Môže byť moja priateľka podľa vás tehotná?
Dobrý deň. Mám problém. S priateľkou sme pred zhruba 2 týždňami mali nechraneny styk. No robili sme to asi len 5 min. Ani zďaleka som nešiel ejakulovat. Stalo sa to rano. Večer pred tým som sa spravil ale len rukou. Nestihol som ísť do sprchy. Mohlo niečo ostať na žalúdi cez noc? Alebo niečo priamo v močovej rúre? Močiť som bol večer po a aj ráno. Viem aj o tom moku co nekontrolovateľne vychádza z penisu. Mohli v ňom byť nejaké spermie? Aj keď to tam dnu už moč vimyl? Ešte podotýkam že sme to nedokončili lebo son bol vyťažený lebo som bol rukou asi 4 krat za 2 dni. Penis už poriadne nestal. Problém je ze priatelke meškajú 2 deň. Ale ma symptómy ako pred menštruáciou nechcem veriť ze sú tehotenské. Mam hrozny strach ze by mohla byt tehotná.
@lukano56 😨😨😨😵😵😵😰😰😰 takze ona je uz dlho sex aktivna avtaketo veci ako ochranu nema poriesine??? Tak co sa s tym ty tak trapis.
Myslím si, že je len veľmi malé percento aby bola tehotná z toho, čo si opísal. Len nestresuj a do budúcna používajte ochranu keď ste takí mladí
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
@nelinka2009 ni aktívna. Keď bola mladšia a chodila ešte piť a tak tak ju raz jeden opil a dal ju dole. Takže ja som nebol 1. Ale to je tak 2 roky dozadu. A ani si ten pocit nepamätala.
@lukano56 😁😂😁😂 nema to vyznam. Prosim ta porieste tu hak pre vase vlastne dobro. Naozaj vam nechcem zle.
Fajn. Teda proste. Už s nou sex mat nebudem. Len ten strach je neuveriteľný. Ale tak diky. Za aspoň nejaké ohlasy.
@lukano56 aspon sem potom daj vexiet ako to dopadlo. Drzim palce a uz nevymyslajte bez ochrany.
No ved už nebudem. Ani za pána. Tak ale myslieť ze nie je hej? Dam vediet. Hneď. Ak sa počítajú tie dni? Ze ako dlho je už tehotná?
@lukano56 najprv nech si spravi ten test ak nedostane! Aj ona takto stresuje ako ty?
@nelinka2009 oja nie. Ona nestresuj. Ja som paranojik. Ona nie. Ani. Nevie ze to tu píšem. To len ja sa strašne bojím. Ze by som ju takto mohol stratiť. Milujem ju. Ale. Co. Ak. Nedostane a test bude negatívny?
Mam pocit ze si robi len srandu. Ak nie, tak to je uz na odbornika.
@nelinka2009 Zbytocne sa nervujes :D Bude to v pohode. Mlada sa neciti byt tehotna :D Fakt nechapem naco pubertiaci maju pohlavny styk.
@lukano56 mojko to ju nestratis to by sa sa skor mal bat ze uz s nou navzdy ostanes 😁😂 ako tak asi vie preco je kludna neberie ona pilulky aj ked o tom ti nevies? Lebo toto mozu byt aj sprievodne priznaky pri brani hak rovnako ako tehu
@iwanka222 v pohode nestrsujem... Maly spi nudim... Ale je dobre nachystat sa... Nieze takwto veci budu moje deti riesit na bete s cudzimi...😁😂
Neberie nič. Ona je tip človeka. Deje sa niečo vtedy to riešim. Ja som skôr typ človeka že Čo ak toto co ak tamto. A co na odborníka? Sakra. Tak som pochybil. Dokelu. Prosím. Len ma neodsudzujem hneď.
A áno nie všetci si môžme ísť po radu k rodičom. Tak využívam co sa da.
@lukano56 ja ta neodudzujem, ale teda ak si ty ten co riesi vopred tak si naskor mohol poriesit ten kondom popripafe pilulky nemyslis? Daj adresu poslem ti. Ostali nam doma a uz ich nepoyrebujeme. Adredu napis do ip postovne nechcem.
Hej príde to poštou a mama ma zabije. Proste. Nič nebolo plánované nechceli sme ona ma zviedla v podstate. Mala pred menštruačný strašne nadržaná bola. Proste ma zviedla. A bolo to môj 1 krát. Tak...
Asi fakt začnem. Pre istotu nosiť kondóm. V peňaženke.... Neviem ale tak myslíte že sa mám báť?
@lukano56 ty sa ani nemas coho a ak je ona kludna tak to prodim ta respektuj a nerob problem tam, kde nieje. Posli mi tu adresu.
Co mi chcete poslať? Aaaaa nie je kľud a úplne. Len to nechce riešiť. Ale tiež sa bojí. Ja som. Skôr stress man. Mňa fakt ta meškajúca menštruácia desí. Na kalkulačke by bola v 5 týždni..... Ale to je blbosť. Absolútne nemá symptoms. Na to.
@lukano56 tak nech si spravi test ked je ako v piatom tyzdni tak uz kej to musi meskst na co caka do nedele?
@lukano56 uz nic uz ti tie kondomy netreba 😁😂
Niee. Proste ale to je blbosť. Nie. Ona nie je tehotná. Ja len Preháňam. Ona toto ani nerieši. A nechce test lebo ide domov z akoby internátu. Chce si to spraviť tam.
Nie ja som povedal blbosť. Prepáčte
O čom. To. Hovoríte?
@lukano56 prosim ta nestresuj a prepac za vyraz netrep ze do svadby nebudete mat sex. Vies kolko este takychto situacii v tvojom zivote bude ach jaj. Plne ta chapem ze sa bojis ale v tomto pripade sa na 90% nemas coho. Na vasom mieste by som riesila antikoncepciu, bud HAK alebo kondom a ten urcite nenos v penazenke moze sa tak poskodit. Ak je priatelka za HAK tak kludne aj ked nema 18 moze ist za gynekologom, lekar musi dodrzat lekarske tajomstvo takze rodicia o tom nemusia vobec vediet. V pripade ze sa vam zopakuje podobna situacia existuje este tabletka po ktoru je potrebne uzit do 72hodin. Je to sice riadne svinsvo pre telo ale mala by zabrat. Drzim palce a radim sup sup drogria alebo lekar a veselo si uzivajte 😉
@nika898 👏👏👏
nelinka2009 skonštatovala že. Je asi tehotna
Ak by fakt bola v 5 mesiaci tak zvraciam závraty a tak. Nie? Prečo povedala ze kondóm už netreba. Mam tlak 220. Strašne sa trasiem.

@zuzadula a áno nad tým som sa aj ja zamyslel. Ze po veľmi dlhej dobe mala sex. Tak či to neboli prekvapivé pre pohlavné ústrojenstvo. A preto meškajú.