Meškanie menštruácie a tehotenský test
Ahojte, o bábätko sa snažíme 2roky. Skôr, než mi začnete písať, tak ďalší týždeň sa chystám k lekárovi, zatiaľ by som chcela iba váš názor. MS mi mešká 8dní, test som robila dnes, nie z ranného moču. Je to len duch podľa vas?🥹

Nieco sa tam crta, ale na 8d meskanie slabsia ciarka, urob si z ranneho mocu
Na 8.den po meškaní by mala byť čiarka skoro rovnako silná ako tá druhá. Jedine, že by ovulácia prišla o týždeň neskôr by test mohol vyzerať takto. Mavas pravidelnú menštruáciu?
@ela34 Skús to o pár dní znova (každý deň je to zbytočné, keď už tak aspoň ob-den nech sa dá lepšie sledovať či silnie), zatiaľ sa prikláňam ku 'nie' alebo rozpitému testu. Ak máš pravidelný cyklus a nič sa nezmenilo, očakávala by som že po týždni a pár dňoch by tá čiarka bola viac čitateľná. Držím palce!
mala sanca. takyto duch na teste je neisty, mavaju ho aj zeny, co tehu nei su a obzvlast an 8den meskania by uz mali byt kolajnice. musela by si mat privelmi posunutu ovulku na den, ekdy by mala prist ms. cize otehotnenei by muselo prebehnut zhruba pred tymi 8dnami aby bol takto pozitivny test v tehu.
ak si nemal aovulku pred 8-10dnami. tak potom tehu nie si.
Aká značka testu to je? Mávajú ženx takéto čiarky aj keď tehotné nie sú.
Na 8. deň meškania je čiarka veľmi veľmi slabá. Na druhej strane, ak nevieš kedy bola ovulácia, tak je to len odhad kedy sa testovať a kedy ti má test šancu tehotenstvo zachytiť. Ja nechápem, že sa niekto snaží o dieťa a nesleduje si cyklus. Za mňa úplny základ.
Nič iné ti teraz nezostáva, len sa testovať dalšie dni.
@ela34 8 dni meskajuce MS, aj pri posunutej ovulacii, bohuzial ciarka by mala byt jasna
Na koľký deň je už pozitívny test?
Ahoj žienky😊 hlásim sa, všetko je v poriadku, začínam 9tt🫶🏻
Gratulujem, za zatiaľ nič🙂

@ela34 vyzera pozitivny, skus o dva dni pripadne digitalny. Drzim palce