icon

Môže byť pálenie pupka príznak tehotenstva?

24. júl 2023

Celú noc ma pálil pupok, pobolievanie nad ním na lavej strane.. zatiaľ nemám potvrdené tehotenstvo, ale toto sa mi nezdá...mala to niektorá z Vás prosím

jaskolka
24. júl 2023

Pupok s maternicou na začiatku tehotenstva nemá nic spoločne. Keby, si bola v pokročilom tehotenstve, áno, môže byt keďže maternica by ho už vytláčala. Ale takto..
A pálenie pupka už vôbec nie je priznak tehotenstva.

martul
24. júl 2023

Moj syn sa sťažoval na pálenie a štípanie pupka a bolo z toho slepé črevo, chvalabohu len podráždené.

domka222
24. júl 2023

Aký príznak si už ženy nevymyslia 🤔

iwesska
24. júl 2023

Nad pupkom je zaludok,ked ta to palilo,treba riesit travenie,nie tehotensky test.

matullienka
24. júl 2023

Čo má pupok s maternicou?

nataly420
24. júl 2023

🤣 tak možno máš zapálený pupok… podla mna je veľmi nezdravé že ste až takéto posadnuté tehotenstvom…

mimuska328
24. júl 2023

@nataly420 není to nezdravé... Ja som tento príznak mala pri oboch tehotenstvach a nie nenamyslala som si to. Ani raz som nestepovala a namyslala si príznaky lebo som bola v Tom že v tie mesiace to práveže nevyšlo.. a keď to vyšlo druhý krát a tiež som mala ten pupok zapálený tak som si išla už len urobiť test lebo som si hneď na to spomenula.. potom som to už nemala(2xMA) ani predtým keď sme sa snažili

nataly420
24. júl 2023

@mimuska328 blbosť jednoducho

mimuska328
24. júl 2023

@nataly420 není to blbosť je to fakt a ver si čomu chceš ! Proste to tak bolo 2x a potom už nie a začalo mi to vtedy keď sa cca zahniezdil plod

domka222
24. júl 2023

@mimuska328 vysvetli teda,ako to spolu súvisí pre tie, čo tento údajný "príznak " nemali. To keď ma budú bolieť kolená, ruka tiež to bude znak? Lebo sa táto bolesť náhodou vyskytne keď budem tehotná . Ešte mi povedz,to akože tvoje telo vedelo,keď sa uhniezdilo vajce,že teraz to bude MA,teraz pupk páliť nebude? 🤦‍♀️Zrejme by sa mali prepísať všetky knihy o tehotenstve,lebo to čo ženy v dnešnej dobe považujú za príznaky...

mimuska328
24. júl 2023

@domka222 a to mi chces povedať že každá jedna má presne ten jeden príznak alebo milión príznakov ? Proste každá má iné. Jedna má nevoľnosti ďalšia nemá. Nechápem prečo sa tu do mňa navážate a čo má moje MA spoločné s príznakmi? Napísala som že oba žiaľ u mňa skončili MA ale tehotná som bola a takisto som toto mala ako prvý príznak a môžeš si tvrdiť čo chces. Nie zas som si od teba prečítala ako sa navazas do žien že si vymýšľajú príznaky tehotenstva..

domka222
24. júl 2023

@mimuska328 ja nechcem vedieť, či to tak je. Chcem ,aby si mi rozumne vysvetlila čím to je teda. Bolesť prsníkov, vynechanie MS,nevoľnosti to všetko je podložené, prečo sa to tak deje. A mne nemusíš nič hovoriť o tehotenstve a príznakoch. Tiež som bola tehotná 4x,z toho 2x MA. Ale teda mne moje telo nedalo vedieť hneď na začiatku, že to bude MA. A áno, niektoré tu považujú za príznak už aj to, že si prdnú o 2x viacej v jeden mesiac

mimuska328
24. júl 2023

@domka222 ty stále nechápeš? Ja tvrdím že pálenie okolo pupka čo sa pýta autorka som mala 2x na začiatku tehotenstva.. to znamená že som mala prvý príznak toto!!... Čo to má s tým že som mala MA? Ide o príznak tehotenstva..

domka222
24. júl 2023

@mimuska328 ja chápem. Ale ty nechápeš, že chcem aby si mi to rozumne vysvetlila,čím je to pálenie pupka spôsobené, ked tvrdíš, že je to príznak. Ako napríklad vracanie a bolesť prsníkov je spôsobené rastom Hcg. Bolesti v podbrušku,rozťahujúcou maternicou. Krvácanie ďasien,z nosa,väčším prekrvením slizníc atď, atď

domak2
24. júl 2023

@domka222 ty sa smeješ na tom prdnuti, ale ja som celé druhé tehotenstvo bola tak nafuknuta ze som sa čudovala ze nelietam, a teda to bol jeden z mojich prvých priznakov 🤣 plus som nonstop grgala. Inak mi bolo super, ale teda len pri druhom. Prečo, to fakt netuším.

domka222
24. júl 2023

@domak2 veď ja chápem,že sa stáva. Celé telo je vtedy "naopak". Môže byť problém s trávením,od nechutenstva po žravosť 🤭 a potom s tým veci súvisiace, tak isto ako aj imunita je oslabená. Mne sa dokonca spravil koli tomu na líci herpes a ten som nikdy nemávala(ale nebol to príznak)😀

nataly420
24. júl 2023

@mimuska328 trepes dve na tri len toľko …. Zhoda náhod a nie pre boha príznak… dobre ti udrelo asi mlieko jedine tak sa to da vysvetlit

mimuska328
24. júl 2023

@nataly420 ty si dobrá sliepka... Toto napísať žene po potrate. Ďakujem..

nataly420
24. júl 2023

@mimuska328 neni začo … lebo ja mám vedieť že ty si po potrate lebo s tebou žijem nie? A naco to vôbec pises co chces lutost ?

mimuska328
24. júl 2023

@nataly420 od takej osoby ako si ty určite nie..

nataly420
25. júl 2023

@mimuska328 tak sa chod vyplakať inde a nehraj tu citovu manipuláciu dovidenia