icon

Mohli spôsobiť kvapôčky lásky tehotenstvo?

sisa3551
16. mar 2024

ahojte, baby mám otázočku. S priateľom sme mali 4 dni po sebe sex, nechránený. za deň aj 2x keď sa mi spravil na bruško a on si utrel úd, servítkou a išli sme potom druhé kolo myslite si ze kvapôčky lásky vošli do mna? Strašne sa bojím mám strach ze budem tehotná.

mikitilik29
16. mar 2024

@sisa3551 ty si dobre slehnuta

sisa3551
autor
16. mar 2024

@kamatopo ja mám rozhádzaný cyklus čiže ako kedy prídu niekedy meškajú 2-3 dni

sisa3551
autor
16. mar 2024

@mikitilik29 prečo by som mala byt slehnuta? Pýtam radu od ľudí a nie že by mi niekto písal že som na hlavu: a podobne kraviny. Myslím si že nie som prvá ani posledná komu sa toto môže stať.

nevenka
16. mar 2024

@sisa3551 tak akurat mas plodne dni, vela stastia 😊

martul
16. mar 2024

@sisa3551 sú len dve možnosti:
1. Robíš si z nás srandu
2. Si sprostá, veľmi
Obávam sa, že obidve sú správne.

kamatopo
16. mar 2024

@sisa3551 tak už len počkaj a daj si predpísať antiku. To bude lacnejsie ako interupcia😉. Nespoliehaj sa na utieranie. To nie je antikoncepcia ani ochrana.

sisa3551
autor
16. mar 2024

@kamatopo ďakujem.

mikitilik29
16. mar 2024

@sisa3551 tak už raz si tak otehotnela a robíš to zas a zas. A potom tu vypakavas ze sa bojíš ze budeš tehotná. Podľa teba si akože v poriadku, hej?

nevenka
16. mar 2024

My sme kolkokrat mali prerusovany sex, ale ZIADNE DRUHE KOLO v ten den a uz vobec nie 6 dni po MS. To mas cca 11-12-ty den cyklu, pripocitaj zivotnost spermii 3-5 dni v plodnom hliene a to mas 15-17-ty den cyklu, co je spravidla vtedy ovulacia.
Tretie dieta sme pocali pocas sexu na 12-ty den cyklu, ovu bola 14-ty den cyklu.
Stvrte dieta sme pocali zo sexu 10-ty den cyklu, ovu bola 15-ty den.
Tak takto, no...
Ja len lutujem to pripadne dieta, zaplati za nevedomost tu najvyssiu cenu...

viestta
16. mar 2024

Kolko mas rokov. Len ma to zaujima, ci je este sanca aby si dostala rozum, alebo budes takto nerozumne riskovat furt.

sisa3551
autor
16. mar 2024

@viestta noo som sprostá ale na ľútosť je už neskoro. Do kelu

viestta
16. mar 2024

@sisa3551 tak ti drzim palce aby sa nazadarilo a konecne zacni pouzivat aj to co ti na krku narastlo. Ked nechces byt tehotna tak sa nespoliehaj na sikovnost alebo nesikovnost chlapa ale zariad sa sama. Lebo aj tak to bude nakoniec tvoj pruser, pan sa z toho rad vyvlecie. A ked nemate ochranu, tak ziadna trtkacka nebude, aj keby si ho mal do dveri privriet.

sisa3551
autor
16. mar 2024

@viestta kedy si mám urobiť test?

megg1
16. mar 2024

@sisa3551 nie nemyslim, ale utriet do buducna nestaci, aspon umyt

viestta
16. mar 2024

@sisa3551 ked mas rozhadzany cyklus, tak tazko povedat. Najskor v den keby mal prist a ked nebude chodit, tak potom kazdy druhy den. Bud bude pozitivny alebo pride menzes

zuzanazu85
16. mar 2024

Ja sa pýtam,prečo chcú niektorí ,, odborníci" zakazovať na školách sexuálnu výchovu,keď to v rodinách už prestalo fungovať-vysvetlovanie? 🙄

ibrunova
16. mar 2024

@sisa3551 predpokladám, že ste spolu tri dni aj s cestou, vzhľadom ku frekvencii styku za 24 hodín 😬 máš už jedno dieťa a na plodné dni sa pýtaš až po nechránenom sexe. No comment. A rada do budúcna, vždy sa spoliehaj v sexe len sama na seba, nikdy nie na chlapa. Lebo nohy roztiahnuť, to je to najjednoduchšie, ale semtam treba aj hlavu zapojiť.

viestta
16. mar 2024

@zuzanazu85 za posledny tyzden je toto asi piata debata, pri ktorej mi napadlo, ze najvyssi cas tu sexualnu vychovu dostat do skolskych osnov. Tuto generaciu to uz nezachrani, ale aspon tie buduce by mohli dostat sancu

egonsk
16. mar 2024

@sisa3551 no mozno ked mu ho nabuduce po utreti servitkou este uplne vycucas, tak z neho nevybehne ziaden zatulany pulec, alebo znizis riziko o dalsich par percent 😄

deedol
16. mar 2024

este dodam k tej interrupcii, aby si pripadne nebola prekvapena - pokial si uz jednu absolvovala, dalsiu ti spravia najskor po 6 mesiacoch.
skuste sa s partnerom nejako chranit. prerusovana suloz nie je ochrana a ani umytie/vycikanie medzi "kolami" nestaci.

jenny224
16. mar 2024

Kontrolovať sa môže koľko chce, ale či mu v močovej trubici nejaká spermia neostala po prvom kole neovládne. Bol aspoň na wc medzitým? Test si nerob za pár dní, počkaj do dňa menštruácie, aby bol výsledok relevantný

sisa3551
autor
16. mar 2024

@jenny224 bol na wc a aj ja

deedol
16. mar 2024

@sisa3551 to je uplne jedno, ci bol PO styku cikat, mohol do teba pustit nieco este V RAMCI styku pred samotnou ejakulaciou. resp. na jej zaciatku.

deedol
16. mar 2024

@sisa3551 a to, ze ty si bola na wc, je uz uplne jedno, lebo to je ina diera. ale to hadam vies 🙂

sisa3551
autor
16. mar 2024

@deedol jasne rozumiem :/

zuzanazu85
16. mar 2024

Normálne mu daj ,,gumu" a budeš na 98percenta istá,ale nezabudni ,sú tam aj tie 2 percenta...😜. Alebo nesexuj,keď chces potom uvažovať rovno o interupcii,alebo v strese písať na koňa 😉.

lisymbia
16. mar 2024

🫠 normálne mi je smutno keď toto čítam, čávo sa utiera do trička (wtf 🤢), ty ako stredoškoláčka prídeš opitá k tvojmu frajerovi a on ti to potom dá za vinu že si nepovedala že máš plodné dni? A riešite to cez FB keď si ťa následne blokol? Dievča začni rozmýšľať a naštuduj si aspoň základne info o sexe a možnosti otehotnenia, patrične sa chráň lebo to že týpek si mysli že to vie ovládať tiež svedčí o jeho inteligencii, o kvapkách lásky chlap nemusí ani vedieť a ani to necíti a predsa sa môžu spermie uvoľniť

rozculena
16. mar 2024

@sisa3551 ja by som skôr povedala,že chodíš ešte na základnú.....OMG🙈

domka222
17. mar 2024

Máš jednu interrupciu za sebou tiež z podobného styku a ty sa pýtaš takúto otázku?

veronikaszabova
17. mar 2024

@sisa3551 dievca, dievca 🤦🤦🤦🤦🤦