Meškajúci menzes po tabletke: Je to normálne?
pred mesiacom som mala nechraneny sex, do 12 h som si dala tabletku po, v prvy den v piatok meskania som si spravila test a bol tam slaby pruzok, nasledne v pondelok som si spravila dva digitalne testy ktore boli obidva negativne, dnes v utorok som si spravili taky isty ako v piatok ale uz tam nie je ani pruzok, neviem co si mam mysliet, menzes mi meska 5 dni
Po tabletke mozes mat rozhadzany cyklus este niekolko mesiacov. Ak si robila citlive a kvalitne testy, a prebehlo uz nejakych 14 dni od styku a tabletky po, a su negativne - malo by to byt ok
Je to ok. Len si si rozhádzala cyklus.
tym padom mohlo ist o biochemicke kedze na zaciatku tam bola ta slabulinka ciarka?
@olivaolina43 mohlo ist aj o zly test. Niektore napr. Pepino udajne vykazuju falosnu pozitivitu.. ale ja som napriklad po tabletke po otehotnela aj tak cize ja im neverim
@olivaolina43 ahoj, ja som tiež nedávno užila tabletku po, menštruácia mi dorazila skôr, ale po jej skončení som mala také nevoľnosti a bolesti pŕs, že som si fakt už myslela, že som tehotná. Pepino mi ukázal jasnú druhú čiarku 🙈 avšak ina značka bola negatívna. Takže naozaj pokiaľ ubehlo od tabletky cca 14 dní a test je negatívny, tak o nič nejde. A ten pozitívny mohol byť kľudne chybný alebo teda biochemické. Akú značku si mala testu?
ten prvy bol clear blue, potom dva digitalne negat, vcera negat, a dnes livsane negat
tak vcera sono, nic nevidela ale hovorila ze to je skoro, a dnes vysledky z krvi negativne, neviem teraz ci je to uz urcite OK
@olivaolina43 preboha. Čo chceš ešte počuť. Krv negatívna, sono nič, milión negatívnych testov. Kľud. Nie si tehotná. Vyhoď to z hlavy .

Tak poznam zenu ktora ma dieta aj po tabletke ale co sa cyklu tyka, meskat Ti moze prave kvoli tomu ze si ju uzila, je to bezne