icon

Meškanie menzesu po prvom sexe

herbert005
28. feb 2022

Zdravím, s priateľkou sme na to išli prvý krát, bohužial bez ochrany. Než sa do mňa pustíte, netuším prečo ale mám mentálny blok z kondómu. Neviem byť v erekcii akonáhle sa ma kondóm dotkne. Späť k tomu hlavnému, mala dostať počas víkendu menzes, no už jej mešká. Je to síce len začiatok týždňa ale rád by som sa informoval, či sa to môže po prvom sexe stať. Som si na 100% istý že som sa nedokončil do nej, s týmto som maximálne opatrný, išli sme prerušovaným sexom a pri každom náznaku nejakého iného pocitu som okamžite išiel von. Ďakujem všetkým za odpoveď, držte nám palce 🙂

dskjhfdlkdjhl
28. feb 2022

@herbert005 kazdy nechraneny sex moze skoncit tehotenstvom a je uplne jedno, ci bol prvy alebo sty.

banderaska29
28. feb 2022

mentálny blok z kondomu ? bože ľudia... čo to dnes čítam na tomto fóre.
nezabudnite potom potrestať nevinné dieťa, ak sa náhodou podarilo.

prosím Ťa hlavne mentálne dospej a ak nie ste ochotní sa chrániť tak proste nemajte sex.

mamina0078
28. feb 2022

Moze. Odporuc priatelke nech si urobi tehotensky test.

dajana19
28. feb 2022

@herbert005 nuž,treba niesť následky

greta2017
28. feb 2022

Kondom nie je jedina ochrana pred nezelanym tehotenstvom. A prerusovana suloz? Akozeee to je ta najhorsia ochrana pred nezelanym nehotenstvom....moj nazor

goblinko1
28. feb 2022

Nebudem ti písať že si debil lebo to určite vieš, ale hej bežne po prvom styku meškajú kramy no nie je to pravidlo.. nabudúce sa odblokuj a nasad si kondom.. budem dúfať že baba nebude mamou a ty otcom.

miskamicha
28. feb 2022

@herbert005 meskat moze z roznych pricin...ak bola v case ovulacie tehotna byt moze. A dalsia vec otehotniet nie je take lahke.

herbert005
autor
28. feb 2022

@miskamicha nebola v takom čase, riadi sa podla toho kalendára, a mala nízku plodnosť či co to tam je

herbert005
autor
28. feb 2022

@banderaska29 urcite by som to dieta lubil aj nechcene, ale neviem ako je mozne ze mam dobru erekciu a akonahle sa vyberie kondom je to pre mna nemozne ju udrzat. Studoval som si o tom a vela krat som narazil na toto vysvetlenie

mabenn
28. feb 2022

dufam, ze nemas mentalny blok z otcovstva...

xjakubikovak
28. feb 2022

@herbert005 🤦 ak si nemeria bazalnu teplotu alebo nerobí každý deň ovulacne testy tak sa prosím ťa nespoliehajte na žiadny menštruačný kalendár!! Ten žiaľ nemá ako vedieť kedy priateľke prebieha ovulácia

herbert005
autor
1. mar 2022

@herbert005 Uz je to v pohode, dostala menzes :D meškalo len 2 dni

alina765
2. mar 2022

@herbert005 Vďaka Bohu 🤦

ukulela
2. mar 2022

@herbert005 aj tak si precitaj odpoved
@xjakubikovak aplikacia je pre idealny cyklus s ovulaciou v strede. Co ale nema kazda zena. Bezne ju maju posunutu na obe strany.

xjakubikovak
3. mar 2022

@ukulela ja viem preto píšem nech sa nespoliehajú na nejakú aplikáciu

renesance80
3. dec 2024

inak existuje aj tabletka po , len je trošku drahšia ako bežná antikoncepcia 🙂