icon

Môže byť digitálny test Clearblue falošne pozitívny?

66lenci66
23. júl 2025

Ahojte dnes mi vyšiel digitálny clearblue 1-2 a mamatesty mám duchov som 13dpo môžem sa spoľahnúť na clearblue lebo čo som čítala vraj aj ten už vie byť falošný

Môže byť digitálny test Clearblue falošne pozitívny?Môže byť digitálny test Clearblue falošne pozitívny?
Strana
z2
majamat
23. júl 2025

hoci sa nniektore do mna obuvaju,a le logika hovori, ze ako moze ukazat tehu test tehotenstvo, ked sa tvori malo HCG a teda 13DPO to sice realne je, ale len citlivym testom, Clearblue je menej citlivy. cize ak je na kalsickom teste duch, v pripade tehu je HCG tak malo, ze by digi test este pozitivitu ukazovat nemal.
on moze pozitivitu ukazat az ked budu na citlivejsom teste viditelne kolajnice, lebo nema taku citlivost, aby detekoval takto nizke hladiny HCG.
treba este pockat, otestovat sa a uvidis ci si tehu. nie je na nic dobre, chciet odpoved takto skoro, lebo nemusi byt pravdiva.

anonym_28a9ee
23. júl 2025

@66lenci66 ako vieš že si 13dpo? Ja som už na 10dpo mala viditeľne čiarky, nie moc silne ale viditeľne voľným okom.. mohla by inokedy ovulacia ako si myslíš. Na 14dpo som mala digi clearblue 2-3 skôr som neskusala

anonym_d59354
23. júl 2025
@majamat

hoci sa nniektore do mna obuvaju,a le logika hovori, ze ako moze ukazat tehu test tehotenstvo, ked sa tvori malo HCG a teda 13DPO to sice realne je, ale len citlivym testom, Clearblue je menej citlivy. cize ak je na kalsickom teste duch, v pripade tehu je HCG tak malo, ze by digi test este pozitivitu ukazovat nemal.
on moze pozitivitu ukazat az ked budu na citlivejsom teste viditelne kolajnice, lebo nema taku citlivost, aby detekoval takto nizke hladiny HCG.
treba este pockat, otestovat sa a uvidis ci si tehu. nie je na nic dobre, chciet odpoved takto skoro, lebo nemusi byt pravdiva.

@majamat to vôbec nie je pravda. V prvý deň meškania ms mi jediný ukázal digitálny Clearblue, klasický od dr.maxa slabý, ledva viditeľný duch. Som 26 tt.

anonym_d59354
23. júl 2025

@66lenci66 u mňa oba testy robené v prvý deň meškajúcej menštruácie. Klasický od dr.maxa duch (aj to som sa pohrala s kontrastom fotky, lebo bolo ledva niečo vidieť), digitálny ukázal, v októbri rodím. Držím palce 🍀

majamat
23. júl 2025
@anonym_d59354

@majamat to vôbec nie je pravda. V prvý deň meškania ms mi jediný ukázal digitálny Clearblue, klasický od dr.maxa slabý, ledva viditeľný duch. Som 26 tt.

@anonym_d59354 ja som nikde nepovedala, ze ezny nemoze byt tehu. no kludne by sa mohlio stat, ze ti ukaze ajkebysi nebola.
ved to nedava logiku,a by citlivejsi test neukazala a malo citlivy ano.

anonym_d59354
23. júl 2025
@majamat

@anonym_d59354 ja som nikde nepovedala, ze ezny nemoze byt tehu. no kludne by sa mohlio stat, ze ti ukaze ajkebysi nebola.
ved to nedava logiku,a by citlivejsi test neukazala a malo citlivy ano.

@majamat ale mne tak ukázal, aj napriek tomu, že dr.max bol citlivejší. Asi bol v tomto prípade digitálny spoľahlivejší. Koľajnice na klasickom sa mi ukázali normálne až o 4-5 dní od prvého testovania, čiže až niekedy, čo mi mala končiť ms.

mici88
23. júl 2025
@majamat

@majamat nechcem určite nikoho zavádzať ale mne keď ukázal ranný 10-tkovy test ducha tak som poobede skúsila clearblue na potvrdenie a bolo 1-2.

majamat
23. júl 2025
@mici88

@majamat nechcem určite nikoho zavádzať ale mne keď ukázal ranný 10-tkovy test ducha tak som poobede skúsila clearblue na potvrdenie a bolo 1-2.

@anonym_d59354
@mici88 no vsak ale o to ide, ukazat moze aj ked je hcg nozke, lebo nedetekuje hcg,a le je to pozitivita na zaklade boh vie coho. toto ukazuje aj zenam, ci tehu nie su. preco? z hcg to nebude.

uz neviem ako logickejsie to napisat.

su 2 moznosti, v takejto situacii.

1 moznost- zena tehu nie je a test ukaze, cize falosna pozitivita.
2 moznost, zena tehu je,a le hcg je nizke, takze opat falosna pozitivita, lebo test detekuje to iste, co v prvom pripade. neskor hcg stupne a uz je to prava pozitivita.

mimi013
24. júl 2025
@anonym_d59354

@66lenci66 u mňa oba testy robené v prvý deň meškajúcej menštruácie. Klasický od dr.maxa duch (aj to som sa pohrala s kontrastom fotky, lebo bolo ledva niečo vidieť), digitálny ukázal, v októbri rodím. Držím palce 🍀

@anonym_d59354 tiez som mala takto😊

anonym_d59354
24. júl 2025
@mimi013

@anonym_d59354 tiez som mala takto😊

@mimi013 gratulujem 😍❤️

anonym_d59354
24. júl 2025
@majamat

@anonym_d59354
@mici88 no vsak ale o to ide, ukazat moze aj ked je hcg nozke, lebo nedetekuje hcg,a le je to pozitivita na zaklade boh vie coho. toto ukazuje aj zenam, ci tehu nie su. preco? z hcg to nebude.

uz neviem ako logickejsie to napisat.

su 2 moznosti, v takejto situacii.

1 moznost- zena tehu nie je a test ukaze, cize falosna pozitivita.
2 moznost, zena tehu je,a le hcg je nizke, takze opat falosna pozitivita, lebo test detekuje to iste, co v prvom pripade. neskor hcg stupne a uz je to prava pozitivita.

@majamat jasné, ukázal mi falošné pozitívny 😃 panebože 🤦🏻‍♀️ aj falošne tehotná som ostala..

alyson29
24. júl 2025

Aj ja som mala ducha a Clearblue mi potvrdil pozitivitu ❤️

terry658
24. júl 2025

@66lenci66 ja som mala tiež len ledva viditeľného ducha a digi už ukázal tehotenstvo.

mimi013
24. júl 2025
@anonym_d59354

@mimi013 gratulujem 😍❤️

@anonym_d59354 napodobne, uz som za polovicou🤍

majamat
24. júl 2025
@anonym_d59354

@majamat jasné, ukázal mi falošné pozitívny 😃 panebože 🤦🏻‍♀️ aj falošne tehotná som ostala..

@anonym_d59354 asi tbvoje rozumeove schopnosti nestacia na to co som napisalal, lebo si to dobre prekrutila.

anonym_d59354
24. júl 2025
@majamat

@anonym_d59354 asi tbvoje rozumeove schopnosti nestacia na to co som napisalal, lebo si to dobre prekrutila.

@majamat a ďalších 5 žien vyvrátilo tie tvoje schopnosti 👍🏻 nemusíš byť v každej diskusií za dokonalú..

majamat
24. júl 2025
@anonym_d59354

@majamat a ďalších 5 žien vyvrátilo tie tvoje schopnosti 👍🏻 nemusíš byť v každej diskusií za dokonalú..

@anonym_d59354 a mnoho dalsich zien tu na MK dokazuje co som napisala, len by to bolo treba najskor pochopit, ze?

majamat
24. júl 2025
@anonym_d59354

@anonym_d59354 nikde som nenapsiala, ze zena nie je tehotna. iba pozitivitu testu sposobuje nieco ine, to co ju sposobuje aj u zien, ktore tehu nie su, je tu takych celkom velke mnozstvo, logicke myslenie dovoli cloveku pochopit to, ze test so slabsou citlivosotou nemoze uukazat pozitivitu skor,a ko terst s vyssou ciltivosotu, ale evidentne nie kazdy dokaze logicky uvazovat. su to fakty. a opakujem, nepovedala som, ze zena byt tehu nemoze, iba ze test ukazuje pozitivitu z uneho dovodu. ja neviem ako jednoduchsie to uz napisat.
jeden mesiac som pozerala v skupine, kolko zien bolo tehu z pozitivnym takto neistym testom a bolo to mizive %

anonym_d59354
24. júl 2025
@majamat

@anonym_d59354 nikde som nenapsiala, ze zena nie je tehotna. iba pozitivitu testu sposobuje nieco ine, to co ju sposobuje aj u zien, ktore tehu nie su, je tu takych celkom velke mnozstvo, logicke myslenie dovoli cloveku pochopit to, ze test so slabsou citlivosotou nemoze uukazat pozitivitu skor,a ko terst s vyssou ciltivosotu, ale evidentne nie kazdy dokaze logicky uvazovat. su to fakty. a opakujem, nepovedala som, ze zena byt tehu nemoze, iba ze test ukazuje pozitivitu z uneho dovodu. ja neviem ako jednoduchsie to uz napisat.
jeden mesiac som pozerala v skupine, kolko zien bolo tehu z pozitivnym takto neistym testom a bolo to mizive %

@majamat 3 roky sme sa snažili o dieťa a ani raz mi falošné neukázali pozitivitu, ani len náznak ducha, len biely test s jednou čiarkou, digi -. Ale zrazu, keď som ostala tehotná, digi sa ukázal skôr ako klasický, tak len tak náhodou pozitivitu spôsobilo niečo iné?? Prečo mi to nespravil celé tri roky?? Proste prestaň vyvracať niečo, čo je u viac žien podložené. Evidentne je spolahlivejší nez tie klasické aj napriek tomu, že má nižšiu citlivosť.

selena_luna
24. júl 2025
@majamat

@majamat ja sa neobuvam, lebo to co vravis ma uplnu logiku, ale moja skusenost je ze 10tkove som mala ciste a 25 clearblue jasne pozitivny - a to 4 tehotenstva za sebou. Tam naozaj staci uplne male mnozstvo aby to vyhodnotil, zatial co vizualne to ani nie je vidiet este.
Zdravy rozum vo mne mi vravi to co ty, moja skusenost opak. Je to zvlastne 🙂
@anonymnyautor ja verim clearblue.

sense
24. júl 2025

Počkaj dva tri dni a skús znova, či čiarka silnie alebo ukáže clearblie +2-3..ale ako píše @majamat už tu boli témy kde ženám ukázal digitálny +1-2 a tehu neboli .

Ja mám skúsenosť aj aj pred 13 rokmi mi ukázal digi test čo tebe, na bežnom teste duch že som si myslela že si ho len namyslam a chcem ho vidiet. Tehotná som bola....
Ale pred dvoma mesiacmi ms neprišla spravila som test ukázal pozitivitu a vzhľadom na niekoľko MA som mala hneď volať lekárovi kvôli liekom, tak som zavolala , spravil test z ktvy na potvrdenie a tehu som nebola.

Držím palce nech je výsledok taký aký si praješ....

majamat
24. júl 2025
@selena_luna

@majamat ja sa neobuvam, lebo to co vravis ma uplnu logiku, ale moja skusenost je ze 10tkove som mala ciste a 25 clearblue jasne pozitivny - a to 4 tehotenstva za sebou. Tam naozaj staci uplne male mnozstvo aby to vyhodnotil, zatial co vizualne to ani nie je vidiet este.
Zdravy rozum vo mne mi vravi to co ty, moja skusenost opak. Je to zvlastne 🙂
@anonymnyautor ja verim clearblue.

@selena_luna ale chaoes, ze to nedokazuje, ez to bolo pozitivne vdaka tehu, ked vezmes fakt, ze ho maju pozitivny aj zeny, co tehu nie su?

majamat
24. júl 2025
@anonym_d59354

@majamat 3 roky sme sa snažili o dieťa a ani raz mi falošné neukázali pozitivitu, ani len náznak ducha, len biely test s jednou čiarkou, digi -. Ale zrazu, keď som ostala tehotná, digi sa ukázal skôr ako klasický, tak len tak náhodou pozitivitu spôsobilo niečo iné?? Prečo mi to nespravil celé tri roky?? Proste prestaň vyvracať niečo, čo je u viac žien podložené. Evidentne je spolahlivejší nez tie klasické aj napriek tomu, že má nižšiu citlivosť.

@anonym_d59354 nevyvraciam, ovela je podlozene zenymai to, ze v tkaom priapde test pozitivny byt nemoze. uz som to pisala viackrat, ze vacsina zien s takto pozitivnym testom tehu nebola. takze ked si vezmeme pravdepodobnost, tak potom je vyssia, ez tento test je pozitivny z ineho dovodu ako tehu. ked soms i robila statistiku,a si 80% zien nebolo tehu. to je podla man ovela vyssie cislo.
proste test toto dokaze ukazat bez ohladu an stavzny, to ze je zena zaroven tehu, to je nieco,c o sa prejavi az neskor, nie takymto testom za tychto okolnosti.
na to by bol test pozitivny a to konkretne 10-tkovy, HCG musi byt apson 50-100, lebo tento homron je potrebny v krvi a kompletne sa nevylucuje do mocu, velka cast ho v krvi zostava, preto sa v moci najst nemoze pri nizkych hodnotach, to ze testy ukazu, to am iny dovod bez ohaldu na to ci sa jedna,a lebo nejedna tehu. pre sitotu to napsiem, netvrdim, ze zena tehu nei je, eln je test pozitivny z inych dovodov. aj farmaceuka sa zarazaalla nad tym hladanim duchov ( fdigi test na urovni 1-2 je porovnatelny s duchom ). hovorila, ez toto mozu sposobit rozne mikroorganizmy.
dalsia vec, testy v minulosti duchovali menej ako teraz.
a dalsia vec, stav tela sa meni, cize anoi to, ze mi test neduchovala zrazu duchuje je bezpredmetne.
a este jedna dolezita vec. popisujem stav autorky. cize u inych zien mohly byt kludne ine okolnosti, ktore to zdanlivo mali podobne a tie ja nepoznam.

majamat
24. júl 2025
@sense

Počkaj dva tri dni a skús znova, či čiarka silnie alebo ukáže clearblie +2-3..ale ako píše @majamat už tu boli témy kde ženám ukázal digitálny +1-2 a tehu neboli .

Ja mám skúsenosť aj aj pred 13 rokmi mi ukázal digi test čo tebe, na bežnom teste duch že som si myslela že si ho len namyslam a chcem ho vidiet. Tehotná som bola....
Ale pred dvoma mesiacmi ms neprišla spravila som test ukázal pozitivitu a vzhľadom na niekoľko MA som mala hneď volať lekárovi kvôli liekom, tak som zavolala , spravil test z ktvy na potvrdenie a tehu som nebola.

Držím palce nech je výsledok taký aký si praješ....

@sense drzim palce aby ti to vyslo nabuduce.
a konecne niekto aj so skusenostou, ktoru popisujem.
nechcem ziadnej zene zle, skor naopak,. t skore potvrdzovanie tehu tu na MK v pripade neistych testov, ktore sa nezaklada ani tak na realite, ale skor na subjektovnych pocitoch a zelaniach je pre zenu horsie, ako keby ten test brala s rezervou, lebo potom prichadza sklamanie. teda nei vzdy, ale vo vacsine pripadov.

neviem an co je to dobre, taketo zbytocne povzbudzovanie. ak tma tehu bude, tak sa to zisti neskor, nei o trok, o par dni. to uz fakt nedokaze nikto par dni pockat na upresnenie stavu? akoze sila toto.
este nehovoriac o tom, ze upresnuju cudzi stav, nie svoj, cize sposobuju mozne sklamanie inej zene.

anonym_d59354
24. júl 2025
@majamat

nechcem ziadnej zene zle, skor naopak,. t skore potvrdzovanie tehu tu na MK v pripade neistych testov, ktore sa nezaklada ani tak na realite, ale skor na subjektovnych pocitoch a zelaniach je pre zenu horsie, ako keby ten test brala s rezervou, lebo potom prichadza sklamanie. teda nei vzdy, ale vo vacsine pripadov.

neviem an co je to dobre, taketo zbytocne povzbudzovanie. ak tma tehu bude, tak sa to zisti neskor, nei o trok, o par dni. to uz fakt nedokaze nikto par dni pockat na upresnenie stavu? akoze sila toto.
este nehovoriac o tom, ze upresnuju cudzi stav, nie svoj, cize sposobuju mozne sklamanie inej zene.

@majamat to nie je zbytočné povzbudzovanie, to sú reálne skúsenosti užívateliek, na ktoré sa autor pýtal 🤦🏻‍♀️ panebože...

majamat
24. júl 2025
@anonym_d59354

@majamat to nie je zbytočné povzbudzovanie, to sú reálne skúsenosti užívateliek, na ktoré sa autor pýtal 🤦🏻‍♀️ panebože...

@anonym_d59354 ale tie relane skusenositi nic neodkazuju a je to vela viac opacnych relanych susenosti.
je lepsie to nechaot v neutrale a o par dni otestovat. to uz by bolo potom ovela jasnejsie.

alyson29
24. júl 2025
@majamat

@majamat ja som sa testovala až pri meškajúcej ms a moja skúsenosť nie je žiadne zavádzanie, testy tak proste vyšli, obyčajné paličkové mi neukázali ani na druhý deň meškania. Za mňa bol digitálny oveľa viac spolahlivejší. O čo ti ide?

majamat
24. júl 2025
@anonym_d59354

@anonym_d59354 a ake paneboze. to ja si tak poviem,a ky skrelseny nazor na svet mate, akoez nei je povzbudzovanie, co asi si na zaklade tohp pomysli zena? ze asi je tehu, bude sa tesit. mozno ppatrne,a le bude. a co ked to nevyjde?
to co bude? nevola sa to nahodou sklamanie? to fakt nevies taku zladladnu vec, co je sklamanie?

anonym_d59354
24. júl 2025
@alyson29

@majamat ja som sa testovala až pri meškajúcej ms a moja skúsenosť nie je žiadne zavádzanie, testy tak proste vyšli, obyčajné paličkové mi neukázali ani na druhý deň meškania. Za mňa bol digitálny oveľa viac spolahlivejší. O čo ti ide?

@alyson29 to je absolútne zbytočné tu niečo vysvetľovať...

majamat
24. júl 2025

ozaj, je tu jedna vec, ktora je najspolahlivejsie, samozrejme v akutalnom case - odber krvi.

Strana
z2