icon

Meškanie menštruácie 17 dní

103dominecqa103
21. apr 2019

Ahojte, ospravedlňujem sa že zakladám novú debatu ale nikde som nenašla to čo potrebujem.
Menštruácia mi mešká už 17 dní..
Po 3 dňoch ako mala mrcha doraziť klasické pred menštruačné syndrómi. Ustúpilo to za nejakých 6 dní dalšie pichanie v podbrušku ako by už mali doraziť.
Asi pred cca týždňom som mala strašne nafúknuté brucho, ked som niečo robila tak som sa rýchlejšie zadýchala. To mi už ustúpilo. Čo ma ale teraz tak trošku vyvádza z miery už asi 4 deň ma bolia bradavky. Mám ich citlivejšie, vystúpené sem tam ma pichne ešte v podbrušku...
Testy som si robila od prvých 7 dní meškania
Stále negatívne..
Moja dr ma objednala na budúci týždeň ...
Ale skôr moja otázka znie, či to môže byť tehotenstvo alebo už fakt neviem ..
Ked som čítala x článkov boli tam rôzne teórie tak by som aspoň takto chcela byť v klude. Ďakujem krásne za odpovede 🙂

martinka13
21. apr 2019

Ja som v mladosti (16-25 rokov)mavala pravidelne vynechany jeden cyklus. Spravidla to bolo v letných mesiacoch. Ak máš testy negatívne, tak zrejme tehu nie si. Ale lekárka povie viac....

103dominecqa103
autor
21. apr 2019

To sa mi nestalo ešte ani raz...
Síce moja Ms je nepravidelná ale väčšinou meškala iba ak som mala zápal, vnútorná horúčka ...
Len mi nejde do hlavy tá bolesť bradaviek ...
Či už pred ms alebo po ms ma takto ešte neboleli...
Kedže už jedno dieta máme, tak keď si porovnám príznaky pred tým a teraz z časti sú podobné len mi nejde do hlavy tie testy .. 🙀🙀🙀
Ale uvidime co povie dr