icon

Meškanie menzesu, následný krátky menzes a špinenie

radka1303
31. júl 2013

Ahojte,citam citam je tu toho vela...vela starych prispevkov s tisickou stran...kde to najst???
Po mojom 9 dnovom meskani ms konecne prisla...kratka len trojdnova a slabsia,ovela slabsia ako obycajne.Po skonceni len spinenie...
Datumovo to bolo takto (mavam 30 dnove cykly) 24.7. prisla (ale to uz meskala 9ty den) 27.7. skoncila....uplne...od toho dna len spinenie,bolesti ziadne,pred ms pocit ako keby mala prist,ved aj prisla,ale inak vobec nic...
prsia stale nafuknute,bolave,bolest bradaviek ustupila,ale bola pred tym dost silna,nemohla som sa ich ani chytit. tehu test som si robila ked mi meskali 8mi den bol negativny ale na druhy den prisla ms...teraz mam pocity ako keby mala prist zase...je 31.7. a stale mam spinenie.prsia su na tom rovnako
podla ovu testov ovu bola ako mala takze nemohla sa opozdit(to by potom testy boli asi zle),brusko nic,ale mam bolesti ako pred ms...
co vy na to??nechcem nadeje ani nic,bez tak toho mame rozrobene ze ideme kupovat domcek takze sme z babatka upustili,ale snazime sa,len na to uz taky doraz nekladieme...neviem co to ma znamenat,ked mavam pravidelnu ms...ktora sa s tym stretla ,alebo s niecim podobnym??

Strana
z2
radka1303
autor
31. júl 2013

@trojmamka ahaaa,tak to neviem a z coho sa to vytvara??to len tak pride ci ako??ja som doteraz nemala ziadne problemy...moja mama sice mala prve tehotenstvo podobne tomu co mam teraz ja za situaciu,ale ona zistila tehu az v 3 mesiaci 🙂

trojmamka
31. júl 2013

Len tak je to porucha mozu byt vodove cysty krvave tzv. cokoladove.Niektore prsknu a vstrebaju sa ine vytecu dovnutra jednoznacne to treba mat pod,hytene.Ale v tvojom pripade si nemyslim,ze by to cysta bola.Skor.to.tehu.

radka1303
autor
1. aug 2013

@trojmamka dakujem 🙂 pojdem skusit tie testy,uvidim teda 🙂

angelina1003
1. aug 2013

Ani mne test nic neukázal ked mi meškala MS, mala som bolesti a MS stále nikde,kríže boleli že som myslela že začnem loziť po stenách ale niečo mi vravelo ze MS nedojde,i ked vsetky stavy tomu naznacovali. spravila som dalsi o pár dní a bol tam taký duch že som ho videla len ja :D a viditelná čiarka taká aka by mala byť bola až po dalšom týždni. A pri tom cyklus sice nemám uplne pravidelný ale podla doktorky sa mi to komplet cele posunulo, čiže ovulka bola ovela neskor ako byt mala....

kveta
1. aug 2013

@radka1303 Mala som to ako Tvoja mama a tiez som zistila tehu az v tretom mesiaci. Kazdopadne skus gynekologa, ten bude presnejsi nez nase uvahy. 🙂

radka1303
autor
1. aug 2013

@kveta vdaka 🙂 to ja len pre info,aj ked si myslim ze tehu to nebude nemam ziadne priznaky...kava mi chuti (ja pijem len jednu denne) a inak ziadne zmeny som ani nespozorovala...

radka1303
autor
1. aug 2013

@kveta inak fakt je ze ani mama nemala ziadne tie priznaky,vsetko v norme az po tom tretom to vlastne zistila...ani neviem ci jej vobec byvalo zle..

kveta
1. aug 2013

@radka1303 Mne bolo v prvom trimestri raz zle a lakal ma zrazu McDonalds a hot dogy. Inak ziadne zmeny neboli. 🙂

trojmamka
1. aug 2013

@radka1303 tehotenstvo nie je len o priznakoch.Mne osobne zacali tehotenske chute vtedy ked mi lekar potvrdil tehotenstvo😀

radka1303
autor
1. aug 2013

@trojmamka no to si mala dobre 😀

Strana
z2