icon

Meškanie menštruácie 30 dní

barbora__14
2. sep 2025

Dobrý deň,viem že je tu dosť toho na túto tému ale predsa si otváram svoju 🙂 Hladam tu aspoň nejaké to usmernenie alebo podobné prípady ako je ten môj...Už cca mesiac mi mešká men. robila som si nekoľko testov posledný bol v piatok a takisto s negatívnym výsledkom ako aj predošlé...cca pred 10dňami som mala pár dnové hnedé špinenie niekedy silné niekedy skoro žiadne,odvtedy nič...necítim ani žiadne príznaky ani tie ranné proste nič..len častejšie močenie a akokeby neschopnosť udržať .keby si mám kychnuť alebo zakašlať v momente by som si cvrkla čo som po dvoch porodoch nezažila veru.....k lekárovi sa chystám na další týžden..no som strašne zmätená

barbora__14
autor
2. sep 2025

@barbora__14 ešte dodám že mam brutálne návaly tepla a sem tam bolesti stehien,krížov a pod bruchom a pri močení citim mierne pálenie uz tretí deň :(

viestta
2. sep 2025

uz po dvoch tyzdnoch meskania si mala byt objednana u gynekologa. Ked mas negativne testy pricina moze byt ina a teda je ich celkom dost na vyber. Nikto iny ako lekar ti to nezisti

barbora__14
autor
2. sep 2025
@viestta

uz po dvoch tyzdnoch meskania si mala byt objednana u gynekologa. Ked mas negativne testy pricina moze byt ina a teda je ich celkom dost na vyber. Nikto iny ako lekar ti to nezisti

@viestta áno máte pravdu,uznávam ale isté okolnosti mi to bohužiaľ nedovolili,už by som tam za iných okolností bola dávno...

viestta
2. sep 2025
@barbora__14

@viestta áno máte pravdu,uznávam ale isté okolnosti mi to bohužiaľ nedovolili,už by som tam za iných okolností bola dávno...

@barbora__14 tak pockaj co zistia na vysetreni. Nikto z MK do teba nevidi

autumn1
2. sep 2025

Mne sa to raz v živote stalo jeden cyklus vynechal, ďalší prišiel ako hodinky bola som vtedy po chorobe tak s gyn sme sa zhodli, že asi kvôli tomu. Viac sa to neopakovalo a som 100% zdravá z gyn hľadiska. Môj gyn objednáva ak 1 vynechá a nepríde ani ďalší cyklus tak až vtedy nie hneď keď prvý cyklus mešká s výnimkou tehuliek.

barbora__14
autor
2. sep 2025
@viestta

@barbora__14 tak pockaj co zistia na vysetreni. Nikto z MK do teba nevidi

@viestta aj to mi je jasné...ale možno má niektorá podobnú skúsenosť alebo len je empatická a dokáže sa o tom normálne pobaviť..

barbora__14
autor
2. sep 2025
@autumn1

Mne sa to raz v živote stalo jeden cyklus vynechal, ďalší prišiel ako hodinky bola som vtedy po chorobe tak s gyn sme sa zhodli, že asi kvôli tomu. Viac sa to neopakovalo a som 100% zdravá z gyn hľadiska. Môj gyn objednáva ak 1 vynechá a nepríde ani ďalší cyklus tak až vtedy nie hneď keď prvý cyklus mešká s výnimkou tehuliek.

@autumn1 práveže som nebola ani chorá ani žiadne veľké zmeny som nezažila ...možno 3dni v mesiaci som mala také stresové ale to je celé

anonym_0d1c9d
2. sep 2025
@barbora__14

@autumn1 práveže som nebola ani chorá ani žiadne veľké zmeny som nezažila ...možno 3dni v mesiaci som mala také stresové ale to je celé

@barbora__14 tvoj vek?

barbora__14
autor
2. sep 2025
@anonym_0d1c9d

@barbora__14 tvoj vek?

@anonym_0d1c9d 28r.

mamka34
2. sep 2025

@barbora__14 treba ísť k lekárovi. Ja som z kúpania v teplom prírodnom jazere chytila baktériu, ktorá to spôsobila. Normálne kultiváciu, lieky a svätý kľud.

barbora__14
autor
2. sep 2025
@mamka34

@barbora__14 treba ísť k lekárovi. Ja som z kúpania v teplom prírodnom jazere chytila baktériu, ktorá to spôsobila. Normálne kultiváciu, lieky a svätý kľud.

@mamka34 kupať som sa nebola nikde tiež....a mali ste také príznaky ako popisujem? ja som tak strašne zmätená z toho..hlavne to meškanie a 6negatívnych testov pri tak dlhom meškaní mi nejde do hlavy naozaj

janetinka27
2. sep 2025
@barbora__14

@barbora__14 ahoj, staci ze sa nevydarila ovu a tak je cely cyklus naruseny, nic nie je ako ma byt
Moze to byt kludne jednorazova zalezitost.
Gynekolog ta moze pozriet, pripadne pockaj, akurat to vyzaduje trochu sa uvolnit a nemysliet na to

barbora__14
autor
2. sep 2025
@janetinka27

@barbora__14 ahoj, staci ze sa nevydarila ovu a tak je cely cyklus naruseny, nic nie je ako ma byt
Moze to byt kludne jednorazova zalezitost.
Gynekolog ta moze pozriet, pripadne pockaj, akurat to vyzaduje trochu sa uvolnit a nemysliet na to

@janetinka27 tiež si myslím že aj to podvedomé myslenie a stresovanie robí dosť...len sa stále nejak obávam tehotenstva aj ked neviem či je to možné podla toho čo som spomínala v príspevku

mamka34
2. sep 2025
@barbora__14

@mamka34 kupať som sa nebola nikde tiež....a mali ste také príznaky ako popisujem? ja som tak strašne zmätená z toho..hlavne to meškanie a 6negatívnych testov pri tak dlhom meškaní mi nejde do hlavy naozaj

@barbora__14 podobné, ale po čase sa pridala bolesť brucha podobná ako pri silnej menštruácii, u všeobecnej lekárky bolo všetko OK, až kultiváca tam objavila vinníčku - baktériu.

krasneleto
3. sep 2025

empaticky ti radime, chod k lekarovi, ak nie si tehotna, je tam iny problem a ten nevieme my posudit, lekar ano..