icon

Meškanie menštruácie po nechránenom styku

pusinkaaa1
25. okt 2025

Ahojte baby , s partnerom sme mali pred 3 týždňami nechránený pohlavný styk tesne pred menštruáciou urobil sa vedľa len sa nedostavila menštruácia momentálne budem mať lekáreň až v pondelok lebo sme na chate 1 hodinu od mesta tak domáce tipy alebo rady ????

Strana
z2
pusinkaaa1
autor
26. okt 2025

Tak baby neviem čo si mám myslieť dúfam že som

zanzilady
26. okt 2025
@pusinkaaa1

Tak baby neviem čo si mám myslieť dúfam že som

@pusinkaaa1 anoooo ak to nieje náhodou pvulacny 😂tak je to krásny pozitívny test

pusinkaaa1
autor
26. okt 2025
@zanzilady

@pusinkaaa1 anoooo ak to nieje náhodou pvulacny 😂tak je to krásny pozitívny test

@zanzilady no nemal by byť kúpim dnes ideme skôr domov tak kúpim a skúsim ráno

pusinkaaa1
autor
26. okt 2025
@pusinkaaa1

@zanzilady no nemal by byť kúpim dnes ideme skôr domov tak kúpim a skúsim ráno

@pusinkaaa1 gynekologicka je známa písala som jej a mám sa zajtra dôjsť ukázať pretože to môže byť aj nwm čo a keď by som mala dnes bolesti v podbrušku tak ísť na pohotovosť lebo to není tehotenstvo ale vracajúca ... Nechcem písať čo pretože som stým bojovala 7 rokov a boli ma od rána celý človek . Dám vedieť

zanzilady
26. okt 2025
@pusinkaaa1

@pusinkaaa1 gynekologicka je známa písala som jej a mám sa zajtra dôjsť ukázať pretože to môže byť aj nwm čo a keď by som mala dnes bolesti v podbrušku tak ísť na pohotovosť lebo to není tehotenstvo ale vracajúca ... Nechcem písať čo pretože som stým bojovala 7 rokov a boli ma od rána celý človek . Dám vedieť

@pusinkaaa1 držím palce 🙂 ale test je krásne silný 🥹to bude tehotenstvo si myslím

pusinkaaa1
autor
26. okt 2025
@zanzilady

@pusinkaaa1 držím palce 🙂 ale test je krásne silný 🥹to bude tehotenstvo si myslím

@zanzilady ďakujem ❤️ dám vedieť

pusinkaaa1
autor
26. okt 2025
@pusinkaaa1

@zanzilady ďakujem ❤️ dám vedieť

@pusinkaaa1 takže baby som na pohotovosti pretože som odpadla po ceste a začala som doma vracať no urobili mi prehliadku pred chvíľou a gynekológ mi potvrdil možné tehotenstvo z prehmatania a odpadnutia robí to tehotenstvo musím brat viac vitamínov a viac piť idem už domov

pusinkaaa1
autor
27. okt 2025
@zanzilady

@zanzilady tak mám tehotenstvo potvrdené už aj od dr

pusinkaaa1
autor
27. okt 2025
@pusinkaaa1

@pusinkaaa1 svojej

zanzilady
27. okt 2025
@pusinkaaa1

@pusinkaaa1 jeeej tak to mám radosť 😍gratulujem nech všetko dobre dopadne