icon

Môže 17-ročná otehotnieť pri styku cez boxerky?

13. máj 2024

Ahojte, potrebovala by som pomoc. Jedná sa o sestru, ktorá má 17 rokov. Zdôverila sa mi, že mala styk s jedným chlapcom ale nemali pri sebe prezervatív. Ospravedlňujem sa, neviem to napísať lepšie,.. Robili to cez boxerky, chalan si nechal na sebe a používali to ako kondóm. Aj s vyvrcholením.
Mala byť už po ovulácii ale z vlastnej skúsenosti viem, že sa to môže posúvať. Teraz jej mešká menštruácia, pravdepodobne sa jej posunula ovulácia a možno pri styku bola práve plodná.
Nemyslím si, že boxerky sú vhodné na ochranu ale úprimne nie som skúsená. Ja rok beriem antikoncepciu, predtým som styk nemala.
Mohla takto otehotnieť?

Strana
z2
jaskolka
13. máj 2024

To čo je za blbosť, ze mali styk cez boxerky? 🙈🙈To mal o 10 čísel tie boxerky väčšie, ze aj dokázal "ísť dnu?"
Však to je nereálne, aby vôbec sa nejako dostal do nej, skôr sa "šuchal" iba tam dolu o ňu, takže skôr nejaký druh pettingu, a nie styk to bol

jaskolka
13. máj 2024

Veď nech si urobi test, za mňa je to veľmi nepravdepodobné, ze by bola tehotná, ale bude mať istotu.
A nabudúce nech si zaobstara aspoň balenie kondómov

danica2711
13. máj 2024

kľud, chlapec sa o ňu párkrát obtrel a spravil sa do boxeriek, to sa teenagerom stáva...

kristinka92
13. máj 2024

@jaskolka alebo malého 😂😂

lienka.7
13. máj 2024

Teraz fakt dúfam, že toto je vymyslene...
Lebo taka stupidita nenoze napadnúť nikomu.🤦‍♀️

danyelia
13. máj 2024

Nabudúce nech skúsia cez nohavice, bude to istejšie 😃

nerya
13. máj 2024

Alebo ho len vytiahol cez tu dieru co majú niektoré v strede 🤣🤣 ze vlastne boxerky na sebe a vták von

hopsas
13. máj 2024

Presne pre toto by mali mať deti zakázaný sex. Áno 17 ročná je stále decko.

petrao2
13. máj 2024

@mabenn dnes som uz videla vsetko
Ludka hlupost je nekonecnaaaaa 🤣🤣🤣
Muz sa pyta ze ako sa mu to podarilo v boxerkach?

mabenn
13. máj 2024

@petrao2 bohuzial, asi viac ludi si dnes skusalo predstavit ako to asi bolo...ono to proste spusti predstavivost...mozno sa chlapcovi dnes ckalo riadne

lakebabe
13. máj 2024

Už som počula vsetko🤷‍♀️ a teraz budem celu noc rozmýšľať nad postupom 😄

Strana
z2