Mohla som otehotnieť pred vyvolávačkou?

petkask
12. jan 2015

Ahojte, chcem sa spytať či niektora zažila niečo podobné! MS som nedostala ani na 33 deň, robila som test 31.12. - negatívny, bola som u lekara vzal ma na sono - negatívne, dostala som vyvolavačku 5.1.,7.1. ma bolel vaječník, tak som si spravila ovutest - pozitivny, hned sme nato vlietli. Stale ma napína, som nafuknuta, je mi zle, sem tam mam zavraty - toto trva uz od decembra. MS sa dostavila 9.1. - ale stále mam tie zavraty a napinanie. Takže otázka znie:
Mohla som byť tehotná pred vyvolavačkou, pripadne možem otehotnieť po vyvolavačke a dostať MS? Za odpovede vopred Ďakujem!

hviezdicka111
12. jan 2015

stava sa hocico....su aj zeny, ktore krvacali, alebo spinili pocas tehotenstva....takze odporucam test 🙂

ivanakal
12. jan 2015

no ja som pri prvom tehotenstve nevedela ze som tehotna a bola som u dr ze mi meska menzes (test som si nerobila) on na sone nic nevidel, tak mi dal vyvolavacku.. a ked ani po 10 dnoch som menzes nedostala tak som si urobila test a bola som tehotna.. ale zevraj vyvolavacka nema vplyv na plod a pocula som aj take ze to tehotenstvo dokonca posilni, tak neviem.. inac ziadne problemy som nemala, takze urob si radsej test 🙂

sweetzu
12. jan 2015

vyvolavacka bud vyvola ms alebo len pomoze plodu (ak tam uz neaky je). takze ak si aj bola tehotna, neuskodila ta injekcia. a co sa tyka toho krvacania tak ako hovori @hviezdicka111 stava sa to.

safranca15
12. jan 2015

@ivanakal ja som to mala presne tak isto ako ty

mircalla
12. jan 2015

Mozne to je. Bola si na sono? mne meskal menzes kvoli cyste dokonca aj po vyvolavacke

sibalka21
12. jan 2015

Pokial si dostala teraz MS asi tehu nebudes

danieli
12. jan 2015

Úplne rovnako ako ivankaal

16071986
12. jan 2015

Ahojte baby prosim vas mam otazocku...som 37DC ms mi mešká už 6den...prsia mám citlivé....boli ma v podbrusku ako pri ms a tie s macák kŕče a také pichanie do ľavého vajecnika....možnosť aby som bola tehotná tu je...ale mňa skôr zaujíma ci by mi test uz vedel ukázať ci áno alebo nie.....veľmi pekne dakujem

lenz
13. jan 2015

@16071986 urcite by vedel test ukazat ci ano alebo nie ;)

labelo
14. jan 2015

kočky možno trapna otazka,ale menzes som mala dostat 17,12. robila som si tri testy 2 okolo vianoc 1 na silvetra a negatívne,bola som s tým u lekara,nevyšetroval ma povedal,že ak tri testy negativne nemala by som byt tehotna,pichol mi 7.1 agolutin 11.1 som si opat urobila test a jedna čiarka,od včera trocha pri vytretí mám červené,ale nie je to normalny menzes može byt že by som mohla by tehotna?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre