Meškajúca menštruácia, pichanie v podbrušku, negatívny tehotenský test
ahojte zienky mala niektora zvas nieco podobne?menstuacia my meska 6 den, dnes rano som si robila tt ale bol negatyvni.stale ma picha pod brusko .prsia ma nebolia co vzdy ked som mala mat menruaciu tak us tyzden vopred ma boleli.co byste mi poradili za odpovede vopred dakujem.
Takýchto otázok tu je milión a zbytočne zakladanie témy, treba zájsť len a len k lekárovi, tu ti každý napíše 1000x len ,že čo to môže všetko asi tak byť.
tak to je pre niektore asi taka vdacna tema. kazdy by zil len bio a zdravo a neviem co a pritom si nevie zajst k doktorovi a radsej to bude riesit tu
Ahojte ja mam zas taky problém..... Užívala som duphaston od 10DC..... Dnes je 24DC a mam bolesti ako keď mám menzes ale to co so mňa ide sa menzesom nazvať nedá... Je to len take hnedé kvapky alebo výtok a len sem tam.... Test na tehotenstvo som mala negatívny a kontrolu u ženského mam až 12.4....... Nechránený styk sme mali po skončení MS asi každý druhý deň
@simusiatko83 počkaj do 12.4 a uvidíš
ze treba este pockat a spravit si testik neskor. alebo ked si nedockava, tak sa objednat na kontrolu k doktorovi, ktory zisti, ci tam nieco je vidiet alebo nie

Mohla byť posunutá ovulácia, môžeš mať cystu, môže to byť spôsobené stresom že mešká, možno si prechladena ... Môže to mať veľa príčin .. ak to nepríde o 3-4 dní skús ešte test a ak bude stále negatívny tak choď k dr. on bude vedieť viac určite ;)