Mohol tehotenský test týždeň pred menzesom klamať?
Chcela by som v prvom rade poprosit adminky, aby mi nevymazali temu, lebo tieto temu, co su tu, su velmi dlhe a neprehladne.Chcela by som sa opytat , ked som si robila test cca necely tyzden pred ocakavanym menzesom, a vysiel uplne negativne, je mozne, ze by som predsa len bola tehu???
@monika2606 Idem dneska kupiť ešte jeden test (inej značky ako som mala teraz) a zajtra spravim další. Uvidíme. Ak bude stále meškať neostane mi nič iné ako ísť ku gynekologičke.
@jaja018 tak držím palčeky aby bol pozitívny 😉 potom daj vedieť
@monika2606 Ďakujem. Keď spravim test dam vedieť 🙂
@monika2606 no uz to bude pomaly rok...
@simik22 no tak to dúfam že sa vám to už čo najskôr podarí, ale vždy sa dá volako pomôcť, keď to nepôjde takto tak doktori pomôžu. Ale budem dúfať že to nebude treba a budete sa aj vy čoskoro tešiť z pozitívneho testu
@simik22 aha teraz som si všimla že si mi písala aj nižšie.....no tak daj vedieť potom ako to dopadlo...dúfam že to bude v poriadku
@monika2606 dobre, moja, dam vediet a dakujem pekne
@simik22 nemáš vôbec za čo...veď to je to najmenej...že ti to môžem priať
@monika2606 dakuje, urcite ti dam vediet ked budem vediet daco nove
@monika2606 dnes som si robila dalsi test, asi mi uz sibka , ale videla som tam slabucku ciarku. ale mozno len preto ze ju tam chcem vidiet.. neviem.
@simik22 ja som si tiež myslela že ju tam vidím len preto že chcem a nakoniec sa mi vždy viac a viac sfarbila...tak si sprav za pár dní možno bude silnejšia 😉
@monika2606 no skusim este v piatok rano....
@simik22 no skús veď keď ti ešte stále mešká, aj keď máš nepravidelné ale aj ak je to asi dosť...budeš múdrejšia
@monika2606 tebe kolko dni po meskani vysiel pozitivny??
@simik22 po 3 dňoch ale len taký strašne slabučký, potom po 5. dňoch bol tiež slabučký a po 7, bol už poriadny
Ahojte dievčatá, chcela som sa spýtať jednu otázočku. Spravila som si test, čakala som 2, 5, 10 minút no vyšiel mi negatívne. Tak som si šla niečo navariť a po hodinke som sa vrátila test vyhodiť a bola tam taká slabučká druhá čiaročka. Môžem byť tehotná? alebo to už po takej dlhšej dobe nejako skreslilo výsledok?dakujem za odpovede🙂)
ahoj,aj mne tak prvykrat vysiel,no a bola som,doktorka na mna hladela,ze co tam chcem,zze este nic nevidi,tak mi zobrala krv a bola som... 🙂 teraz uz 7 mesiacov skusame a nic,uz som bola aj u dokiny,ze este pockame do decembra a ked sa nezadari,tak nasadi hormony,robila mi totiz tesy a nic,vsetko je ok.tak sme trochu aj nestastni,ale berieme to zatial sportovo,ved mame zdraveho adamka... 😎 raz to hadam pride 😅
@adamkohlusko jeej tak to je super, to si ma moc potešila🙂))) pockám teda este chvilku a uvidime🙂.....aa ono to prííde uvidis🙂) budem drzat palceky🙂)) ja sa riadim heslom co sa ma stat stane sa🙂 taak snaad naam to vsetkym vyjde🙂))
no jasne,hlavne treba byt pozitivne naladeni... 🙂 ...oni sice pisu,ze po 10 minutach uz nie je dobre pozerat,zalezi,ci ti uz meska,ci nie a tak.ale mne vtedy tiez vysla asi az po hodine...a teraz uz si ju len domyslam kazdy mesiac,kedze mi menstruacia chodi ako chce... 😒
@adamkohlusko a tak verím že o pár dní sa mi ukážu pekné kolajnice=D hehe....no ja som krvácala ale namiesto 5 dní iba 2 a úplne slabo...čo sa mi nestávalo...tak uvidíme...a ešte som čítala u jednej babeny že jej úplne prvý príznak bolo také brnenie ( vibrovanie) v podbrušku a toto ja práve mám ( čo som tiež nikdy ešte nezažila)...moc by som bola rada keby to vyšlo, len sa bojím že si to všetko nahováram:( .......juuuj no bodaj by nám to vyšlo to by bolo super🙂 synček by tiež chcel asi súrodenca s ktorým by sa hral však?🙂
no to teda hej,aj ked si myslim,ze bude hroozne ziarlit na zaciatku,aj teraz ma problem ked niekoho zoberiem na ruky... 😀 ale to prejde 🙂 ...no taka sestricka by bola fajn,pripadne aj bracek,hlavne keby uz aj bolo... 😎 som zvedava,potom napis,
ozaj,a kolko sa snazilkujete?
no a dosla mrcha ☹ ☹
Ahojte chcela by som sa opytat ohladom tehu tesu mamatest...Ktory je najlepsie si kupit 10,20,25?? Nevyznam sa v tom a potrebujem poradit ...DAKUJEM!!
@momamo Ahoj, v podstate je to jedno, ale 10-tka moze tehu zachytit skor ako 20-25-tka, poniektorym sa ukazala slaba druha / uz 8-9 DPO. Je to urcite individualne, HCG stupa u kazdej inak. Tak teda skus tu 10-tku 😉 Drzim palce 😉
@monika2606 už som tu dlho nebola čitam aj ničo staršie si tehotna 😉
Caute baby, teraz zacinam s ovulacnymi testami. Ked mam na nom uplne slabucku ciarku, co to znamena?

@jaja018 Normálne si ma zaskočila, ani neviem ako sa volal bolo to v takej ružovej krabičke ale fakt neviem už názov. Tak počkaj ešte pár dní keď ti už mešká a keď ti bude aj tak vychádzať stále negatívny a nedostaneš tak choď ku gynekologičke. Tá ti povie