Meškanie menzesu a pozitívny test až po 40 dni cyklu
ahojte baby,zaujima ma ci tu je niekto taky,komu // vysli az po dlhsej dobe,po 4ODC,dnes som 39DC,tehu test negativ,na jednom je duch ale ten test zevraj duchuje,mamatest nič,MS este neprisla,navsteva lekara nabuduci tyzden,tak ci tam je este sanca ci som tehu 😀
Tak dopadlo to tak ze tehu sa nekoná 😒 ms prisla na 53dc ☹
@denisa87 ahoj 🙂 len sa chcem opytat ako si dopadla ? uz dosla MS? alebo si opakovala testy? mam podobny problem
@denisa87 aha prepac... fakt som si az teraz vsimla tvoje poslednu spravu... to ma mrzi, inak na tvojom mieste idem aj tak za doktorom aby ti upravil cyklus. Nevies preco ti tak dlho meskala???
caute, my sa tiez snazime. dnes mam 45 dc, menzes nikde. vcera som si prvykrat robila test-negativny 😒 myslela som ze to bude jasny pozitiv, lebo tak dlho mi ms este nikdy nemeskala. normalne mam mam cyklus 31-36 dnovy. takze teraz som jak na ihlach 🙂

ja som bola na konci 8tt, ked mi gynekolog potvrdil,ze som tehotna...dovtedy som si robila 3 testy a stale negativne...brala som to tak,ze zase mi strajkuje menzes ako vzdy...vynechaval mi aj 5-7 mesiacov kvoli nizkej hmotnosti...teraz uz ok 🙂