icon

Meškanie menštruácie a ťahavý hlien. Som tehotná?

mamicka70
3. júl 2013

dobry den chcela by som radu mekaju mi kramy a mam tahavy prievitny hlien co to moze byt ovoalciu som mala uz skvor no mala sa mi dostavi menstruacia ale ani naznk ponej len ten taavo hlien mam

janeita
•
3. júl 2013

Spoľahlivu odpoved ti poskytne len tehu test alebo lekár 😉

natali305
•
5. júl 2013

Ahojte ja by som sa chcela spýtať či je možné že by som bola naozaj v tom . Menzes mi meškal 6 dní začala som špiniť a mať bolesti v pod brušku. Tak som navštívila gynekologa. Povedal mi že mám na maternici Cystu ale že mám aj velmi vysoko sliznicu , čo je tiež príznakom tehotenstva. Len ešte tam nič poriadne nevidel tak mi dal vyvolávačku a kontrolu o dva týždne . od vyvolávačky prešli už 4 dni a stále nič. No nedalo mi to a spravila som si tehotenský test . Obydva vyšli negatívne. No príznaky stále mám . V noci sa mi nedá ani poriadne spať čo ma stále pichá v pod brušku . Neustále ho mám nafuknuté a dá sa mi furt cikať. Môže byť že by sa jednalo aj o mimomaternicove tehu keď vyšli tie testy negatívne alebo je vo mne ešte nedostatok tehotenských hormonov ? ... Či mam navštíviť račej gynekologa skôr ? .. prosím poradte mi .. už som z toho zúfalá

nativanativa
•
5. júl 2013

Milé slečny,ak menzes stále nedorazila,treba ešte počkať a urobiť si o niekoľko dní ešte ďalší test
@natali305 myslím že u teba je dosť pravdepodobné,že ti robí šarapatu tá cysta,ale skús ešte počkať