Meškajúca MS a všetky testy negatívne.

lucka194
18. mar 2020

Dobrý večer, mala by som otázku.
6.2.-9.2. Som mala menštruáciu. Od 18.2. Do 24.2. Som brala antibiotiká kvôli chrípke alebo čo to bolo. Ďalšiu MS som mala mat 8.3. Ale nestalo sa tak. S priateľom mame nechránený styk, skúšam si rátať podľa plodných dni a keď je ovulacia, tak mame prerušovaný (viem že otehotnieť môžem aj tak, ale už viac než rok mi to takto funguje)
MS mi mešká už 10 dni, všetky testy negatívne, vyšetrenie od Gynekológa negatívne, ak keď vravel, že mám vyššie sliznicu či čo to povedal a že nevylučuje tehotenstvo. Krv však negatívne vyšla..
No mna už 10 dni boli v podbrušku, včera som už musela zaspávať na boku kvôli bolesti a pichaniu. Mám citlivé prsia,
Čo pred MS som mala asi raz v živote. Včera som sa najedla a prišlo mi zle od žalúdka.
Je možné, aby som bola tehotná aj napriek tomu, čo povedal doktor? Pretože nemám pravidelnú MS, ale nikdy mi až takto nemeškali... ani kvôli liekom, ani kvôli stresu. Mám ísť do konca týždňa na vyvolávačku ak nedostanem MS...

majamat
19. mar 2020

@lucka194 neviem ktory den cyklu mas ovulaciu. ak si o presne neeras, tak nemozes vediet svoje plodne dni, cize ak sa chranis len standardne, tak priblizne uprostred cyklu, tak mozes otehotniet vlemi lahko. a ak by si mala ovulku posunutu na neskor, tak teraz v tomto obdobi sa ti estelen moze rozbiehat tehu s priznakmi a zmenou hormonou. u niektorych zien to trva, nez sa najdu znamky tehu. cize ak by si mala ovulku posunutu napr, na 20-25DC, tak teraz by si bola len 17-12DPO. co je este kratko. ja osobne som mavala cyklus pravidelny, medzi 31-33dni,a le obcas sa stalo, ez sa mi posunul o 14dni, cize na takych 45dni a to som mala v obdobi, ked som mala dostat ms zrovna ovulku, cize v obdobi, ked som mala mat neplodne dni. a toto sa mi stlao tak 2x rocne. po par rokoch sa to zmenilo, este aj cyklus sa skratil postupne na 28dni. takze tehu naozaj vylucene nie ej.

no ako som napisala, cyklus sa meni, cize aj tu je ta moznost, navyse si bola chora. cize hormony mohli zblbnut a tehu byt nemusis. to ukaze cas.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre