icon

Mohla som takto otehotnieť?

5. máj 2023

Prosím bez výsmecbu.s partnerom sme pohlavný styk nemali.ešte predtým ako sa urobil strčil do mňa poriadne hlboko prsty.vlhký už vtedy bol a obavám sa, či na prstoch už nemal predejakulačnú tekutinu.menštruácia mi už mešká a mám mykózu.on zo mňa nervy, že preháňam a menštruácia mešká kvôli mykóze.test som nerobila a neviem, či by ukázal.ak som tehotná tak len týždeň.mala by som tým pádom aj posunutú ovuláciu 20deň.cyklus mám 28dňový.príznaky memám žiadne.asi pred 2 dňami chuť na sladké, ale prešlo to.môže byť z toho tehotenstvo alebo ako on trvdí, že vylúčené!

Strana
z2
marca12
6. máj 2023

Sadla na ejakulat? Noze sa douc biologiu a never kazdej sprostosti,co si kde precitas.

autor
6. máj 2023

@barborachors veď nebol vo mne.len mal vo mne prst ešte predtým ako sa urobil.obávala som sa, či nemohol preniesť predejekulačnú tekutinu, ktorá sa vylučuje ešte pred samotným vyvrcholením.po tomto nie.ale určite sa ho ani nechytil. Žienka
@tosomja vraví, že z prstovania este nikto neotehotnel.a ty píšeš, že sú aj také..odvčera som toho prečítala toho až až.šanca otehotnieť tak, že prstami zaviesť spermie je nízka.reč ale bola o spermiach.v našom prípade ani nešlo o spernie, ale tú predejekulačnú tekutinu.to ani nevieme, či uniklo, ale keď tak do mňa nie len mne fantázia pracuje či ju nepreniesol prstami do mňa.asi som ťa správne nepochopila.keď píšeš, že naostro. Ešte sim si potom omylom di tohi sadla, ale to by museli vedel spernie skákať, aby sami do mňa naskákali.keď to takto píšem aj mne sa zdá z toho otehotnenie absurdné, ale stresujem zo všetkého.

autor
6. máj 2023

@marca12 z toho, že som nato sadla nie. skôr z tohp, že prstami mohol zaviesť aj keď spermie nie

mimikarol
6. máj 2023

No ty by si teda musel byť mega brutálne plodná aby si takým spôsobom otehotnela 🤭

autor
6. máj 2023

@mimikarol či máš na mysli?prsty či posadenie sa či obe prípady

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2