Môže byť tehotenský test presný 5 dní pred menštruáciou?
Ahojte žienky chcem sa vás opýtať či je už možné aby test ukázal 5 dní do ms spoľahlivý výsledok. Áno viem že najlepšie robiť test až keď mešká ale ide o to ze keď som bola tehotná ale je tomu už 8 rokov tak mi už 3 dni pred ms som mala ducha. Ale ide o to ze zajtra odlietame na dovolenku a tam mame aj ako zážitok zoskok z lietadla na čo sa neskutočne teším a tu ma sestra straší ze ak by som bola tehotná tak aj potratim koli tomu a tak som si ten test spravila ale je negatívny a to že bolenie podbrusku aj pŕs mávam každý mesiac ako klasické pms tak nemám to ako zistiť. Čiže ak je negatívny tak to platí že? Ja nie som s tých že sa idem každý deň testovať takže ani to nechcem riešiť. Ináč cyklus mávam pravidelný 30-31 dní.
Ďakujem za vaše skúsenosti 🙂
@anonym_autor absolútne sa ti nič nestane, keď budeš letieť. Ani keď skočíš, ak to má byť zdravé tehotenstvo. 🙂
@denkabemommy ďakujem za odpoveď 🙂 ale myslím si že by test už ukázal nie? Ale nebudem isto a tak si idem konečne oddýchnuť a zabudnúť na kolobeh tu u nás
@denkabemommy ďakujem za odpoveď 🙂 ale myslím si že by test už ukázal nie? Ale nebudem isto a tak si idem konečne oddýchnuť a zabudnúť na kolobeh tu u nás
@anonym_autor možno áno, možno nie. Keď mám byť úprimná ja som bola z tých vyšinutých čo si urobili 9 testov 🤣, keď som ale vedela, že som určite tehotná. 5 dní pred ms som mala test veeeelmi slabo pozitívny, ani duchom by som to nenazvala, čiarku som videla len ja. 😅
Ak chces mat lepsiu istotu, skor si daj urobit v medirexe krvny test na hcg. Ale uprimne neviem ci zoskok moze nejako ovplyvnit takto skore stadium tehotenstva.
Už 6 dní pred ms mi ukázal...
Ak chces mat lepsiu istotu, skor si daj urobit v medirexe krvny test na hcg. Ale uprimne neviem ci zoskok moze nejako ovplyvnit takto skore stadium tehotenstva.
@selena_luna už nemám kedy v noci už odlietame 😁
@anonym_autor možno áno, možno nie. Keď mám byť úprimná ja som bola z tých vyšinutých čo si urobili 9 testov 🤣, keď som ale vedela, že som určite tehotná. 5 dní pred ms som mala test veeeelmi slabo pozitívny, ani duchom by som to nenazvala, čiarku som videla len ja. 😅
@denkabemommy taka to poznám 😄
@selena_luna už nemám kedy v noci už odlietame 😁
@anonym_autor tak asi to nestihnes. Ale vela zalezi ze aky dlhy mas cyklus. Preto niektorym zenam ukaze aj par dni pred ms, lebo od ovulacie uz presla dost dlha doba. Aj mavas kratsi tak to ukaze den ms....
No ja som mala 4 dni pred ms snehobiely, prvy naznak ciarky bol 3 dni pred MS. Testovala som pre istotu kvoli dovolenke a vacsiemu mnozstvu alkoholu 🫣
Ale pripajam sa k nazoru, ze ak ma byt tehotenstvo prosperucuje a plod zdravy, skok z lietadla by mu ublizit nemal..
Véd sa otestuj o pár dní na mieste, keď máš také obavy.
@anonym_autor predpokladám, že neskáčete z toho lietadla, ktorým letíte. Normálne si príbal test, alebo kúp na mieste a pred dnom D- skokom si správ ešte raz. Ja by som tehotná neskákala (ale netvrdím, že nejako babo by si ohrozilla)- píšem, čo vy som spravila ja. Užite si dovolenku!
No ja som mala 4 dni pred ms snehobiely, prvy naznak ciarky bol 3 dni pred MS. Testovala som pre istotu kvoli dovolenke a vacsiemu mnozstvu alkoholu 🫣
Ale pripajam sa k nazoru, ze ak ma byt tehotenstvo prosperucuje a plod zdravy, skok z lietadla by mu ublizit nemal..
@anonym_091caa ja tiež keď som sa vtedy testovala bolo to 3 dní pred a mala som ducha skôr veru nie.
Véd sa otestuj o pár dní na mieste, keď máš také obavy.
@vilma7 netreba ja už myslím na iné ako testovať sa znovu 😄
@anonym_autor predpokladám, že neskáčete z toho lietadla, ktorým letíte. Normálne si príbal test, alebo kúp na mieste a pred dnom D- skokom si správ ešte raz. Ja by som tehotná neskákala (ale netvrdím, že nejako babo by si ohrozilla)- píšem, čo vy som spravila ja. Užite si dovolenku!
@palicka mala som len jeden a ten spoľahlivý 10 tkovy už sa nejdem testovať. Idem si už užívať 😊 ďakujem 😚

@anonym_autor absolútne sa ti nič nestane, keď budeš letieť. Ani keď skočíš, ak to má byť zdravé tehotenstvo. 🙂