Mikropotrat a ďalšie tehotenstvo.
Ahojte baby, moje prve tehotenstvo bolo neuspesne. Doktor sa vyjadril ze je to mikropotrat. A chcem sa vas spytat ci ste uz to jedna z vas prezili a ako sa dlho prejavovalo u vas krvacanie a po akej dobe ste znova otehotneli
Dakujem velmi pekne za odpovede
@dollyzv pocas krvacania si mala aj bolesti?
@petulka2903 áno,o niečo silnejšie ako pri bežnej ms..aspoň tie prvé dni...ale nič čo by nevyriešilo zopár panadolov
Mikropotrat je pomerne bezny u mnozstva zien....vacsina zien ani nevie ze bola tehotna, len si myslia ze maju silnejsiu mrchu a viac bolestivu
@petulka2903 ja som mala mikropotrat vo februari. krvacala som veeelmi silno, bolesti obrovske. odvtedy sme sa nesnazili, kvoli korone 🙁
Ja by som skor chcela vediet ze kedy ste sa zacali snazit o babatko a ci nie je problem potom otehotniet
@petulka2903 to uvidime. napisem koncom aprila ci sa podarilo 🙂
@petulka2903 po mikropotrate sa môžte snažiť hneď..a či je problém otehotnieť je u každej inak,niekto otehotnie hneď na ďalší cyklus a niekto dlhé roky nic
@petulka2903 po takomto potrate mozez otehotniet pokojne v dalsom cykle...ako som pisala vyssie je to bezna vec...

@petulka2903 po cca roku snaženia som mala aj ja mikropotrat,krvácala som silnejšie asi 8dni( bežné pri ms max 5dni) ,potom sa mi s bývalým už nepodarilo ( teraz aj našťastie keďže to je bývalý 🤣🤣) a s terajším po 2och rokoch sa podarilo,ale dokopy som nemohla otehotnieť po mikropotrate 4roky cca.