icon

Mohla som naozaj tak rýchlo otehotnieť?

11. dec 2023

Ahojte 17.11 mi začala ms . 22.11 som zo zdravotných dôvodov vysadila HAK a 25.11 došlo jednodňové krvácanie.. už tretí dní mam bolesti pod bruškom ako na MS . Ale.. robila som si tehotenský test ( mala som doma ešte z predošlého tehu) a boli tam dve čiarky. Nechápem.. ešte som sa s tým nestretla aby tak rýchlo žena otehotnela ? Keď sme chceli prvé babo otehotnela som po 8 mesiacoch od vysadenia HAK a ani po vysadeni som ziadne bolesti nemala. Je možné že išlo o chybný test a to co cítim sú len PMS?
Samozrejme pôjdem aj k dr ale až vo štvrtok ..

Strana
z2
autor
12. dec 2023

@oblecenie99 takže predsa len je tam možnosť ze som .. no uvidíme

selena_luna
13. dec 2023

Este si sa neotestovala inymi testami rano?

petrao2
13. dec 2023

Ja som sice nebrala vtedy hak ale otehotnela som posledny den ms
Takze dalsia ktora mala byt uz neprisla
Moznost tam je a ked ste planovali ale báli ste sa do toho pustit tak mozno si to zariadilo same 😉
Drzim päste aby to dobre dopadlo

nafka0483
13. dec 2023

Autorka- cyklus neznamena menstruacia. Cyklus je obdobie od jednej menstruacie po zaciatok druhej.

autor
13. dec 2023

@selena_luna nie . Ms by mala prísť zajtra alebo v piatok ( aj keď teda neviem , keďže vtedy mi prišla vždy z vysadenia hak tak orientačné podľa toho sa riadim ) . Počkám asi do konca týždňa . Véd to môže byť aj tak rozhádzané celé..

autor
13. dec 2023

@petrao2 veru .. uvidíme

selena_luna
13. dec 2023

Rozhadzane byt moze, ale ak mas zvysene hcg tak z pravdepodobne z tehotenstva a nie z hak. Teda testy by uz mohli povedat.

autor
13. dec 2023

@selena_luna bola som si kúpiť.. ale počkám do rána..

autor
13. dec 2023

Teda.. ráno spravím..😏

arasidka123
13. dec 2023

😃 práveže vôbec som s ním nemala problém..a dokonca vtedy sme mali nejakú virózu takže som ležala s teplotami, hnackovanim...všetko ma bolelo tak som myslela že chrípka..trpli mi nohy ale iba po členky...a až potom som si uvedomila že akosi mrcha nedošla a keď som prepočítala..ale muž že isto nie..tá reku kúp mi test keď pôjdeš z roboty, lebo nejak sa mi hlava krúti 😃 a potom už len otázka na neho z mojej strany bola, či ani na jednej promocie nemôžem ísť sama 🤣 keďže na bc sme čakali syna 🙂

autor
13. dec 2023

@arasidka123 krásny pribeh🤣😊 tak uvidíme ved co ma byt bude ja som sa skôr bála tých bolesti ci to nebude nejaký zapal alebo niečo teraz pred Vianocami.. ale ani podľa dr to žiaden zapal nebude ani nič mala som ísť k nej zajtra,ale nakoniec mam počkať do toho piatku ci nepríde ms. A ak nie tak v pondelok k dr.

A k tým bolesťam podbrusku sa pridali aj bolesti dole na pravo v krížoch..

winki13
13. dec 2023

Ja som brala antiku cca 5 rokov v kuse bez problemov a po dvoch mesiacoch od vysadenia som ostala tehu.

any_soj
14. dec 2023

Ahoj. Ako?

autor
15. dec 2023

@any_soj ahoj . Ms ešte nemám a test som si odvtedy nerobila. Ale už ich mám kúpené.. urobím si jeden v nedeľu a jeden v pondelok nech je výsledok akýkoľvek. Dám vám potom info .

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
25. dec 2023

Ahojte aj som sa zabudla ozvať. Tak teda mali ste niektoré pravdu očakávame prírastok, bol to pre nás sok ale krásny. Už sa nevieme dočkať kedy bude september,snáď len všetko dobre dopadne..

nejdemaprihlasit
25. dec 2023

Gratulujem

selena_luna
25. dec 2023

Gratulujem. Nech babo rastie do zdravia a sily!

autor
25. dec 2023

@selena_luna tak verím ze bude🙃

zanzilady
25. dec 2023

Gratulujeeeem😍😍

Strana
z2