icon

Môže byť negatívny test, keď mám všetky príznaky?

2. aug 2021

13 dni od oplodnenia.. mam uz vsetky príznaky ake som mala pri prvom tehotenstve.. naliate prsia, bolest hlavy, bolest krízov, nechutenstvo.. uhniezdenie pravdepodobne nastalo pred 7 dňami.. teraz som si robila test, bielucky, ani len duch.. mozem byt aj tak tehotna len este neukázal? Mali ste to niektorá? Potrebujem sa surne zariadiť ci je to tehu alebo nie🤦‍♀️

Strana
z2
konikkon
3. aug 2021

Myslím, že su tu viaceré, ktoré o dieťa prišli, ale konáme a myslíme ako dospelé, ktoré ovládajú aspoň základy biológie... Neviem, čo ti mame presne poradiť. Lebo cítiť zaručene príznaky je čistá vsugeracia. Test hovorí jasne. Ty nam nevieš povedať, ani kedy si mala ovuláciu. Ale teda, ak si mala sex pred 13 dňami a mala si teda pred 13 dňami aj ovuláciu, test by ti uz niečo ukázal. Mne ukázal po 11 dňoch celkom viditeľnu čiarku. Testovala som obyčajným a najlacnejším testom z drogérie. Tehotná s najväčšou pravdepodobnosťou nie si, ja by som však pri podozrení testovala dalej, k lekárovi by som nešla si robiť ostudu a volala mu až po pozitívnom teste. Ale to som ja. Ty môžeš ísť k nemu aj hneď. .. Dnes si už 14 dpo, uz si testovala? Ako dopadol test? Daj nám vedieť

autor
3. aug 2021

@konikkon Dakujem, dufam teda ze mas pravdu a tehotna niesom🙏 K lekárovi idem na preventivu, nie si robit ostudu… netestovala som, podla mna je zbytocne kazdy den testovat ked hcg stupa za 2 dni

autor
3. aug 2021

@konikkon ahoj, bola som vecer na pohotovosti lebo som mala silne bolesti krížov.. tak som tehotna🙃

konikkon
3. aug 2021

Gratulujem 🤩

marhula1
4. aug 2021

@vanda323 mala si uplne biele testy?

vanda323
5. aug 2021

@marhula1 Ahoj, áno úplne biele. Len menzes meškal. Tak ja som tomu neverila stále som si robila test a stále Biely, mne nemeska ani keď som prechladnuta. Nakoniec v Tom 8 TT som šla ku gynde že či nejaká cysta alebo čo nech mi pichne vyvolavacke, tehotenstvo som vylúčila keďže ....a ona že ste tehotná....ja šok šak test nič neukázal, tak sa smiala aj to odôvodnila len to už si nepamätám čo mi povedala

marhula1
5. aug 2021

@vanda323 dakujem velmi pekne za info ❤

catherinah
5. aug 2021

@vanda323 mna by zaujimal ten dôvod. Testy boli rozne? Lebo ak si tehotna, mas HCG hormón ktorý zafarbuje test, tak neviem si predstaviť dôvod prečo bol test negatívny

catherinah
5. aug 2021

Ako to zistili?

autor
5. aug 2021

@catherinah z krvi najskor

henikap123
5. aug 2021

Ako si dopadla? Ja mám to iste, skoro tie iste príznaky a bola som nejaka nedockava a urobila si test aj keď písali všetky že vyhodené peniaze si robiť skôr🤓🙄 ale spravila som si a negatívny. V pondelok či utorok mám dostať MS som zvedavá, ale pochopila som čo si sa pýtala 🙂 keď tie príznaky sa veľmi podobajú, bolesti prsníkov a podbrušku, zmena nálady atd…

henikap123
5. aug 2021

Jaaaaj som si neprecitala že už si zistila že si tehotná gratulujem teším sa nech ti to vyjde a nech ste zdraví 😙

autor
5. aug 2021

@henikap123 ja si myslim ze sa poznáš uz dost dobre na to ze vies ze sa nieco s tebou deje.. drzim prsty, test este nemusí ukázať, zvykne sa testovat az 5-7 co mešká menzes😊
A Dakujem ti krasne, si mila❤️

Strana
z2