Mohol tehotenský test týždeň pred menzesom klamať?
Chcela by som v prvom rade poprosit adminky, aby mi nevymazali temu, lebo tieto temu, co su tu, su velmi dlhe a neprehladne.Chcela by som sa opytat , ked som si robila test cca necely tyzden pred ocakavanym menzesom, a vysiel uplne negativne, je mozne, ze by som predsa len bola tehu???
je dost neprakticke si robit test tak dlho pred ms, hodnoty meraneho hormonu este nemusia byt "meratelne", aspon tak sa to udava na vacsine testov, myslim ze najcitlivejsie co som pouzivala boli aplikovatelne 2 dni pred ocakavanou ms...ved staci si precitat pribalovy letak testu ktory si pouzila...u kazdej zeny stupaju tie hodnoty odlisne..
tak som to ani nemyslela 🙂 nie vsetky testy su rovnake, niektore maju extra citlivost - ako som pisala uz su aj take kde nemusis cakat az do mrchy, preto som radila precitat letak 😀 tiez som bola zvedava a skusala som skor testovat, ale osvedcilo sa mi pockat az po termine ms...
mne vysiel pozitivny 10 dni po styku, bolo to 6 dni pred ocakavanou MS. ale je to rozne, zalezi kedy si mala ovulku
jaj tak to este pockaj, testuj 10 dni po ovulke
@simik22 Ahoj simik22 tak ti prajem aby ti to potom vyšlo s tým testom. A máš nejaké podozrenie? Ja som si dneska robila test ale bohužiaľ tiež negatívny ☹ Ale počkám ešte pár dní a ak mi budú stále meškať tak skúsim ďalší. Držím palčeky
@monika2606 monika, necitim sa byt tehotna, menzes som mala dostat vcera, zatial nic, tak este aj tak pockam.
@simik22 No tak ešte počkaj a uvidíš, ja som si dneska kúpila ďalší test ale povedala som si že počkám do nedele a potom si urobím skôr nie, dneska mi mešká 4 dni tak uvidíme 🙂
@monika2606 no veru radsej pockat, a mat istotu, nie ja ako blba som si vyse tyzdna pred ocakavanym MS robila testy, stale negativna, raz sa mi tam aj zdala taka slabucka ciarka, ale potom na dalsom nic. tak aj ja pockam a ak mi bude meskat tyzden, tak si urobim. cize niekedy buduci tyzden.
@simik22 No ja som tam tiež videla takú slabučkú tú druhú čiarku ale to asi len preto že som ju tam chcela vidieť 😀 Tak som zvedavá ako dopadneš 😉
@monika2606 vies co, ukazovala som to aj drahemu, a aj on povedal, ze ju tam videl, a on by to neprikrasloval.aj ja som zvedava, daj vediet potom.
@simik22 Tak to je potom dobré keď ste ju videli obaja, to ten môj mi povedal že nič tam neni 😀 takže to som ju tam fakt chcela len vidieť. A neboj dám vedieť 🙂 držím palce
@monika2606 dakujem podobne.
@simik22 Ahoooj, no tak ja už som si robila ten druhý test, tiež vyšiel len tak slabučko ale každý mi vraví že je to normálne a že by som teda mala byť tehotná, ale že je ešte skoro a že za pár dní bude určite oveľa silnešia.....a ty ako čo máš nové?
@monika2606 ano? tak to je super, drzim palce, ak vysla slabo, ale vidno ju, tak je pozitivny. mne meska od stvrtku, este som si nerobila test, chcem si urobit tento tyzden.
caute baby meska mi mrcha 4 deň ale inac sa citim uplne normalne. Mozem byt tehotna? Velmi by som chcela babatko. Baby ako sa citite takto na zaciatku?
@simik22 ja si spravím ešte jeden zajtra či to bude silnejšie už a vo štvrtok pôjdem ku doktorke aby mi to potvrdila 🙂 teda aspoň dúfam že mi to potvrdí ... tebe tiež už dosť dlho teda mešká..pred tým ti nezviklo meškať? Tak som teda zvedavá ako ti to dopadne držím palčeky
@jaja018 Ahoj, a neskúšala si si urobiť test? keď ti už 4 dni mešká tak by si to už mohla na teste vidieť. A mne tiež nič nieje, nemusí ti byť zle hneď môže ti byť zle aj neskôr alebo aj vôbec...to je u každého iné. A ani tie iné príznaky ešte nemusíš mať...tak si skús spraviť test, myslím že môžeš byť tehotná keď ti mešká
@jaja018 držím palčeky 🙂
@monika2606 vies ja mam dost nepravidelny cyklus, aj nejake problemy, tak moc sa nechcem dopredu tesit.
@simik22 aha no tak to hej tak ešte počkaj a uvidíš, dúfam že tie problémy nie je nič vážne.
@monika2606 no dnes som si robila test a negativny.. takze zase nic
@monika2606 cauko, robila som si test 6 dni po ovulacia a dneska rano zase oby dva boli negatívne. Ale mrcha sa zatial nedostavila. Aky test si pouzila ty?
@simik22 tak to mi je ľúto teda ale neboj ono sa to podarí...a ako dlho sa snažíte?

@simik22 ahoj tyzden pred ocakavanym menzesom je prilis skoro, najskor si urob v den ocakavanej menstruacii lebo este si nemusela mat taku hladinu hormonov aby ti to test zaznamenal. Hmmm... a ty admini ti to asi stopnu 😒 ak daaka otazka tak kludne IP