Meškanie menštruácie a negatívne testy
Ahojte babulky opät si idem po radu , menzes meška dva tyždne presnejšie zajtra to budu uplne dva tyzdne , nafukuje ma ako žabu , testy negativne a včera som bola aj u doktorky a vraj všetko ukážkove , len sa oneskorila . Odporucila mi hormony na prirodnej baze INOFOLIK aby mi to trochu upravilo ciklus. Na ultrazvuku nevidela nic , ale kedze s priatelom sa vôbec nechránime nakolko sa snažime o bábetko , moja otazka znie ? Myslite že je este nejaka nadej a len bolo skoro aby bolo nieco vidiet ? Skušala som aj privolat ms ale nic nezabralo. Preto som na vážkach🤦 Či to rovno hodit za hlavu a cakat ms alebo este verit v zazrak ?
@denisa_deniska este som ho nezacala brat len mi ho ddoporucila si kúpiť a tak som sa rozhodla trpezlivo cakat kedy mrcha dorazi a zatial ani naznak zeby mala prist , a neviem ci sa mi oplati robit digitalny test , vcera by uz videla nieco keby zeby som náhodou bola či ?
@dea663 aha, takže to nebude z toho. Ja si myslím, že ona by už niečo mala vidieť, min ten vak. 😏 veď to by si predsa už mala byť v 6tt 😏
@denisa_deniska ved práve :( asi si len moje telo zomna robi dobry deň ;)

@dea663 a inofolic si kedy začala brať? Často som čítala, že im poposúval ms, až museli ísť na vyvolavačku. Začali si minulý mesiac? Tehotná pravdepodobne nebudeš, test by ukázal