Mikro duch
Baby? Ozaj niesom taka ze nieke hladam nieco co tam nie je… dakujem❤️
@sandyan dnes je akurat den kedy mi mala prist MS… jedine co citim je unava a taka light kramova bolest obcas
Plus musela som to velmi otacat aby to bolo na fotke a aj v reale vidno… ale zas keby to bolo snehobiele tak by ani toto fotka nezachytila.. neviem, mam dost zmiesane pocity, nechcem sa tesit predcasne
@marinecka95 a ty si musela tiez velmi otacat aby si to videla?🙀
@terkaaa248 reálne to vidno normálne, na foto som musela potočiť 🙈
@marinecka95 tak teraz neviem🤦♀️Spravim dalsi bud zajtra alebo v nedelu, ako potesila by som sa, ale ozaj myslim ze keby tam nic nie je tak to ani na fitke nie je vidno… ty mas pred MS ?
@marinecka95 ale drzim palceky aby ti to vyslo❤️❤️
@bambulienka25 novy Begriff😂
@terkaaa248 Urob o 2dni👌🏻
@bambulienka25 ma ducha mi to pride slabe😂😂
@terkaaa248 je tam ❤️
@bambulienka25 😂😂😂😂
@petusqa001 bohuzial, mozno som slepa, ale ozaj nic nevidim ani na jednom :((
@terkaaa248 cykly mám všelijaké, tento cyklus som sa vôbec nesledovala a nebola som ani v starostlivosti gynekologičky, ani som nemerala BT, ani ovu testy ani nič … mala by som ale mať nejako plus mínus okolo MS
@marinecka95 no ja mam tiez celkom halabala cyklus, ale vychadza mi to ze by som mohla byt… BT a ovu testy ani ja neriesim.. dufam ze nam budu silniet nasi dusikovia❤️
@terkaaa248 pevne verím, že áno ❤️ Ráno testujem. Testovala som predvčerom takže ak je to tam, mali by // silnieť 👌
@terkaaa248 vidím druhu slabunku čiarku, vyskúšaj opäť zajtra, mala by byť silnejšia. Držím palceky 👊🙏🙂
@summersunny94 skusim, dakujem❤️
@marinecka95 To je jasne pozitívny test 🙂 Držím palce.
@popoluskaxy ďakujem, snáď sa dočkáme vytúženého 🤰
@terkaaa248 a ty ako s testami? Pochváľ sa nám 🙂
Ja bohužiaľ spontánny potrat 7tt 😢
@marinecka95 to mi je ľúto 😔 neboj, zadarí sa znova, všetko sa pre niečo deje. Veľa síl ti prajem✊🏻
@popoluskaxy ďakujem
@marinecka95 joj to ma velmi mrzi :(( ja sa bojim ze to iste mam momentalne aj ja…. Robila som si od piatku kazde rano testy, ciarka bola vzdy rovnaka, nesilnela… od vcera mam hnedy vytok, dnes uz aj cervena krv, takze asi ti nevyslo :(
@terkaaa248 ešte nevešaj hlavu, môže sa udržať.
Mne silnel, aj včera silnejší a dnes ráno už čiarka oveľa slabšia tak som nejako tušila čo sa stalo 🤕
Každopádne ešte držím palce, drž sa ❤️

Tiez tam nieco vidim 😊