icon

Meškanie menštruácie a negatívne testy

dea663
25. mar 2025

Ahojte babulky opät si idem po radu , menzes meška dva tyždne presnejšie zajtra to budu uplne dva tyzdne , nafukuje ma ako žabu , testy negativne a včera som bola aj u doktorky a vraj všetko ukážkove , len sa oneskorila . Odporucila mi hormony na prirodnej baze INOFOLIK aby mi to trochu upravilo ciklus. Na ultrazvuku nevidela nic , ale kedze s priatelom sa vôbec nechránime nakolko sa snažime o bábetko , moja otazka znie ? Myslite že je este nejaka nadej a len bolo skoro aby bolo nieco vidiet ? Skušala som aj privolat ms ale nic nezabralo. Preto som na vážkach🤦 Či to rovno hodit za hlavu a cakat ms alebo este verit v zazrak ?

denisa_deniska
25. mar 2025

@dea663 a inofolic si kedy začala brať? Často som čítala, že im poposúval ms, až museli ísť na vyvolavačku. Začali si minulý mesiac? Tehotná pravdepodobne nebudeš, test by ukázal

dea663
autor
25. mar 2025

@denisa_deniska este som ho nezacala brat len mi ho ddoporucila si kúpiť a tak som sa rozhodla trpezlivo cakat kedy mrcha dorazi a zatial ani naznak zeby mala prist , a neviem ci sa mi oplati robit digitalny test , vcera by uz videla nieco keby zeby som náhodou bola či ?

denisa_deniska
25. mar 2025

@dea663 aha, takže to nebude z toho. Ja si myslím, že ona by už niečo mala vidieť, min ten vak. 😏 veď to by si predsa už mala byť v 6tt 😏

dea663
autor
25. mar 2025

@denisa_deniska ved práve :( asi si len moje telo zomna robi dobry deň ;)