icon

Mikropotrat a ďalšie tehotenstvo.

petulka2903
2. apr 2020

Ahojte baby, moje prve tehotenstvo bolo neuspesne. Doktor sa vyjadril ze je to mikropotrat. A chcem sa vas spytat ci ste uz to jedna z vas prezili a ako sa dlho prejavovalo u vas krvacanie a po akej dobe ste znova otehotneli
Dakujem velmi pekne za odpovede

dollyzv
2. apr 2020

@petulka2903 po cca roku snaženia som mala aj ja mikropotrat,krvácala som silnejšie asi 8dni( bežné pri ms max 5dni) ,potom sa mi s bývalým už nepodarilo ( teraz aj našťastie keďže to je bývalý 🤣🤣) a s terajším po 2och rokoch sa podarilo,ale dokopy som nemohla otehotnieť po mikropotrate 4roky cca.

petulka2903
autor
2. apr 2020

@dollyzv pocas krvacania si mala aj bolesti?

dollyzv
2. apr 2020

@petulka2903 áno,o niečo silnejšie ako pri bežnej ms..aspoň tie prvé dni...ale nič čo by nevyriešilo zopár panadolov

rachel36a
2. apr 2020

Mikropotrat je pomerne bezny u mnozstva zien....vacsina zien ani nevie ze bola tehotna, len si myslia ze maju silnejsiu mrchu a viac bolestivu

bibkapipka
2. apr 2020

@petulka2903 ja som mala mikropotrat vo februari. krvacala som veeelmi silno, bolesti obrovske. odvtedy sme sa nesnazili, kvoli korone 🙁

dollyzv
2. apr 2020

@rachel36a áno,veľa žien si nahovára že má o pár dní dlhšiu ms a silnejsiu ,asi aby sme boli zaujimave🤦🤣🤣🤣

petulka2903
autor
3. apr 2020

Ja by som skor chcela vediet ze kedy ste sa zacali snazit o babatko a ci nie je problem potom otehotniet

bibkapipka
3. apr 2020

@petulka2903 to uvidime. napisem koncom aprila ci sa podarilo 🙂

dollyzv
3. apr 2020

@petulka2903 po mikropotrate sa môžte snažiť hneď..a či je problém otehotnieť je u každej inak,niekto otehotnie hneď na ďalší cyklus a niekto dlhé roky nic

rachel36a
3. apr 2020

@dollyzv ja som len slusne odpovedala...ak o tom nic nevies tak si to nastuduj co vlastne mikropotrat je...tiez som potratils a nie raz ani dva krat....a aj mikropotrat ...preto o tom pisem

rachel36a
3. apr 2020

@petulka2903 po takomto potrate mozez otehotniet pokojne v dalsom cykle...ako som pisala vyssie je to bezna vec...

dollyzv
3. apr 2020

@rachel36a nakoľko som si tým sama prešla tak dosť o Tom naštudované mám..a je úplne bežné že ženy majú pri mikropotrate aj silnejšiu aj bolestivejšiu ms..

rachel36a
3. apr 2020

@dollyzv ved presne o tom som pisala...a kedze v tom case este vacsinou nie je dg tehotenstvo tak preto pisem ze vacsina zien ani nevie ze bola tehu len si myslia ze mali oneskorenu mrchu...

dollyzv
3. apr 2020

@rachel36a jaaaj bože prepáč,ja som to inak prečitala ako to bolo myslené 🤦🤣

rachel36a
3. apr 2020

@dollyzv v pohode 😉