Môže byť negatívny test stále znakom tehotenstva?
Ahojte, nikdy som si nemyslela že prispejem takouto témou, a predsa sme tu…🙈 Snažíme sa o druhé bábo, no po pôrode (už sú pd toho skoro 2 roky) mám nepravidelnú MS (29-34 dni cyklu). No momentálne mám 30. deň cyklu, menzes žiadny zatiaľ, no trochu mám príznaky (boli podbruško a kríže); a skúsila som test - digitálny DrMax. Vyšiel mi negatívny, no keď som rozohrala test, zdá sa mi, že tam je druha čiarka. Môže byť, že som tehotná a ešte je skoro? Či to sa mi len zdá tam? 🙈

A prečo si ho rozobrala?? Písali to v návode?? 🤦♀️🤷♀️
Digitálny test funguje na inom princípe ako palickove testy, čiže je ti úplne na dve veci vedieť, koľko tam je čiarok
Ja len dodám, že 29-34 je pravidelný cyklus.
na jednej strane chapem tu potrebu vidiet aj to co tam nieje. Ta silna tuzba je "svina". Uzila som si s tou svojou kedysi svoje.
No na druhej strane, zeny, zamyslite sa trosicku nad sebou, ked mate potrebu silou mocou rozoberat to co sa rozoberat nema, testy odcitavat po 2 dnoch, lebo joj, ono sa tam tusim predsa len nieco mihlo, fotit testy ciernobielo, pod uv, za splnu mesiaca, pod 2 orechom na kriznej ceste, druhej zlava, a iba vtedy ked 7mi pes zasteka, ze mate sakra problem. A nieje to iba negativny test.
@modralyzicka píše sa v návode test rozoberať?
@modralyzicka cyklus ktory opisujes spada este do pravidelnosti, a precitaj si navod testu, ci sa ma rozoberat a tak hladat vysledok..
teoreticky hej, ja som tento mala rovnako, tiez bol negativny, ale clearblue digitalny uz bol pozitivny
Digitalny test moze mat nizsiu citlivost ako palickovy a preto teoreticky neukazat. Mne neukazal v den meskania, palickove testy ukazovali slabu nesilnejucu ciarku a potom po dvoch tyzdnoch cca som dostala zimnicu, silne krce a menstruaciu.
Chapem Ta ze si ho rozobrala, aj ja som rozobrala, okrem ineho aj preto, ze je v tom digi baterka co sa ma vybrat a zrecyklovat.

mňa by fakt zaujímalo kde vznikla táto sprostosť rozoberať digitálne testy....
Je to nad slnko jasný negatívny test