Meškanie menštruácie po nechránenom styku
Ahojte baby , s partnerom sme mali pred 3 týždňami nechránený pohlavný styk tesne pred menštruáciou urobil sa vedľa len sa nedostavila menštruácia momentálne budem mať lekáreň až v pondelok lebo sme na chate 1 hodinu od mesta tak domáce tipy alebo rady ????
Tak baby neviem čo si mám myslieť dúfam že som
@pusinkaaa1 anoooo ak to nieje náhodou pvulacny 😂tak je to krásny pozitívny test
@pusinkaaa1 anoooo ak to nieje náhodou pvulacny 😂tak je to krásny pozitívny test
@zanzilady no nemal by byť kúpim dnes ideme skôr domov tak kúpim a skúsim ráno
@zanzilady no nemal by byť kúpim dnes ideme skôr domov tak kúpim a skúsim ráno
@pusinkaaa1 gynekologicka je známa písala som jej a mám sa zajtra dôjsť ukázať pretože to môže byť aj nwm čo a keď by som mala dnes bolesti v podbrušku tak ísť na pohotovosť lebo to není tehotenstvo ale vracajúca ... Nechcem písať čo pretože som stým bojovala 7 rokov a boli ma od rána celý človek . Dám vedieť
@pusinkaaa1 gynekologicka je známa písala som jej a mám sa zajtra dôjsť ukázať pretože to môže byť aj nwm čo a keď by som mala dnes bolesti v podbrušku tak ísť na pohotovosť lebo to není tehotenstvo ale vracajúca ... Nechcem písať čo pretože som stým bojovala 7 rokov a boli ma od rána celý človek . Dám vedieť
@pusinkaaa1 držím palce 🙂 ale test je krásne silný 🥹to bude tehotenstvo si myslím
@pusinkaaa1 držím palce 🙂 ale test je krásne silný 🥹to bude tehotenstvo si myslím
@zanzilady ďakujem ❤️ dám vedieť
@zanzilady ďakujem ❤️ dám vedieť
@pusinkaaa1 takže baby som na pohotovosti pretože som odpadla po ceste a začala som doma vracať no urobili mi prehliadku pred chvíľou a gynekológ mi potvrdil možné tehotenstvo z prehmatania a odpadnutia robí to tehotenstvo musím brat viac vitamínov a viac piť idem už domov
@zanzilady tak mám tehotenstvo potvrdené už aj od dr
@pusinkaaa1 svojej
@pusinkaaa1 jeeej tak to mám radosť 😍gratulujem nech všetko dobre dopadne
@pusinkaaa1 jeeej tak to mám radosť 😍gratulujem nech všetko dobre dopadne
@zanzilady ďakujem

Tak baby neviem čo si mám myslieť dúfam že som