icon

Môže byť meškajúca menštruácia pseudogravidita?

lagherta
29. nov 2024

Ahojte. Meska mi menstruacia uz 7dni a posledne nase snazenie bolo este tyzden pred, takze je tomu 2t uz a testy ani len ducha neukazuju. Cely cas mam take bolesti v podvrusku ako pocas menstruacie take jemne, citliva som na partiach a cely tyzden ako mi meska menstriuacia tak mam aj problem so stolicou ale to mam vzdy pocas menzesu.
Myslite si ze to moze byt pseudogravidita? Kym pojdem na termin tak sa zblaznim uz testy stale negativne menzes nikde, nechcela som sa tesit ale ked uz je to tak dlho tak sme sa aj zacali. Stresy absolutne nemam, lieky neuzivam ziadne antikoncepcia nikdy , celkovo sa snazim pekne zit. Co to teda moze byt? Pred menstuaciou ktora mala byt som bola u doktora a ten sa iba pri ultrazvuku opytal znovu pre istotu ci ocakavam menzes a potom akoby som vycitala z tvare „tak preto to tak tam vidi“. Dohodli sme sa na dalsom termine kde mame robit testy plodnosti no a kym ma prijst ten termin tak uz som teraz tu s meskajucim menzesom a pytam sa vas 🙂
Moze byt ze je este skoro pre test? Robila som si aj krvny z prstu ale ten je 25citlivy a nic a tie cikacie 10 tiez nic:/
Dakujem za kazdy nazor 🙂

colsami
29. nov 2024

Ak si testovala kvalitnymi a citlivymi testami realne 2 tyzdne (tj 14 dni) od styku a najma od ovulacie, je velmi nizka sanca ze budes tehotna, ak Ti neukazali nic.

20mysicka12
30. nov 2024

@lagherta ahoj mne meškala ms 7 dní a test mi nič neukázal až neskôr druhu slabucku čiarku.P a potom o pár dní nato už silnú a uz mi bolo aj zle.Kazdy to má inak niekomu ukáže test 1 deň pred ms,niekomu az neskôr sa Drzim prsty

basska_b
30. nov 2024

Mozes mat take stavy preto, lebo sa ti chce rozbehnut MS, ale nejde to. Mohol by to pomoct "nakopnut" pohlavny styk

lagherta
autor
30. nov 2024

@basska_b ahoj to sme skusali aj vino… ale uz netreba🙂 dneska rano slaby duch🙂)))) takze 7dni meskala a az teraz ukazal kazdy to ma teda rozne🙂