icon

Môže byť nalievanie prsníkov znakom tehotenstva?

13. dec 2025

Ahojte, ja som si teraz uvedomila, a dúfam ze mi nešibe. Za posledného polroka roka som pribrala 8kg, len tak, z ničoho nič. Strava rovnaka. Len som zmenila prácu. Menzes mam úplne pravidelne stále. Momentálne aj teraz, lenže znova mam ten pocit, sem tam ma tak "zaštipu" bradavky ako presne pri dojčení keď sa mi nalievali prsníky. Deje sa mí to dosť často, a ja neviem teda či som to mala aj pred tým alebo nie, ale už pár mesiacov ten pocit mam. Je to normálne alebo nie pri menzese? Ja už neviem kokos, myslite ze môžem byt tehotná? Véd menzes mam úplne riadny, tento mesiac mimoriadne viac krvacam ale úplne bez bolesti co je taky nezvyk. Teraz sa tak zamýšľam keď na mňa zase prišiel ten pocit nalievania prsníkov.

luccija
13. dec 2025

@anonym_autor mňa vždy pred menzesom bolia prsia a bradavky nie brucho, ale prsia.Ani nemusím do kalendára pozrieť viem, že to príde.

barka1
13. dec 2025

Akoze máš pocit, že si tehotná pol roka a tych 8kg si pribrala preto? No silne pochybujem. To už by si cítila aj pohyby a to brusko by už tiez teda vyzeralo ako tehotenske, ak teda nie si extrémne obezna.

anonym_9f03ac
13. dec 2025

Daj si urobit krvné testy na prolaktín, to je aj to priberanie aj tá bolesť prsníkov.

autor
13. dec 2025
@barka1

Akoze máš pocit, že si tehotná pol roka a tych 8kg si pribrala preto? No silne pochybujem. To už by si cítila aj pohyby a to brusko by už tiez teda vyzeralo ako tehotenske, ak teda nie si extrémne obezna.

@barka1 niekoľko ľudí z okolia sa ma už opýtalo na tehotenstvo. Teraz mam 59kg, ale viem ze by som to už cítila. Len úplne mam z tohto divne myšlienky 😂

anonym_645366
Dnes o 12:18

A prečo si neurobíš test?

anonym_5f4c6a
Dnes o 12:27

Je to normálne, môže telo zadržiavať viac vody. Čo sa týka priberania, milion dôvodov čo môže byť za tým. Koľko máš rokov? Máš pravidelnú menštruáciu, akože šanca že by to bolo to krvácanie počas tehotenstva je neskutočne minimálna. Proste si len pribrala a prsníky sa ti nalievajú lebo je to pri menštruácii úplne možné.