poriadku alebo nie. Ďakujem vedel by mi niekto pomôcť alebo poradiť.

tabitana
7. jún 2019

@lola4566 no normálne to nie je... Nepísala si, že či máš bolesti.. Ide o to.. Ze podobne som mala aj ja za bezdetna... Ale obrovské bolesti a zistili mi endometriozu... V kazdom prípade by to mal očeknúť lekár..

zzuuzziikkee
autor
7. jún 2019

dievčatá ja som začala krvácať :( nechápem to :( k lekárke som objednáná na 18.6 teraz fakt neviem čo mám robiť ?

tabitana
7. jún 2019

@zzuuzziikkee ved jej zavolaj a opis svoju situáciu, nech rozhodne, či počkať do 18, alebo máš prísť

diaalex
7. jún 2019

@zzuuzziikkee a mala si už 2. čiarku silnú? Lebo keď nie a začala si krvácať, tak to kľudne mohlo byt biochemické a telo sa s tým samo vysporiada

zzuuzziikkee
autor
7. jún 2019

@tabitana

@diaalex hospitalizovali ma v nemocnici som...robia mi vyšetrenia

hennyinnsbruck
7. jún 2019

@zzuuzziikkee držím palce aby sa udržalo, ozvi sa ✊✊

diaalex
7. jún 2019

@zzuuzziikkee držím palce aby všetko dobre dopadlo 🙂

mravvcek
7. jún 2019

Drzim palce!

zzuuzziikkee
autor
8. jún 2019

@mravvcek
@hennyinnsbruck
@diaalex včera ma museli operovať a zistili mi, že mám endometriozu

zzuuzziikkee
autor
8. jún 2019

@zzuuzziikkee ďakujem vám

tabitana
8. jún 2019

@zzuuzziikkee počúvaj všetko je aj v hlave, ako sa tomu postavis... Mne ju zistili tiež, 4 stupeň a ešte sterilita 1 stupňa.. Mam dve deti, ktoré sú pocate prirodzene..

hennyinnsbruck
8. jún 2019
zzuuzziikkee
autor
9. jún 2019

@tabitana
@tabitana ešte neviem ktorý stupeň som ja ale presne to si vravím, že treba myslieť pozitívne 😊 ďakujem za povzbudivé slová