Meškanie menzesu 10 dní
Ahojte meška mi MS 10 dni vcera po obede spraveny test negat pred včerom tiež a pred 7 dnami ráno a tiež nič.
Pobolieba podbrusko ale nič viac .
Napriek tomu môže ist ajtak o tehotenstvo? Samozrejme idem ku gynekologicke
podla mna za ten cas by sa uz ukazali ciarky na teste. ak si neista, tak skoc ku gynekologicke. neuzivala si napriklad nejake lieky alebo si nebola chora? kadeco moze mat vplyv na meskanie menzesu.
Ja som mala prvý pozitívny test až 2 týždne co mi to mesaklo ale určite chod Dr
@dadulamamula taaak bola som pozerala a ze mam veeeeelmi zhrubnutu stielku čo sa čuduje ze sa nevie odlupit možne tehotenstvo je ale že ona este takto nevidi nič a test si mam spravit v piatoka zavolat jej chcela mi dat vyvolavacku ale ja ze radsej pockam aby mi spontane prišla. Tak v stredu mam ist naspat
@leuska1991 ano chcela by som 🥰
Tak drzim palce ,aby to bolo tehu🥰ja tiez idem v stredu ku gyn.konecne ,este som nebola. Uz budem v 8tyzdni,tak uz bude aj akcia srdiecka hadam🥰
@leuska1991 super gratulujem a kedy ti vysli pozit. Testy?
Dakujem,ja uz tyzden pred ms som mala slabulinku ciarku a 4dni pred ms my vysiel digitalny 1-2🥰ale ja uz som citila tyzden pred ms,nemohla som spavat ,navaly tepla som mala...bolesti v podbrusku,tak som tusila,ze ide o tehotenstvo🥰
@leuska1991 ako aj ja mam navaly ale teraz skor mi je zima a tiez som nevedela spavat
@dadulamamula zdravim a boli ste aj u gynekologa kedze vam meakali? Ka teda neviem stale meska nafuknute podbrusko pobolieba podbrusko aj kríže
@dadulamamula preto sa pytam lebo ste mi pisali ze az po 2 tyzdnovh meskania vam ukazal test
Áno bola som po 1 týždni mi pichlo vyvolavacku a stále nič a keď som tam o išla o ďalší týždeň že stále mi nič nedošlo tak mi doktorka dala tabletky na vyvolanie.. Nespravila mi žiadne vyšetrenie! Ešte v ten deň som si miesto tých tabletiek spravila posledný tehotenský test a už tam boli 2 slabé koľajníčky. Na druhý deň som bola u inej gynekologicky ktorá mi spravila sono, odber krvi... Horšie bolo ze na Sone nebolo nič.. A povedala ze uvidíme na výsledky tie prišli skoro a mala som nízke hcg a nábeh na mimomaternicove a v deň kontroli som krvacala slabo a v ten deň mi navždy utknie v pamäti, videla som prvé malé bijúe srdiečko, ktoré ma už 3,5 roka ❤️
No ale vtedy sa mi celé tehotenstvo posunulo podľa ms som mala tp 14.12. Podľa Soňa 30.12. A narodil sa až po novom roku 4,5kg bábätko ❤️A zas pri druhom som mala už pozitívny 8 dní pred MS lebo som stále v kuse ciklala v noci a bolo to už divne.. A narodila sa 2 dní pred tp 3,8kg
@dadulamamula aj mne chcela dat vyvolavacku ale este chcem pockat. Cikat velmi vela chodim najma vecer a v noci co umna je nezvycajne
Na sone este tiez ni. Len zvacsena maternica a hruba stielka nacom sa cudovala. Krvne testy mi nerobila ze este pockame . Mam si spravit este tehu test a uvidime v stredu mam ist maspat. Brala som aj macu tak uvidime
Tak skus ten tehotenský test.. Ja som si ich urobila asi 10 počas 2 týždňov co všetky boli negatívne až to bolo také sklamanie... No vyvolavacka poviem ti pravdu bud utuzi tehotenstvo ak si tehotná alebo ti vyvolá ms.. To jee už na každom rozhodnutí.. Mala by ti krv vziať... Skús si odmerať bazalnu teplotu ja som si zo srandy merala a bola stále nad 37 aj to mi dávalo znak tehotnosti veľa som googlila a tak no uvidíš.. Skús si vypočítať kedy mávaš ms aké máš cykly kedy mávaš ovu ( mohla si mat oneskorenú ako som mala ja) a kedy ste mali pohlavný styk a zistíš sama.. Ale držím palce a napíš ak chceš aj ss lebo ma to veľmi zaujíma a myslím na teba

Nemyslim si ,ze ide o tehotenstvo. Kedze test je negativny. Moze to byt niecim inym sposobene. A chcete byt tehotna?🥰