icon

Môže byť čiarka na teste nádejou na tehotenstvo?

mimi23592
6. nov 2024

Ahojte, s manželom sa snažíme o bábätko štvrtý mesiac. Dnes my vybehla čiarka asi najskôr duch. MS mám dostať v piatok. Myslíte, že z toho niečo môže byť?

Môže byť čiarka na teste nádejou na tehotenstvo?Môže byť čiarka na teste nádejou na tehotenstvo?
Strana
z2
earlgrey
9. nov 2024

@mimi23592 V pohode, budeš vedieť nabudúce 😉

maryetta
9. nov 2024

@mimi23592 veru casto citam ze pepino urobia ciarku aj z cistej vody.
Ak ani ms nepride cez vikend urob si Rapi Clear test. Ten mi nikdy neukazal zle. Dokonca aj 2dni pred ms bolo krasne vidiet.

mimi23592
autor
9. nov 2024

@maryetta dnes som spravila digitálny a ten je negatívny, takže myslím, že mrcha príde. Myslím, že aj tieto clearblue sú kvalitné testy.

silvike
9. nov 2024

@earlgrey Skor zeny su jak blaznive. Testuju do ošaleňa dobreze ne hned po styku 🤪 Sak normalne testujem najskor ked nepride menstr. Ne ze testujem jak na pase kazdy den dobrezene a hladam tam duchov a neviem co. Zbytocny stres, zbytocne peniaze. Pockat dva tyzdne a bud su tam normalne jasne viditelne dve ciarky alebo nic. A ne ze testujem tyzden do ms a potom len zbytocne uvahy, spekulacie v style: " je to tam ? Nie je to tam ? Duch ? Kanalik ? Pozitivny ? Negativny? "...fakt, nepochopim tuto posadnutost testovanim este v polke cyklu :/

earlgrey
9. nov 2024

@silvike Veď áno...logika proste nepustí...ja keď mi meškala menštruácia (aj tak som ju mala nepravidelnú) tak mi ani nenapadlo robiť test 🤣 až po cca 2-3 mesiacoch mi to už prišlo divné, objednala som sa opäť ku gynekológovi na vyšetrenie, že zase asi cysta alebo neviem čo, ráno pred termínom si vravím, že aaaale spravím zo srandy test, lebo sa ma na to určite bude pýtať...a vyšiel pozitívny...🤣 ľahla som späť do postele ešte na pol hodku a potom išla k lekárovi....vzal krv, po niekoľkých dňoch potvrdil tehotenstvo...tuším už cca 11tý týždeň...ani som nevedela...nič mi nebolo...žiadne výtoky, nevoľnosti, absolútne nič celé tehotenstvo..

silvike
9. nov 2024

@earlgrey 😃 No vidis, ta ty druhy extrem 🙂 Ty testujes az 2 mesiace po meskajucej ms 😅 Zlata 🙂 Usetrila si si stres s "ducharinou".

earlgrey
9. nov 2024

@silvike Počuj, ja som o duchoch ani nevedela...keď som sem prišla prvýkrát a vidím diskusiu s názvom "Je to duch?"...a celá natešená otváram, že nejaké paranormálne aktivity tam budú a tam tehotenský test 🤣

silvike
9. nov 2024

@earlgrey 😅
To sme podobne na tom, ja az na MK som zistila, ze niektore testuju aj skor nepride MS a o duchoch a kanalikoch ani nevravim, to som tiez netusila ze nieco take existuje az MK mi rozsiril obzory 🙂

Strana
z2