icon

Môže byť moja priateľka podľa vás tehotná?

lukano56
19. okt 2017

Dobrý deň. Mám problém. S priateľkou sme pred zhruba 2 týždňami mali nechraneny styk. No robili sme to asi len 5 min. Ani zďaleka som nešiel ejakulovat. Stalo sa to rano. Večer pred tým som sa spravil ale len rukou. Nestihol som ísť do sprchy. Mohlo niečo ostať na žalúdi cez noc? Alebo niečo priamo v močovej rúre? Močiť som bol večer po a aj ráno. Viem aj o tom moku co nekontrolovateľne vychádza z penisu. Mohli v ňom byť nejaké spermie? Aj keď to tam dnu už moč vimyl? Ešte podotýkam že sme to nedokončili lebo son bol vyťažený lebo som bol rukou asi 4 krat za 2 dni. Penis už poriadne nestal. Problém je ze priatelke meškajú 2 deň. Ale ma symptómy ako pred menštruáciou nechcem veriť ze sú tehotenské. Mam hrozny strach ze by mohla byt tehotná.

Strana
z3
ajka32
20. okt 2017

@lukano56 v akom 5 mesiaci? nevravel si ze v 5.tyzdni? ty by si tie tvoje paranoje mal fakt liecit, stale sa tu toci o tom istom. Bud pockat a ak ms nepride spravit test,alebo ho spravit hned. Viacej bab ti tu vysvetlovalo ze je nepravdepodobne ze by bola tehotna tak ja neviem co chces este pocut.Ale trasiem sa aj ja uz z teba :D Dufam ze si aspon tieto stresy dobre zapamatas a nabuduce budete zodpovednejsi aby sa to uz nemuselo opakovat

nika898
20. okt 2017

@lukano56 nelinka2009 si z teba robi srandu. A nie nemusi mat este priznaky ja som pri prvom ani nevedela ze som tehotna keby som to vnutorne necitila a nevysiel mi pozitivny test. Vobec mi nebyvalo zle. A ukludni sa daj si pol deci a utekaj von s kamosmi aby si nato nemyslel.

lukano56
autor
20. okt 2017

No vôbec to sa nedá. Na toto zabudnúť. A proste ponaučenie na celý život. Je to nepravdepodobné hej. A ani 5 týždne. Už mi hrabe. Fakt. Lezie mi to na mozog. Nelinka2009 si asi robí srandu. No ešte viac ma ničí. Teraz som. Snou volal mojou priatelkou. A je úplne pohode nič ju neboli a je šťastná. Tak ja neviem.

nika898
20. okt 2017

@lukano56 prepac ale uz skoda reci. Vela zien ti tu napisali ze sa pravdepodobne tehotna nebude a este aj tvoja priatelka je v pohode. Ach jaj ved je piatok poobede uz si asi po skole tak neries blbosti. Aj keby bola tehotna tak s uz tym nic nespravis. A takychto ponauceni budes mat este velmi vela, pockaj ked budes na vyske. Dovtedy sa prosim nauc ovladat svoj orgazmus aby si vedel vcas vytiahnut 😉 a nesexuj po masturbacii, oralnom sexe alebo akokolvek inom uspokojeni ktore skonci ejakujaciou.

lukano56
autor
20. okt 2017

Noo. Dobre ďakujem za radu. Ale už po tomto asi ani neviem ci to chcem. Proste znova prežívať takéto veci ach. Teda asi len čakať. Aj kamarát mi poradil. On sa za život spravil do 10 bez ochrany nasupu sa spravil. Iba 1 otehotnela. A 1 brala antikoncepciu. Tak sa asi budem riadiť mojou priateľkou alebo. Niečo. Ale určite tu dam vediet co a ako. A nie je to divne ze ich ma. Mať v nedeľu. Ze je v pohode.? Nič ju neboli a tak?

ebi88
20. okt 2017

Ty sa len pekne robkaj rukou radsej, asi si nedozrel este na styk...a tie obavy co mas su dan za nezodpovednost.

ferala
20. okt 2017

Ja by som teda fakt chcela vedieť, kto napísal tento článok. Ako prepáč @lukano56, no zjavne si nedospel do štádia, kedy by bolo vhodné, aby si prevádzkoval sex. Takéto otázky? Však to je len na pobavenie

lukano56
autor
20. okt 2017

Nevie je to dobre alebo zle znamenie že ju nic neboli?

lukano56
autor
20. okt 2017

@ferala ved okej. Ty sa na tom bavis. Lebo to máš za sebou. Ja nie. Tak trochu pochopenia? Aký he tvoj nazor na to?

ajka32
20. okt 2017

@lukano56 ako vies ze ju nic neboli? mozno ju uplne standarne pobolieva brucho len ti to nepovedala. toto neries s nami ale s nou. A uz ale ozaj prestan, uz to prehanas :D

simca06022011
20. okt 2017

Ako sledujem tuto "plodnu" diskusiu, ale to je uz ina kriza, az som si oplula monitor :DD Ale bez srandy: keby moj priatel v 17tke vypisoval na kona, kvoli mojim tyzden meskajucim onym tak neviem.. a este sa triasol z toho? Nielenze by nebol sex do svadby alebo ani ta svadba by nebola :D to je co za trapnost... a este studoval moje plodne dni a v kolkom tydzni mozem byt ked bol sex pred 2 tydznami a poviem mu nech nestresuje ze to nic nie je a aj tak sa bude strapnovat??? A fnukat ze mu mama najde v poste.. co? kondom? Odloz sexualny zivot o par rokov... a potom mysli na ochranu vopred...

lukano56
autor
20. okt 2017

Diky diky moc. Chápem všetkých. Yop. Tak ona sama povedala ze to nie je normálne. Ale okej. Diky moc všetkým

2tommy2
20. okt 2017

Váš názor 🙂

Dobrý deň. Chcem sa spýtať... Mali sme s priateľkou pohlavný styk chránený počas jej plodných dní. K vyvrcholeniu prišlo mimo jej pohl.organu, stále s kondómom. Ale... Pred tým sme sa trocha maznali a môj pohl.organ sa dotkol jej a dostala sa tam predejakulačná tekutina. Je možné že by sa niečo mohlo stať ak sa pri zasuvani obtreli tie kvapky lásky o môj pohl.organ a tým následne vnikli dnu? Ďakujem

ebi88
20. okt 2017

@2tommy2 velmi malo pravdepodobne, ale nie nemozne.

lukano56
autor
20. okt 2017

Je sanca ze sa žene totálne pokazí cyklus? A keď mala doteraz presný tak ze začne mať veľmi nepresný?

ebi88
20. okt 2017

@lukano56 ty mas 17 rokov? Pises jak 10 rocny. Si nabuchal babu tak sa kntomu postav jak chlap a si hladaj pracu, mozes skusit medicinu, na gynekologa uz budes mat zaklady, zeby sa niekto tolko hrabal v kramoch to uz je sila. Nech ocura palicku a budete vediet kriste pane, co si kramofil... to sa neda citat toto.

lukano56
autor
21. okt 2017

Sak kľud. Ja som sa pýtal lebo ona to navrhla. Ze co ak sa jej posunul cyklus lol. Véd pohode šétko. Noo a ďakujem všetkým čo mi pomohli. A dali mi rady. Priateľka ráno dostala krámy.

ebi88
21. okt 2017

@lukano56 a ona ma co, naozaj 11 rokov? Zeby jedna zena, sexujuca, si nevedela nieco sama zistit na odbornej urovni, ohladne menstruacie a vplyvov na menstruaciu a nevedela, ze tehotenstvo sa nezistuje na fore na modrom koniku... sa preberte do zivota, obaja.

Strana
z3